Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To ja ci tez poklaskalam.Ja dzis zrobilam rosolek ze swojskim makaronem,bo maz mial ochote,posprzatalam,bylam na 2km spacerze,wzielam ciapla kapiel,wypilam 3 herbatki z lisci malin i teraz biore sie za prasowanie.A mala jak siedziala,tak dalej w brzuszku siedzi 😞 😞Kurde,ja juz chce urodzic!!!!

• Mamusia
MajaCh mnie tez ciagle katar lapie.Jedz jak najwiecej owocow,ja sie pomaranczami obzeram,a jak juz zacznie cie cos lapac,to pij wode z cytryna,albo mleko z miodem,czosnkiem i maselkiem.No i amol obowiazkowo 🙂Posmaruj sie pod nosem.Ja w ten sposob przetrwalam juz prawie cala ciaze 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MajaCh mnie tez ciagle katar lapie.Jedz jak najwiecej owocow,ja sie pomaranczami obzeram,a jak juz zacznie cie cos lapac,to pij wode z cytryna,albo mleko z miodem,czosnkiem i maselkiem.No i amol obowiazkowo 🙂Posmaruj sie pod nosem.Ja w ten sposob przetrwalam juz prawie cala ciaze 🙂

Ja mam nos murempodzielony 😁 z lewej dziurki krwawe wiory a z prawej katar jak woda,najgorzej jak w pomieszczeniu jest suche powietrze bo wtedy boli nochal jak oddycham. Kupie amol napewno jutro 🙂

• Mamusia
Kochana na Kaziku i Kulcie to ja sie od zawsze chowalam 😁 😁 To jest moj ulubiony wokalista.Nie wiem na ilu koncertach juz bylam.Dopiero w zeszlym roku musialam sobie odpuscic,bo z brzusiem nie bardzo czulam sie na silach isc na ich koncert.Alew listopadzie jak znowu beda grali w Londynie,to napewo cos sie wykombinuje 😉A do tego czasu codziennie u mnie w glosnikach leci 😁

• Mamusia
Mowisz grywaja w Londynie?? Mi bardzo brakuje koncertow, na Kazika chodzilam na Juvenalia co roku prawie, mieszkalam dlugo w Wawie, wiec ciagle Stodola i inne klubokawiarnie. Baaaaardzo brakuje mi koncertow, w Gloucester czasem jakies reggae jest w parku ale to nie to samo 🙂 Jak sie nie ma co sie lubi...

• Mamusia
Co roku w listopadzie graja w Londynie.Wczesniej chodzilam do Astorii,a od kiedy tego klubu nie ma to graja w HMV Forum na Kentish town czyli 10 minut od mojej siostry 🙂W zeszlym roku byl swietny koncert z okazji 10-lecia grania Kazika w Londynie.Niestety mnie tam nie bylo w zwiazku z brzusiem,ale siostra mi duzo filmikow ponagrywala 😁

• Mamusia
Gosiaczku u mnie inne klimaty.Ja to ten typ co na Woodstocki jezdzil co roku.Dopiero jak meza poznalam,to troche spowaznialam,ale i tak nie do konca.A jesli chodzi o muzyke,to slucham wszystkiego,co mi w ucho wpadnie.Ale w wiekszosci to jednak sa rockowe klimaty

• Mamusia
Gosiaczku u mnie inne klimaty.Ja to ten typ co na Woodstocki jezdzil co roku.Dopiero jak meza poznalam,to troche spowaznialam,ale i tak nie do konca.A jesli chodzi o muzyke,to slucham wszystkiego,co mi w ucho wpadnie.Ale w wiekszosci to jednak sa rockowe klimaty

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
dziewczyny a co z Doda, Feel, Michałem Wiśniewskim? 🤪 too sa artysci 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hhihihi nie doceniacie:P
maja ile masz lat?

Dobrze,ze sprostowalas ARTYSTOW 😁 mam 26 lat, nie lubie disco i tych eskowych spiewakow 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Z reszta tu czesto sa fajne koncerty.Jutro bedzie acid drinkers,a za tydzien closterkeller..Coz,jak mala troche podrosnie to mamusia zacznie nadrabiac zaleglosci 😁

Nie zartuj, na Acid Drinkers czesto chodzilismy ze znajomymi, kiedys w Nidzicy na zamku bylismy na koncercie i Woodstock oczywiscie 🙂))