Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Beatko cóż uroki ciąży i czasu po to różne dolegliwości... choć to co Cię spotyka to przesada. 😞 Współczuję Ci, bardzo. Zresztą Leniuszkowi też. 🥴 Dużo zdrówka dziewczyny! 😘
Ja z choróbskami różnie, może zwykłe przeziębienia nie, ale poważniejsze przykrości lubiły mnie dopadać - choć tyle szczęścia, że właśnie nie na ciążę i po.

Co do cery to moja zrobiła się akuratnie mega tragiczna. Same wulkany, kratery i inne cuda, kolekcja obrzydliwości. 😉 Ale mam cichą nadzieję, że tak szybko jak to wszystko "wykwitło" tak szybko zniknie. :P

Maiha zazdroszczę. Mojemu wczoraj po dniach nadmiernego spania włączył się o 12 a potem 3 w nocy "play time". 😁 I gruchał i uśmiechał się i zagadywał... do mamusi, która padała na podusie. 🙃

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja właściwie odkąd zaszlam w ciaze progesteron tak mi strzelil w góre, ze codziennie miałam nowe wulkany, pryszcze i pryszczyki, ciagle nowe, teraz jest podobnie- cholerstwo jakies, przez to blizny troche mi sie porobiły. to jest tak, ze budze sie rano i 1o pryszczy 😲
mam zamiar isc do dermatologa bo to juz za dugo trwa i za duzo tego jest!
teraz to nic- tylko latanie od dr do dr 😁 nieźle

• Mamusia
Hej Kobietki! Ja mam jutro chrzciny wiec mam trochę roboty 🙂Ale czytam na bierząco.
Dziewczynki współczuje dolegliwości.Ja już lepiej nie piszę co mi dokucza >Bo trochę tego jest.Ale daje radę.
Marzenko trzymam kciuki za Tate.
Mąż wraca jutro o 16 a o 18 chrzciny 😞.Więc wszystko musze ja.Dlatego trochę newowa jestem.Ale cóż!?Mus!Marysia jest kochana ale nic nie daje zrobic 😞Więc trochę cuduje i zastanawiam się co zrobić żeby się rozdwoić 🤔.
Dobra znikam ! Buziaki! 😘

• Mamusia
Beatko no niestety... ja też jednak powinnam odwiedzić kilku dr - specjalistów ... ale mi się nie chce i jakoś w kółko czasu brak... ☺️
Tak Ci lekarz powiedział? Cóż, a myślałam, ze oni od leczenia... Może się myliłam? 😉

Akigo wynajmij sobowtóra. 😉 Nie, no ale za tą Twoja samodzielność to po raz kolejny Cię podziwiam kobieto. I powodzenia jutro! 😘

• Mamusia
beatasz olek jest z 20.11. teraz pięknie sobie śpiulka,zresztą jak zawsze,mogę policzyć na palcach kiedy był marudek w nocy.fakt że płakucha tak ok 23.30 ale pogłaskam go po główce i zasypia. a dziś odwalił numer sezonu,złapał pisiulka i tak celował że cały się osiurkał, a następny numer to wsadził tak grzechotkę do buzi że miał problem żeby ją wyciągnąć, a niby takie bezpieczne zabawki 🙂
postaram się częściej do was zaglądać 🙂 🙂 spokojnej nocki

• Mamusia
Olga czyżby Olek zaczął samodzielną naukę przytrzymywania swego siusiaka podczas siusiania? 😁 Hi, hi to zdolny facet! 😉

A nam dzisiaj leciała kupa za kupą. 😉 Tzn. zrobił chyba ze cztery. Tak się zastanawiam... czyżby to tak ta dynia działała? 🤔 Bo raczej nie ziemniaczki ani herbatka uspokajająca? 😉

• Mamusia
Sathi u Ciebie kupa za kupa a u mnie byla taka porzadna! smierdzialo w calym pokoju ale dalo sie przezyc. Cala pielucha zasrana ze zaczelam sie zastanawiac czy nie czas na wiekszy rozmiar. Teraz nosi 3 i czesto mu zmieniam bo siknie dwa, trzy razy i juz jest pelna tym barddziej ze pije teraz soczki. Np w nocy musze zmieniac czasem nawet dwa razy a jak zalozylam 4 to nie bylo problemu i maly sie mniej budzi.

• Mamusia
Leniuchu a dużo większe są te 4? Ja się zastanawiałam nad zmianą, bo mój M twierdzi, że trójki małego obcierają. No ale wagowo przecież mieści się w nich.

Co do tej wiadomości... tragedia. 😞 Ledwo się obudziłam a siostra mojego M mnie poinformowała... Od rana takie wiadomości... 😞 Boże jak mi żal tych ludzi i ich rodzin i ... 😞 Ech.