Króliczek śliczny 😁 Ogłaszam konkurs na imię dla królika 😁 A to samiec czy samica?? 🙂
Nie wiem mąż niech sprawdzi 😁🤪 jeny on ma od jutra do poniedziałku wolne 🙃 ciekawe czy nie oszaleje ze mną w domu 🤪
Na pewno oszaleje 😁 hahahah.
Znając wasz dom, to pewnie samica 😉 Oj zajrzyj mu co tam ma 😁 Nie bądź taka wstydliwa 😉 Jak się do męża tak zabierasz, to ja nie wiem jak wy dzieci zrobiliście 😉
Ale ja odrzuciłam tabletki i moja nie zdążyła przyjechać, bo zaszłam w ciążę 😉 A jakbym nie zaszła, to bym miała chyba w maju dopiero 🤪
aaa, to fajnie, ja tabletki brałam ale po nich strasznie tyłam zarastałam i wogóle, a miały pomóc na hormony i zajście w ciąże, po odstawieniu wogóle nie mogłam zajść przez prawie rok, a cykl się wydłużał co kolejny o 2 dni 🤪 ale potem dorwałam ziółka i powoli unormowałam wszystko i mam książkowo teraz, tylko po porodzie może być róznie
Ale ja odrzuciłam tabletki i moja nie zdążyła przyjechać, bo zaszłam w ciążę 😉 A jakbym nie zaszła, to bym miała chyba w maju dopiero 🤪
aaa, to fajnie, ja tabletki brałam ale po nich strasznie tyłam zarastałam i wogóle, a miały pomóc na hormony i zajście w ciąże, po odstawieniu wogóle nie mogłam zajść przez prawie rok, a cykl się wydłużał co kolejny o 2 dni 🤪 ale potem dorwałam ziółka i powoli unormowałam wszystko i mam książkowo teraz, tylko po porodzie może być róznie
No widzisz, a ja myślałam że nie zajdę tak od razu, bo myślałam, że się nie uda 😜 A chciałam, żeby organizm doszedł trochę do siebie i dopiero za pół roku planować dziecko. Ale się nie zabezpieczaliśmy, skoro i tak planowaliśmy, ale myślałam że nie zajdę tak szybko po odstawieniu, a tu zonk 😁 Ja też po tabletkach się rozrosłam o 15 kg więcej 😠😠
No widzisz, a ja myślałam że nie zajdę tak od razu, bo myślałam, że się nie uda 😜 A chciałam, żeby organizm doszedł trochę do siebie i dopiero za pół roku planować dziecko. Ale się nie zabezpieczaliśmy, skoro i tak planowaliśmy, ale myślałam że nie zajdę tak szybko po odstawieniu, a tu zonk 😁 Ja też po tabletkach się rozrosłam o 15 kg więcej 😠😠
to Ci fajnie, ja pierwsze brałam marvelon przez 9 miesięcy, 13kg do przodu, potem przez 8 diane i kolejne 10 do kolekcji, ja mam androgenizacje, miejscami daleko posuniętą i antyki miał pomóc, bo przez nią zajść nie mogłam, ale pogorszyły jeszcze sprawę
No a myślałam że już nie zajde,nawet postanowiłam Oliwke zapisać do przedszkola i iść do pracy jako sklepowa do męża do zakładu 🙂 a tu nagle test numer.......... cholera wie już który pozytywny 😁
no mówią ze efekt antykoncepcyjny tabletek może się utrzymywać do pół roku po odstawieniu
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
naylaaa
Na pewno oszaleje 😁 hahahah.
Znając wasz dom, to pewnie samica 😉 Oj zajrzyj mu co tam ma 😁 Nie bądź taka wstydliwa 😉 Jak się do męża tak zabierasz, to ja nie wiem jak wy dzieci zrobiliście 😉
aga_ta
aga_ta
bo to czarownica, uroki Ci rzuca i będziesz mieć wszystko w babskiej formie 🤪
naylaaa
No widzisz, a ja myślałam że nie zajdę tak od razu, bo myślałam, że się nie uda 😜 A chciałam, żeby organizm doszedł trochę do siebie i dopiero za pół roku planować dziecko. Ale się nie zabezpieczaliśmy, skoro i tak planowaliśmy, ale myślałam że nie zajdę tak szybko po odstawieniu, a tu zonk 😁 Ja też po tabletkach się rozrosłam o 15 kg więcej 😠 😠
naylaaa
Tu masz linka 😁 1 zdjęcie samica, 3 zdjęcie samiec hahaha.
U Ciebie to na pewno samica... babiniec ... Przecież to zwariować idzie mieć tyle bab w domu 🤪
naylaaa
naylaaa
To weź maszynkę i ją ogol 🙂 Powiedz, że bóbr nie jest modny, ani wygodny 😉
aga_ta
to Ci fajnie, ja pierwsze brałam marvelon przez 9 miesięcy, 13kg do przodu, potem przez 8 diane i kolejne 10 do kolekcji, ja mam androgenizacje, miejscami daleko posuniętą i antyki miał pomóc, bo przez nią zajść nie mogłam, ale pogorszyły jeszcze sprawę
aga_ta
no mówią ze efekt antykoncepcyjny tabletek może się utrzymywać do pół roku po odstawieniu