Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Foka, to ja Ciebie zamawiam na mój drugi poród....... bo.................. go nie będzie, także się nie boję 🤪 🤪 hahhahaha

Przecież Foka to będzie taka położna, że przyjdziesz i się wydrze na Ciebie - masz rodzić i nie jęcz z bólu!!!!!

hahhaha Krowa, no tak, nie możesz być po mojej stronie, bo jakbyś się wpakowała do kurnika, to byś grzędę złamała.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wspólne śniadania... ah 😞 To już nigdy nie wróci 😞
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/841/cowandchickenwallpaper3.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/4726/cowandchickenwallpaper3.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Ty IdioDko... czemu okłamujesz dziewczyny z forum. Przecież kurczak to była przykrywka. Co miało być Krowa i kura?? Dwie lesby?? Wtedy by w tv tego nie pokazali, także ja musiałam udawać kurczaka, bo Tobie byka trudniej by było udawać, nie stać by ich było na czarną farbę i zamazywanie łat codziennie.

naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
Rosną jak na drożdżach, co chwile muszę wyciągać większe ubranka, bo ten czas tak szybko leci 🙃 Macie plany na wakacje???

Ja mam tylko plan, by jechać na weekend nad morze 🙂 a Ty??

ja jade do vegas 😁
😁 🙃 🤪 😎

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
kafinka napisał(a):
Rosną jak na drożdżach, co chwile muszę wyciągać większe ubranka, bo ten czas tak szybko leci 🙃 Macie plany na wakacje???

Ja mam tylko plan, by jechać na weekend nad morze 🙂 a Ty??

Ja mam w planach lipiec nad morze, a sierpień w góry, ale to wszystko zależy czy będzie kasa

• Mamusia
Jak Kogut będzie euro zarabiał, to go wyciągnę nad morze, a jak coś się spierniczy, to będziemy siedzieć na dupie w mieście 😜
a tak to żadnych planów. Foka to ma wyobraźnię dzisiaj... Położna jedzie do Vegas 😘 😘 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Hej 🙂 Ale naskrobałyście.... ale nadrobiłam. My dzisiaj pospaliśmy że aż miło, Kajtek jadł 2 razy, wstał przed 8 a po 10 zasnął i spaliśmy do 13:30 🤪 Zjedliśmy a teraz on się bawi a ja was nadrabiałam dość długo. Pluje okropnie, ale tylko jedzeniem i to tak dla zabawy, bo łyka a pluje śliną z resztkami, a jak mu mówię żeby nie pluł, to tak śmiesznie głowę przekręca na bok i śmieje się , jakby dawał znak że to specjalnie robił 🙂
Marta, ale ty masz świetny brzuch, a Gabi jest na prawdę silna, strong baby 🙂
Pokój Kayki śliczny, a kolor szezląga moim zdaniem dla dziewczynki do pokoju pasuje 🙂
Maja śliczna i teraz i jak malutka była 🙂
I nie wiem co miałam więcej napisać, skleroza 😞
A wiem, mój M zamówił dla mnie prezent i dziś właśnie przyszedł, ale nie pozwolił mi otwierać pod żadnym pozorem, ale chyba otworzę 😁 to chyba jakiś ciuch bo tak mi wygląda 🙂