Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia fajnie masz, ze sie spotkalyscie. Chlopaki sie poznali, a Wy poklachalyscie sobie.
A co do wyrka o ktore ostatnio pytalam was. Perelka te linki co mi przeslalas, chodzi mi o te cos boczne co sie na lozko przyczepia to dla mnie jest to super, tylko u nas sie niestety nie sprawdzi, bo mlody potrafi w nocy przez sen wstac calkowicie i za chwile sie polozyc, wiec bym sie bala ze i tak wypadnie. Wiec chyba zostaje na ta chwile materac. A widzialam taki super materac w ksztalcie samochodziku i chyba taki mu kupie tylko poszukam na ebay bo strasznie drogi jest, moze tam bedzie tanszy.
A poki co to Kubus spi na podlosze w swoim pokoiku. Wyscielilam mu wszystko co w domu mialam, zrobilam ograniczniki z rekina-pewnie pamietacie taki wielki, dokupilam poduchy i posciel. I nie uwierzycie ale druga noc spi ladnie i nawet sie specjalnie nie budzi. Co prawda dzis w nocy obudzil sie o 4 ale bez placzu tylko zaczal wolac, a obudzil sie bo zsunal sie calkiem z poscielonego i w rogu pokoju spal na dywanie i pewnie twardo mu bylo. Ale jak go polozylam to spal dalej. I ubieram go na noc troszke cieplej, bo on sie rozkopuje.
Jeszcze musze go nauczyc samemu zasypiac, ale powolutku.

Kasia ciesze sie ze masz takie podejscie do siebie i w ogole. Taka oryginalna fajna jestes, wiec sie nawet o Ciebie nie martwie, bo juz widze Twoje piknie ulozone zycie. Zwariowane ale poukladane. I fajnie ze tam zaczelas sobie krecic na boku lub z przodu. Nie wiem bo nie pisalas szczegolow wiec nie pytam. Jak sie rozwinie to sie chwal.

Ela i Perelka ale wy kurde musicie miec powitania po takim dlugim czasie niewidzenia co? heheh

Ja czekam do 24 bo musze zejsc do biura przed polnoca. Szkoda ze Was nie ma bo sie nudze tu sama 😞

Cześć laseczki u nas znowu pochmurno z przebijającym słonkiem i dużym wiatrem 😞ehhh młody mi przyszedł teraz z kuchni w reku trzyma chochlę 😁
  • Iwwa no jak wstaje to narazie nie bo przeleci no ale z materaca tysz zleci jeszcze nos rozwali 🤢
  • My zostajemy przy łóżeczku nie ma bata heh
  • POWIEDZCIE MI JAK DAĆ TU LINKA Z FILMIKIEM Z YOUTUBA ZEBY NIE WYSKAKIWAŁA STRONA TAK JAK TOBIE ELUŚ 😘

• Mamusia
    Wklej normalnie cały link w wiadomość.
    U nas w nocy padało. Teraz też wieje. Ja wam powiem , że nie uczyłam Franka. Kupiliśmy tą kanapę. Niziutka jest, ale chłód nie idzie od dołu. Że on nie spadnie jeśli już to sturla się. Ale nic się mu nie stanie. Wieczorem ją rozkładam, przysuwam do nas. Kąpie małego, daję mu butlę, kładę go tam i wychodzę, a on zasypia. Chyba, że słabo zmęczony to siedzę przy nim. Ale nie patrzę na niego i nie uśmiecham się i nie rozmawiam. I śpi całą noc. Teraz tylko idą mu ciągle te trzonowe to raz się przebudzi troszkę pomarudzi i idzie dalej spać.

• Mamusia
    O proszę 🤪 Mały muzyk. Ma frajdę, a przy okazji płucka ćwiczy 😜 Gorzej z Twoimi uszami jak tak gwiżdże ciągle 😉 Koło 11tej ma szwagierka wpaść na kawę i tiramisu to muszę ogarnąć szybko. Ale mnie się nie chce ☺️ Nawet kawa nie działa.
    Wracając do chłopów...Ostatnim razy jak był w Pl to wam pisałam, że to nie mój Krystian. Że się zmienił, że nerwowy itd. Teraz przyjeżdża i całkiem inny facet. Zadowolony, wyluzowany. No mój dawny Krystian. Przyznał mi się w końcu o co chodziło. A jak nie wiadomo o co chodzi....Wtedy mało zarobił, dobijał go ten dług u szwagra mojego. Tzn u jego brata. Ale sprzedaliśmy auto i teraz udało mu się dorwać lepsze zlecenia i oddaliśmy bardzo dużą część długu. Do świąt spłacimy wszystko 🙂 A wtedy możemy spłacić nasz debet w banku i wtedy będziemy robić sobie coś w mieszkaniu. Czekam na listonosza z kanapą dla Luny i na wieści od koleżanki z fundacji. Ma się dowiedzieć po szkołach czy mogły byśmy sprzedawać ciasta, bezy i babeczki. Oczywiście ja zrobię bo to mój pomysł 😜 A teraz robi się tak zimno więc potrzebne pieniążki. dla naszych psiaków, kociaków i reszty bandy.

na GG wpisz sprzedam ciasteczka w intencji na pieski czy jakoś tak na NK napewno też macie jakiś tam swój regionalny portal też się ogłoś 🙂 u nas naprzykład jest OX i tam są przeróżne ogłoszenia darmowe 🙂

yyyy hmmm ACE chyba ta to sie pisze a i my uzywamy CODI ale to kupowalismy w czeskiej firmie i nie wiem czy jeszcze istnieje musiala bym sie zorientowac ten CODI to usuwa wszystko tluste plamy atrament i nawet to co zostaje po nalepkach ten klej co go cieszko usunac 🙂 ACE tez dobry jest lepszy niz wanisch