Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buuterfly napisał(a):
Aśka ja właśnie też na chwilę tam weszłam bo mały śpi, mam posprzątane, zajadam odsmażane ruskie pierogi więc chwilka relaksu. Wózek taszczę na 1 piętro. I nawet jak sąsiedzi ostatnio stali i żartem powiedziałam NIE NIE PANOWIE DAM RADĘ NIE MUSICIE POMAGAĆ to wiecie co? Wyśmiali mnie 😮 Zaczęli się ze mnie śmiać a jeden powiedział, że młoda mama jestem to mam siły za dwóch.

boze co za ludziska chamstwo i tyle 😠

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To było w ,,ten,, dzień cudny. Wiecie jak się poczułam? Upokorzona ! Ale co się dziwić, jak to patologia....Ten jeden to raz tu mieszka, za chwilę mieszka na dole u sąsiada, a za chwilę w ogóle kilka tygodni mieszka gdzieś indziej. Mamy taką sąsiadkę starszą. Bardzo mila pani. Ale jak to starsza kobieta wiadomo słabo słyszy. I kiedyś w nocy rozmawiała przez telefon. Głośno gadała. I wiecie co? Ten koleś zaczął walić do niej w ścianę i przepraszam , ale zacytuję drzeć się do niej ZAMKNIJ SIĘ TY STARA KURWO! 😮 Ta matka jest nawet ok. Czysta kobieta i krótko trzyma te dzieciaki. Mają dwóch synów i córkę. To te dzieciaki(chłopaki) grzeczne. Zawsze zapytają czy mi pomóc. Kiedyś ten syn zapytał właśnie czy mi pomóc, a ja powiedziałam, że nie ok dam radę. A ta matka tego nie słyszała tylko widziała, że niosę wózek i do tego syna z krzykiem, że pomógł by a nie się gapi 😮 Więc nie wiem co taka kobieta robi z takim dziadem.

buuterfly napisał(a):
A tak jakoś mi to przyszło na myśl 😉
A ilu mamy już moderatorów drogi Adminie? I jak córcia? Zdrowa już całkowicie ?
U nas 21 stopni ciepełka w cieniu 🤪 Ale za to silny wiatr.
W tej chwili mamy dwie (poprawka) - trzy moderatorki. Dzięki, córcia zdrowa 🙂

• Mamusia
On mieszkał na dole u sąsiada bo go ta jego wywaliła. A potem w ogóle znikł i go nie było dość długo. No i niestety wrócił 🤢
Dziewczyny jak chodzicie po mieście nie denerwuje was to jak ludzie parkują auta na chodniku? Tzn bez pozostawienia metra na przejście dla pieszych? Bo ja przez takie zaparkowanie naruszyłam zderzak komuś 😜

Ela a tak na poważnie, to przejmujesz się takimi frajerami? gdyby powiedzmy wyśmiali Cie faceci w garniturach to ok...ewentualnie ok, ale takie menele? pijaki? no prosze Cie 😮

Cześć dziewczynki,jak tam na dziś?Widzę,że dzieciaki się rozwijają mój to dopiero zaczyna siedzieć porządnie a o raczkowaniu nie ma mowy tym bardziej na brzuszku leżeć,z tego co pamiętam to córka tak samo robiła i zaczeła od razu chodzić 🙂zobaczymy czy się potwierdzi.No i czeka mnie wielkie sprzątanie po remoncie potem następny przedzielamy dzieciom duży pokój na dwa mniejsze i dorabiamy drzwi aż się tego boję jak skończymy pokarzę wam zdjęcia.
  • Eluś jak sobie radzisz sama bez K,mój dowie się 10.04 czy wyjeżdża prawdopodobnie 18 mają wyjazd 😞
  • Buziaki dla Wszystkich dzieciaczków 😘
  • Loli każdy dzień oddaję głosik na Oleńkę 😘

• Mamusia
    Aga nie wiem czy przejmuje....Po prostu wtedy miałam bardzo ciężki dzień. Ja chora, Franek chory, sama w domu z mnóstwem obowiązków, Luną , mały wtedy szalał, piszczał ciągle....Za dużo się wszystkiego na raz zwaliło na mnie. I po prostu padłam przytłoczona. Teraz wiem, że głowa do góry i olać ich. To oni mają problem nie ja. Ale wtedy zrobiło mi się przykro.

• Mamusia
    Perełka powiem Ci, że radzę sobie. Czasami jestem zmęczona. Najgorsza jest samotność. To, że nie mam do kogo buzi otworzyć. Tutaj też pusto. Dzieciaki teraz strasznie dużo czasu zabierają...Ale radzę sobie. Ciągle jestem chora. Myślałam, że będzie gorzej. Cóż...Byle do przodu.
    Ja właśnie wybrałam się ostatnio do Krystiana siostry do kiosku. I wzięłam Lunkę. A ona to szarpie jak ciągnik do przodu. I po takim spacerze to jak po chodzeniu po śniegu z wózkiem jestem zmęczona fizycznie. Doszłam już prawie do skrzyżowania. I chciałam przejść na drugą stronę. Skrzyżowanie bardzo ruchliwe i niebezpieczne. A tu zonk! Przy murze rusztowanie bo dach robili kamienicy, a na chodniku jakaś srebrna bryka 😮 Ja z wózkiem ciężkim i do tego szarpiąca się Luna bo też nie wiedziała, którędy ma iść. I patrzę siedzi jakaś baba w aucie i się na mnie gapi. Taka cała spalona od solarium, tapeta i w ogóle dama pełną parą. I mówię do niej spokojnie, że jak mam teraz przejść? Po ulicy nie było szans. Żeby się cofnąć to kilkaset metrów do najbliższego przejścia. A ta zaczęła machać łapami i drzeć się na mnie 😮 I jeszcze na przeciw mnie jakiś facet na rowerze i się wnerwia , że go blokuję 😮 Chory jakiś! To wzięłam ten wózek rozpędziłam i na chama między rusztowaniem a ich błotnikiem przecisłam!!!! Aż zazgrzytało! Błotnik się naderwał i zarysował! No cóż....Życie...Wystarczyło przeprosić i powiedzieć , że kierowca zaraz wróci i odjedzie czy coś. A nie drzeć na mnie mordę kiedy to oni popełnili wykroczenie. Śmiało mogłam zrobić zdjęcie i wezwać policję.

buuterfly napisał(a):
    Loli co się z Tobą dzieje? Nie poznaję Cię 😞

Elu ale o co chodzi ?
    Ja sie smialam tylko zartowala 😉

Ciesze sie ze laseczki zosatly moderatorami 😉
    a to tylko taki zarcik byl kochana ! 😉

buuterfly napisał(a):

Przypuszczam, że Loli nie lubi zasad i ciężko znosi jakiekolwiek zakazy, a że ostatnio zrobiłem porządek z forum, wprowadziłem regulamin, moderację, to przestało jej się tutaj podobać.
    Przykro mi ale to wszystko wymaga takich zmian. Zbyt długo pozwoliłem na pobłażanie, ludzie zaczęli się buntować, niektórzy odeszli zniesmaczeni awanturami, niektórzy spamem itp.
    Nie twierdzę, że to przez Loli ale te zmiany są konieczne, żeby forum funkcjonowało tak jak większość for internetowych.

buuterfly napisał(a):
    Chyba moje poczucie humoru się skrzywiło, albo jakaś nie wiem przeczulona się zrobiłam 😞

Oj nie martw sie !
    Tez tak czasem mam ...i chyba az zaczesto ale co zrobisz, czasem czlowiek sie zmienia niestety , nawet jak by tego nie chcial 😞
    Badz przez innych ludzi musi sie zmienic zeby walczyc o swoje 😞

admin napisał(a):
    buuterfly napisał(a):

Przypuszczam, że Loli nie lubi zasad i ciężko znosi jakiekolwiek zakazy, a że ostatnio zrobiłem porządek z forum, wprowadziłem regulamin, moderację, to przestało jej się tutaj podobać.
    Przykro mi ale to wszystko wymaga takich zmian. Zbyt długo pozwoliłem na pobłażanie, ludzie zaczęli się buntować, niektórzy odeszli zniesmaczeni awanturami, niektórzy spamem itp.
    Nie twierdzę, że to przez Loli ale te zmiany są konieczne, żeby forum funkcjonowało tak jak większość for internetowych.

no to jak nie twierdzisz ze ja to czemu ciagle dreczysz mnie ? i ciagle JA ? hmm ? nie kumam... teraz tez musiales zacyowac Eli watek ! czemu ogolem nie napiszesz? tylko ciagle Loli musze widziec w twoich postach

Nice Avatar :P