Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasia, Ty nie rób mi ochoty na te pyszności ( no może oprócz kurczaka haha), ślina mi leci między klawiszami 🤪 🙃 U Ciebie obiad, a u mnie kolacja 😉
Ja jutro robię schabowe i kalafiora, bo chodzi za mną od paru dni gorący kalafior 🙃

Gosia, oby i u mnie tak było, że po porodzie mi przejdzie 🙂 Tyle, że jak mam okres 7 dni, to każdy boli tak samo jak pierwszy... Boli i podbrzusze i kręgosłup. Jak dobrze, że od lutego już nie mam @ 😁 hahahaha

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka ja mam sposób na męża nie zawodny !! Obojętne co chcę po tym zawsze to dostaję hi hi hi 😁 Powiem tak : Co do rączki to do buzi 😁 😁 Wiem wiem zboczona jestem ale jak to działa to co ja zrobię ha ha ha 🤪 🙃 🙃 😁 😁 😁 Kiedyś chciałam złotą bransoletkę z brylantami za prawie 200f i co ?! Dostałam jak się postarałam hi hi hi 😁 😁

hehe przyjdzie dzisiaj do łóżka i mu powiem tak : co do rączki to do buzi ale pod warunkiem że mi zmywarke kupisz, bo jak nie to spadaj spać do drugiego pokoju 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Agatka ja mam sposób na męża nie zawodny !! Obojętne co chcę po tym zawsze to dostaję hi hi hi 😁 Powiem tak : Co do rączki to do buzi 😁 😁 Wiem wiem zboczona jestem ale jak to działa to co ja zrobię ha ha ha 🤪 🙃 🙃 😁 😁 😁 Kiedyś chciałam złotą bransoletkę z brylantami za prawie 200f i co ?! Dostałam jak się postarałam hi hi hi 😁 😁

He he he he Kaśka Ty zboczuchu łaaaaaaaa. Ale tak to jest prawda ja też jej napisałam aby pocmokała tu i ówdzie - na mojego Tomusia też to działa ZAWSZE ha ha ha

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):

No i znowu temat Algida 😉 hahaha

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

hehe przyjdzie dzisiaj do łóżka i mu powiem tak : co do rączki to do buzi ale pod warunkiem że mi zmywarke kupisz, bo jak nie to spadaj spać do drugiego pokoju 🤪 🤪 🤪

Agataka nie mów przed lodem Algida, Tylko np. trakcie lub po ha ha ha. Ale jak powiesz w trakcie to się na wszystko zgodzi abyś tylko zkończyła to co zaczęłaś hihi

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):

Agataka nie mów przed lodem Algida, Tylko np. trakcie lub po ha ha ha. Ale jak powiesz w trakcie to się na wszystko zgodzi abyś tylko zkończyła to co zaczęłaś hihi

hehe jakby faceci dowiedzieli się jak kobieta perfidnie umie algide do swoich celów wykorzystać to by zbaranieli

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Jak dobrze, że od lutego już nie mam @ 😁 hahahaha

To ty już powinnaś rodzić 😁, ja ostatnią miałam 12 marca i termin dopiero na 17 grudnia 😜

Ja miałam ostatnią 10 lutego 😁 A ile tłumaczenia mam przez to, jak jestem u innego lekarza niż mój...

Zjadłam 15 czekoladowych cukierków ☺️ Tylko papierki świadczą o tym, że kiedyś istniały ☺️

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
A ja ostatnią mialam 15 marca i termin porodu na 20 grudnia. Nie wiem jak to jest 😮
Dobra ja spadam bo Paulinka chce kompa i mięso musze przyprawić do pieczenia . Zajrze pózniej pa pa pa Lodziarki 😉 😉 😉

może masz cykle krótsze?? i owulacje wcześniej ja mam 28 dniowe

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):

Ja miałam ostatnią 10 lutego 😁 A ile tłumaczenia mam przez to, jak jestem u innego lekarza niż mój...

to ja protestuje masz miesiąc dłużej wolności od cioci z ameryki, niesprawiedliwe wychodzi na to że moja niechciana częściej przyjeżdza... 🤪

Ale ja odrzuciłam tabletki i moja nie zdążyła przyjechać, bo zaszłam w ciążę 😉 A jakbym nie zaszła, to bym miała chyba w maju dopiero 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Króliczek śliczny 😁 Ogłaszam konkurs na imię dla królika 😁 A to samiec czy samica?? 🙂

Nie wiem mąż niech sprawdzi 😁 🤪 jeny on ma od jutra do poniedziałku wolne 🙃 ciekawe czy nie oszaleje ze mną w domu 🤪

Na pewno oszaleje 😁 hahahah.
Znając wasz dom, to pewnie samica 😉 Oj zajrzyj mu co tam ma 😁 Nie bądź taka wstydliwa 😉 Jak się do męża tak zabierasz, to ja nie wiem jak wy dzieci zrobiliście 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):

Ale ja odrzuciłam tabletki i moja nie zdążyła przyjechać, bo zaszłam w ciążę 😉 A jakbym nie zaszła, to bym miała chyba w maju dopiero 🤪

aaa, to fajnie, ja tabletki brałam ale po nich strasznie tyłam zarastałam i wogóle, a miały pomóc na hormony i zajście w ciąże, po odstawieniu wogóle nie mogłam zajść przez prawie rok, a cykl się wydłużał co kolejny o 2 dni 🤪 ale potem dorwałam ziółka i powoli unormowałam wszystko i mam książkowo teraz, tylko po porodzie może być róznie

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
naylaaa napisał(a):

aaa, to fajnie, ja tabletki brałam ale po nich strasznie tyłam zarastałam i wogóle, a miały pomóc na hormony i zajście w ciąże, po odstawieniu wogóle nie mogłam zajść przez prawie rok, a cykl się wydłużał co kolejny o 2 dni 🤪 ale potem dorwałam ziółka i powoli unormowałam wszystko i mam książkowo teraz, tylko po porodzie może być róznie

No widzisz, a ja myślałam że nie zajdę tak od razu, bo myślałam, że się nie uda 😜 A chciałam, żeby organizm doszedł trochę do siebie i dopiero za pół roku planować dziecko. Ale się nie zabezpieczaliśmy, skoro i tak planowaliśmy, ale myślałam że nie zajdę tak szybko po odstawieniu, a tu zonk 😁 Ja też po tabletkach się rozrosłam o 15 kg więcej 😠 😠

• Mamusia
http://www.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=kr%C3%B3lik+samiczka&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=526

Tu masz linka 😁 1 zdjęcie samica, 3 zdjęcie samiec hahaha.

U Ciebie to na pewno samica... babiniec ... Przecież to zwariować idzie mieć tyle bab w domu 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
http://www.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&hl=pl&q=kr%C3%B3lik+samiczka&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=526

Tu masz linka 😁 1 zdjęcie samica, 3 zdjęcie samiec hahaha.

U Ciebie to na pewno samica... babiniec ... Przecież to zwariować idzie mieć tyle bab w domu 🤪

Nie wiem dokładnie nie widać bo ma owłosioną 🤪 ale z tego co widać to samiczka 😁

To weź maszynkę i ją ogol 🙂 Powiedz, że bóbr nie jest modny, ani wygodny 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):

No widzisz, a ja myślałam że nie zajdę tak od razu, bo myślałam, że się nie uda 😜 A chciałam, żeby organizm doszedł trochę do siebie i dopiero za pół roku planować dziecko. Ale się nie zabezpieczaliśmy, skoro i tak planowaliśmy, ale myślałam że nie zajdę tak szybko po odstawieniu, a tu zonk 😁 Ja też po tabletkach się rozrosłam o 15 kg więcej 😠 😠

to Ci fajnie, ja pierwsze brałam marvelon przez 9 miesięcy, 13kg do przodu, potem przez 8 diane i kolejne 10 do kolekcji, ja mam androgenizacje, miejscami daleko posuniętą i antyki miał pomóc, bo przez nią zajść nie mogłam, ale pogorszyły jeszcze sprawę

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Widzisz Aga, jak na zawołanie po pół roku 😁

No a myślałam że już nie zajde,nawet postanowiłam Oliwke zapisać do przedszkola i iść do pracy jako sklepowa do męża do zakładu 🙂 a tu nagle test numer.......... cholera wie już który pozytywny 😁

no mówią ze efekt antykoncepcyjny tabletek może się utrzymywać do pół roku po odstawieniu