Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jejku jak ja bym chciała nad ocen pojechać chociaż pospacerować 😞 , a mam tak daleko nad morze.
U na też ma być ładnie, ale nie aż tak do 30 stopni nie dobije 😜

• Mamusia
hej laski od wczoraj 40 stron musiałam nadrobić....uff 😮 😮 witam nowego brzuszka bobas mam nadzieję ,że ta cukrzyca ciążowa nie jest groźna???Loli pytałaś na której stronie jest dobrze leżeć dla maleństwa....z tego co ja wiem to na lewym boku ,bo wtedy nie uciskamy na żyły jakieś tam i więcej tlenu do maleństwa dociera...ja jak leże na tym boku to momentalnie zostaję okopana chyba moja księżniczka tam się ułożyła i jej nie wygodnie jak tak leże 🤢
buuterfly super pomysł na ozdobienie ścian no i Ani8888 zazdroszczę talentu...też bym z chęcią sama coś narysowała na ścianie ,ale niestety zero talentu ...... 🙃 🙃......
dziś śmigam z mamą na zakupy,mój w pracy a wieczorem może sobie pojedziemy nad morze,bo mi tu Dosik ochoty narobił 😜 😜 od nas to 40 min jazdy ,więc nie jest źle,a że pogoda zapowiada się ładna więc warto wykorzystać taki dzień.
wszystkim brzuszkom i waszym skarbeńkom miłego dnia dziś życzę do później 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Sioperka odemnie jakieś dwie godziny nad morze. Nawet wyczaiłam, że co niedziele autokar jeździ nad morze za 20zł. Ale ja z mojego Gorzowa do rodziców już autobusem nie daje rady jechać. Mdli mnie zaraz i zaczynam się źle czuć. Aż mi się zatęskniło za Norwegią...Tam miałam jakieś 10minut na nogach nad Morze Północne. Ale się plumkałam 😜 A jakie słone było...I ile glonów i kamieni i raków i meduz.Czasami się bałam tam wejść a te norki to jak szaleni niczego się nie bali. Jak raz się wydurnialiśmy z Krystianem i porozcinałam o kamienie spód stopy to myślałam, że umre...Jeszcze tej soli mi naleciało.
Libido.Moje jak by urosło...Wieczorem nachodzą mnie takie myśli, że hej. A tu jeszcze cały miesiąc albo dłużej 😠 Muszę je podtrzymywać do tej pory 😜 Co do mieszkania razem to chyba jestem jakąś szczęściarą. Bo mój jest troszke jak kobietka 🤪 Potrafi sprzątać czasami dokładniej niż ja, pierze sobie czasem sam, ugotuje nam obiad i ogólnie nie było większych problemów. A na pierwszy raz zamieszkaliśmy razem na prawie dwa lata w Norwegii. Mieszkaliśmy w jakiejś zaadaptowanej piwnicy w pokoju który miał leciutko ponad 4m kw. Oszaleć szło...Ale powolutku powolutku i wszędzie się razem odnaleźliśmy. Lubię gdy on jest w domu. Potrzebuje go tylko po to , żeby był...Żeby oglądał swoje Discovery i mówił do mnie Mysiu 😜

• Mamusia
Mój malutki też już rzcej jest główką w dół bo czuje lekkie dotknięcia w dole po lewej stronie i takie,,przesuwanie,, jak by łapką...Za to w prawym górnym rogu jak dowali to brzuch się kołysze. No chyba, że to bokser będzie albo zawodnik MMA i ciosa z ręki ma mocniejszego od nogi 😁

• Mamusia
Kocham MMA i te różne KSW. Ale chyba nie chciała bym żeby moje dziecko było zawodnikiem tych sportów 🙂 No chyba, że będzie tak dobry, że to on będzie wszystkim łomot spuszczał 😜 heh najadłam się ciastek i idę na kaszke manne z dżemikiem truskawkowym. Aż wczoraj się śmialiśmy z Krystianem , że przecież mieliśmy tylko jedno USG z rozpoznaniem płci i będą jaja jak jaja znikną hahaha 😁 Tyle słodkiego żre...

hej dziewczynki 🙂
no powiem Wam że trochę wczoraj zaszalałyście, bo już dawno nie miałam do nadrabiania 18stron 🙂

witam nową mamusię 🙂 nie przypuszczałam że jeszcze ktoś do nas dolączy 🙂 do tabelki jesteś wpisana, a zaktualizuję ją w poniedziałek..

dzisiaj idziemy na wesele!!!!!!!!!! więc zaraz zacznę się przygotowywać. nie mam kompletnie pomysłu na fryzurę, ani makijaż...nic nie poprasowane, a mój śpi 🙂 hyh... zajrzę do Was pewnie jutro popołudniu jak sobie pośpie 🙂 pewnei długo na weselu 'nie zabawimy', ale to się okaże 🙂

co do łożyska to moje na przedniej stronie - lekarz powiedział że to bardzo dobrze...ja się nie znam, ale powiedział, albo ja gdzieś czytałam ( już nie pamiętam ) że jak jest na tylnej to poród jest cięższy? prawda to, czy to kolejna bzdura? 🙂

ja już z Wami o seksie gadać nie będę, bo tylko smaka robicie i tyle 😜 hyh a tak z drugiej strony to...ja chyba też zrezygnuje z takich myśli, bo...dzisiaj rano się budzę, coś mnie cycek zabolał, więc go macam, naciskam, a tak jak nie chlupnie siarą!! feeee i to taką żółtą 😞 no więc ja dziękuję, żeby mój M oglądał takie rzeczy....a seks bez dotykania piersi, to co to za seks 🙂 🙂 🙂 OK, miałam przecież o tym nie gadać, pozatym rano jest 😁
hmm miałam coś jeszcze napisać, ale wyleciało mi z głowy.....

hehe ja właśnie tak myślałam nad tym ostatnio Elu 🙂 akurat o Loli, która miała jedno USG płciowe, teraz Ty też....kiedy masz następne kochana żeby potwierdzić Franusia? 🙂

AAAAAAAAAAAAAAAA już wiem co miałam Wam napisać!!

LOLI TO O TOBIE!!! normalnie śniło mi się!! że wchodze na forum, a tu Loli pisze że urodziła!!!! i że normalnie byłaś pierwsza z nas wszystkich 🙂 🙂 takie rzeczy dziwne mi się śnią 😁 przesiąknęłam tym forum 🤪

• Mamusia
O jakie wyznania od rana 😜 Jak Loli wstanie to się ucieszy 😁 Nie wiem kiedy mam bo on mi niespodzianki robi 😜 Wchodzę i dopiero mówi zapraszam tu zapraszam tam..Zależy na co ma chęć 😁 I zawsze jak np mam zrobić wyniki to on wie, że za nie muszę zapłacić to już zbytnio na wizycie mnie nie naciąga. Fajny chłop...Więc może teraz nie będę miała jeszcze usg...Może coś ok.26lipca jak będzie kolejna wizyta. A jak nie on to ja sama zapytam czy tak dla nas mógł by zrobić jak Krystian wróci pod koniec lipca 🙂 Chciała bym sobie zobaczyć jeszcze moją kruszynke w brzuszku 🙂 A nawet jak płeć się zmieni to co tam 🙂 Typowo męskich ubrań nie mam 😉

• Mamusia
Hej wielorybki 😉
Moj wczoraj wczesniej przyszedl i juz nie pisalam potem, a teraz oczywiscie 20 str ... ehhh;( nie bede czytac bo nie ma sensu 😜
Dzis sprzatanko zakupki spozywcze musze psa tesciowej isc wyczesac i do brata jade 😉)
U nas pogoda rewelka 😁 😁 😁 😁 jutro pewnie jakis grilek na wsi u babci .... 😜

Ale wieczor to milalam kosmiczny.. tak bol plecow..;( ehh to jest masakra i nic nie pomaga;/ dzis tez juz czuje ze sie zaczyna;/ no i do tego czuje ze mdlosci mnie zaczynaja chwytac od nowa.... 😮

Agus Ty za mocno przezywasz chyba ciaze nasze..Loli..:P hehe ale nie kraczac sny z piatku na sobote podobno sie spelniaja .... 😉 mam nadzieje ze jeszcze przynajmniej poltora miesiaca bedziemy bez takiej wiadomosci 🙂
AAA noo i nie wiem co to sa te szszszsz cos tam 😜 A gziczka doobra 😜 ehhe

szmory 😁 to są maślaki z zielona cebulką i jajkami...taka jajecznica, ale na odwrót 🙂 więcej grzybów niż jajek 🙂 coś niebiańskiego!! ale bardzo ciężko strawne 🙂

a mi się sny nie sprawdzają, więc i być może ten się nie sprawdzi 🙂

a gziczke może kiedyś Anuś zrobię 😁 😁

buuterfly to weź zarządaj od niego następnym razem tego USG 🙂 u mnie wizyta to wizyta, 60zł...obojętnie co mi robi...no, chyba że z cytologią to wtedy 20zł więcej...

• Mamusia
Hejka Laski
No wiesz co Agaa 😁 ja pierwsze na odstrzal mowisz ;p pieknie, jak wykraczesz to sie bede cieszyla chociarz bede miala to juz za soba, bo coraz czesciej chociarz raz w dniu o tym pomysle jak to wszystko bedzie wygladalo 🙂
Moja mala od samego rana wariuje pozadnie 🙂 niech wariuje puzniej pol dnia bede miala spokoj jak pujdzie spac 🙂
U mnie pogoda rewelacja ale zadnych planow niestety jak narazie nie ma.

• Mamusia
Normalnie nie wieze ze w weekend tyle kobiet jest 😁 tutaj 😁
Agaa tylko sie nie opis Picolo na weselu 😁 i jakies dobre ciacho przynies... mmmm ale narobilas mi smakow jak sobie przypomne ile smakolykow bedzie dobrych na tm weselu to koniec 🤨 🤨

• Mamusia
Eloite mi tak samo...Wypompowana jestem totalnie. Agaa u mnie wizyta plus samolot 60zł. A usg 20 i cyto chyba 30. Chciała bym żeby Krystian był przy tym badaniu usg. A poza tym muszę a pieniążki uważać bo kupuje co miesiąc tyle tabletek, że tu 30zł am 20zł i bankrut jestem 😜 Zwłaszcza, że na życie, rachunki i całą reszte lekarzy i wyników biorę ze swojej wypłaty 😞 O grzybki...Mhmmm....Ale bym zjadła taką sowe lub prawdziwka w jajku i bułce...Mniam. Albo chociaż kopytka i sosik pieczarkowy 😁