Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale się teraz wkurw..... Pojechałam do szpitala na ktg, ze skierowaniem od mojej gin, a tam była tak "miła " pani położna , że się na mnie wydarła , że teraz nie ma czasu, ktg zajęte, trzeba czekać. No to pytam się pizdy jak długo? A ona 2 godziny i mi zatrzasnęła drzwi przed nosem. 😠 😠 😠 Nawet ją to nie interesowało, czy przyszłąm na nogach, czy przyjechałam autem, czy mam daleko wracać do domu, co tam, że kilka dni do termniu, ona to ma w dupie, bo ma ważniejsze sprawy. Jak przyjdę do porodu i zobacze ją na dyżurze to chyba się pochlastam 🤢 Dobrze, że idzie ze mną mój mąż, bo w razie czego kobiecina dostanie porządne zjeby 😠

• Mamusia
Sara ja jak byłam u siebie w szpitalu to tez była taka pizda z jednej, że miałam ochotę obrócić się na pięcie i wyjść. Jak wracaliśmy to teściowa wzięła mnie innym wyjściem bym nie musiała już nawet na Nią patrzeć. Więc niestety, ale chyba za dużo te panie zarabiają i tak traktują pacjentów ☺️

• Mamusia
Witajcie Dziewczęta 🙂
Kurczę ale to maleństwo jest absorbujące 🙂 na nic nie ma czasu i do Was zajrzeć trudno 🙂
Ale dam radę obiecuję 🙂
Dziś miałam wymarzoną noc z Jerzykiem bo budził się co trzy godzinki i dalej spać więc i mamusia sobie pospała. Była z wizytą położna i powiedziała że dziecko trzeba przyzwyczaić i częściej budzić w dzień by potem odsypiało w nocy i się sprawdziło 🙂 🙂 🙂
Poza tym nic nowego od poniedziałku : spanie, karmienie, spanie ....
Krocze mamę boli ale już nie tak jak kilka dni temu 🙂
W końcu dziś o 23:20 mija pierwszy tydzień od narodzin naszego maleństwa 🙂 Taka mała pierwsza rocznica 🙂
Trzymam kciuki za WAS oczekujące Mamusie 🙂
Pozdrawiam Was cieplutko i czekam na następną szczęśliwie zakochaną MAMĘ 🙂

• Mamusia
hej kobietki 🙂
tak jak mówiłam zostanę wrześniówką.. 😁
prawdopodobnie sączą mi się wody..bo skoro coś leci wodnistego i kropelkami zlatuje z mojego otworka to co innego..wkładek wymieniłam dziś hoo hoo..ale to nic..pani położna zerknęła swym bystrym okiem (nie badając mnie)każąc dmuchać w rękę i stwierdziła że póki co jest ok..i mam naliczać ilość zużytych wkładek i jutro o 9rano mamy jej zameldować.. 😮
szkrzepy zniknęły..a pani położna powiedziała że krew na tym etapie jest normalna..także nie pozostaje mi nic innego jak czekać..i wymieniać wkładki i naliczać.. 😁