Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • Mamusia
mmmartulka84 napisał(a):
No już się zaczęło prawdziwe odliczanie już nie w miesiącach tygodniach ,ale w dniach .Mój termin też 14 ale stycznia 😆.

O widze stycznióweczka....dlaczego na nasze styczniówkowe forum nie zaglądałaś???

Taka tak juz coraz bliżej....styczen juz lada moment i sie zacznie 🙂 🙂

• Mamusia
U nas juz koncowka 36 tyg...
Mam pytanko od poczatku tego tyg mam bole brzucha takie jak przed @ i takie tepe bole plecow. Brzuch tez czesto mi twardnieje. czy te bolesci moga prowadzic do rozwierania sie szyjki??? Oprocz tego bol w pachwinach no i spojenia lonowego ojojoj troche tego jest... ale no lekko nie jest!!! Jednak warto to wiem 😁

• 2 miesiące później...
  • Mamusia
Już końcówka, jeszcze tylko troszkę, od czwartku będę stosować liście malin, dużo ruchu, kąpiele w wannie, masaże i sex 2 x dziennie - mam nadzieję że zadziała - już bym chciała być jednopaczkiem z powrotem i mieć Aleksa na kolanach 🙂

oj edi ja też tylko popisać tu mogę 🙂 Mamy praktycznie ten sam termin porodu, jeden dzień różnicy... eh może razem się będziemy męczyć a potem radować 🙂

• Mamusia
Damy radę Wszystkie 🙂

Ja cały dzień leżę na kanapce i sobie pracuję, korzystam z ostatnich chwil spokoju i czekam na mój wieczorny batonik, który jakoś nie może dojechać bo mąż miał być o 20:00 😉
Jeszcze tylko przejrzę torbę do szpitala i lulu.

A od czytania czuje że jestem pewniejsza siebie i mam więcej odwagi bo kilka miesięcy temu to dostawałam drgawek na samą myśl o porodzie a dziś chciałabym jechać do szpitala choćby w tej chwili i jestem dobrej myśli 🙂

Tylko nie czytam tych czarnych historyjek na forach bo od tego faktycznie można się nieźle przestraszyć i wyobraźnia figle płata.

Salamandra a Ty jeszcze masz jakieś usg, wizytę u lekarza w najbliższym czasie? Czy już tylko oczekujesz na przyjście Aleksa? Swoją drogą świetne imię wybrałaś dla synka 🙂

• Mamusia
Dzięki, z tym imieniem to były straszne ceregiele i cały czas nie jesteśmy do końca pewni 🙂
Ja mam w czwartek kolejna kontrolną wizytę i USG, ale w czwartek odstawiam Cordafen i tak sobie wymarzyłam, a właściwie to koleżanka wyśniła że w weekend urodzimy hihi Poczekamy i zobaczymy czy się sprawdzi, w sumie szyjka kilka milimetrów to może się uda, na to liczę 🙂