Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Tyska_1 napisał(a):
Oj przepraszam ze nie pisalam, ale musialam odejsc szybciutko od kompa i dopiero teraz mam znowu chwile wolna. Ja mam nadzieje ze do tego nie dojdzie. Moze jakos to nasze zycie sie ulozy, nie klocimy sie o pierdoly, tzn owszem ale zawsze szybko sie godzimy a mamy jedna bardzo powazna sprawe ktora niszczy wiele malzenstw, zwiazkow i nie chce nas ten problem opuscic.. Ale wierze mocno ze przetrzymam to i moj maz w koncu sobie pewne sprawy uzmyslowi i bedzie silniejszy niz dzisiaj. Ale co tam, mnie poki co dobry humor nie opuszcza 🙂 Uwielobiam swieta u nas w domu to juz wszedzie nimi pachnie wszedzie je widac, zakupy porobione, prezenty popakowane 🙂 Tylko czekac na piateczek 🙂 A moj kot wlasnie sie slini na widok choinki. Ubierdziele mu jaja, ktorych zreszta juz nie ma, jak zacznie mi sciagac babki.. cholera jedna. Wlasnie zerwal mi kokardke z prezentu 🙂

Tyska ja oczywiście nie wnikam w Twoje problemy i sprawy i nie będe Cię tu pocieszać i mówić że wszystko się ułoży bo tego nie wiem.
Chcę tylko dodać ze problemy typu, porozrzucane skarpetki itp. też dla mnie nie istnieją my też mamy poważne problemy i myślę ze zanim się z nimi uporami minie mnóstwo czasu
ja już czyściuteńka, wypachniona i do snu gotowa............................................................

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MATYLDUSIA PIEKNY BRZUCHOL !! 🤪 🤪 W koncu jakies konkretne zdjecie z dzidziolem w srodku 🙂 A co do problemow to zawsze byly ni beda. Ja bym tylko chciala by tak nie wazyly na calym moim zyciu.. moglyby byc troszeczke mniej absorbujace 🙂 Jeszcze niedawno bym tak tego nie ujmowala z nutka humoru, ale chyba zaczynam jakos sie albo z tym godzic, albo juz jest to ostatni sposob by cos komus uzmyslowic.. zobaczymy 🙂 poki co opycham sie mandarynkami bo sie opkupilam dzisiaj w owocki, slodycze i colke 🤪 🤪 I ide pod prysznic

Tyska_1 napisał(a):
MATYLDUSIA PIEKNY BRZUCHOL !! 🤪 🤪 W koncu jakies konkretne zdjecie z dzidziolem w srodku 🙂 A co do problemow to zawsze byly ni beda. Ja bym tylko chciala by tak nie wazyly na calym moim zyciu.. moglyby byc troszeczke mniej absorbujace 🙂 Jeszcze niedawno bym tak tego nie ujmowala z nutka humoru, ale chyba zaczynam jakos sie albo z tym godzic, albo juz jest to ostatni sposob by cos komus uzmyslowic.. zobaczymy 🙂 poki co opycham sie mandarynkami bo sie opkupilam dzisiaj w owocki, slodycze i colke 🤪 🤪 I ide pod prysznic

hehe jaki tam piękny ale przynajmniej robi się widoczny
ja już mam odrzut na mandarynki wolę pomarańcze
idę spać bo mąż ma na coś ochotę a ja muszę udawać ból głowy więc żeby było wiarygodniej lepiej sie już położę
do jutra

ależ tu pustki, dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!
u mnie piękne słońce ale co z tego nigdzie się nie wybieram, wyprawiłam męża do kościoła, pies na zewnątrz a ja się delektuję kawusią
i dziś wraca teściowa , po kilku miesiącach nieobecności i mąż już mi zapowiedział że spędzi z nią trochę czasu wieczorem ale co tam nie "se" pogadają przyjeżdża tylko na dwa tygodnie z czego ze swoim synusiem spotka się tylko w święta bo on pracuje , no właśnie te święta tak głupio wypadły bo w weekend czyli nie ma żadnego dodatkowego dnia wolnego ale przynajmniej nie ma żadnej służby więc w święta będę miała się z kim kłócić
skoro tu takie pustki to idę zrobić jakieś śniadanko dla mamusi i mężulka bo pewnie zmarzną w kościele bo długo dziś będzie bo chyba mamy rekolekcje

A i wiecie co ja sobie wczoraj pogadałam z mamą i doszłyśmy do wniosku że ja tak na prawde mam wyprawkę dla noworodka i niemowlaka a nawet wyżej
na strychu 10 ogromnych pudeł z ciuszkami różnymi i dziewczęcymi i chłopięcymi także na pewno coś wybiorę i są tam takie od najmniejszych( bo kuzynka miała wcześniaki bliźniaki) i takie większe i w zasadzie wszystko od body po kurteczki także ja po Nowym Roku namawiam mamę aby mi to ściągnęła i zacznę sortować i myślę że z samych ubranek będę musiała ewentualnie dokupić tylko jakieś drobiazgi więc w sumie na zakupach będę się teraz skupiać raczej na jakiś sprzętach i kosmetykach

• Mamusia
Jestem w końcu i ja 🙂 Wczoraj dzień zabiegany, do późna w marketach, miałam dosyć - zwłaszcza tłoku i ludzi, wszystko mnie też bolało - jednak cały dzień w biegu na nogach to za dużo jak dla mnie w tym stanie. Na szczęście mama już w drodze, więc odpocznę cały tydzień, będę jej jedynie pomagać. Idę dokończyć robienie sałatki, potem sprzątać i przygotowywać obiadek. Będę tu zaglądać

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂 Matydlusia jaki ładniusi brzusio 🙂 😁 Ja dzisiaj sie nie wyspałam,nie dość,że dziecie kopało mnie do północy to jeszcze mój o 3 w nocy wyjezdzal i oczywiscie czujnie juz spałam i co godzine do niego pisalam jak tam droga....Ale już spokojniejsza jestem bo zaraz bedzie na promie 🙂Kurde jutro sie widzimy,a ja jakos nie za bardzo sie ciesze 🙂 🙂) 🤪 Może jak go zobacze to się zmieni:P
Ale u Nas ziomno -10 😞 Gluty w nosie zamarzaja normalnie....Dzisiaj mam w planie leniuchowanie.....

😁

• Mamusia
hej dziewczynki ja wczoraj tez po tych zakupach nie mialam na nic ochoty dlatego troche zajelam sie firma ze swoim bo towar trzeba bylo rozpakowac i posegregowac a pozniej lezalam w lozku i sie obijalam przed tv bo cos nie zabardzo sie czulam jakos brzuch mialam nabrzmialy zoladek mnie bolal i wogole

A co do mandarynek ja niestety musialam zaprzestac mandarynek bo niestety zaczelam dostawac od nich zgage

Matylda sliczniutki brzusio ide chyba zaraz sie wykapac i tez sobie zdjecie cyknac 🙂

• Mamusia
helloo, no juz myslalam ze tu znowu beda pustki. Ja tam w calkkiem dobrym humorze, musze tylko cos zarzucic na zab 😁 A moj synus kochany byl pierwszy raz taki grzeczny w nocy, ze az dziw. Zawsze co moj obrot czu ruch to on tak samo, i bez konca mnie okopywal, dzisiaj wstal razem z mamusia 🙂

• Mamusia
Mnie sie ostatnio dobrze spi i gdybym mogla to do 11 bym nie wstawala 🙂 Przez to dopiero teraz jem sniadanie.
Dziewczyny, mam intymne pytanie..... 🙂
Przeczytalam gdzies kilka stron wczesniej ze jedna z was bol glowy ma zamiar udawac przed mezem, bo on ma na cos ochote. Jak u was z ochota na cielesne igraszki??
Bo szczerze mowiac, ja od kilku tygodni czuje sie jak 15 letni nastolatek i niemal tylko SEKS mam w glowie, nie wiem o co chodzi, jestem troche przerazona 🙂 🙂
No tylko ze u mnie sytuacja wyglada tak, ze to mi sie chce i tak i tak i tu i tam i w ten i tamten sposob, a moj partner jest baaardzo ostrozny, caly czas ma w glowie ze dzidzia pod sercem i czasem mysle, ze to on biedaczek musi udawac bol glowy.... ze wzgledu na dobro moje i dzidziuszka 🙂
mam nadzieje ze nie jestem jedyna z taka dolegliwoscia?? 🙂

• Mamusia
Hej Dagi 🙂co do seksu to my tu jestesmy troche rozpuszczona i zboczone 🙂 Jakbys poszukala troche dalej to bys znalazla takie rozmowyy 😮 ze az szook, mnie te dziewczyny tez zadziwily 🙂 Matylda wlasnie podkresla caly czas ze seksu jej nie bardzo potrzeba do szczescia 🙂 Ale wiekszosc z nas i ja osobiscie w glowie mam tylko te jedna rzecz 🤪 🤪 Moj maz wyjezdza czesto i spedzam noce sama , ale radze sobie wtedy nrownie dobrze 🤪 Tak wiec jesli chodzi o seks, to chyba nie mialam w swoim zyciu wiekszej ochoty niz teraz 🙂 I wiem ze dziewczyny z tego forum pisaly podobnie 🙂

• Mamusia
Hej Dagi 🙂co do seksu to my tu jestesmy troche rozpuszczona i zboczone 🙂 Jakbys poszukala troche dalej to bys znalazla takie rozmowyy 😮 ze az szook, mnie te dziewczyny tez zadziwily 🙂 Matylda wlasnie podkresla caly czas ze seksu jej nie bardzo potrzeba do szczescia 🙂 Ale wiekszosc z nas i ja osobiscie w glowie mam tylko te jedna rzecz 🤪 🤪 Moj maz wyjezdza czesto i spedzam noce sama , ale radze sobie wtedy nrownie dobrze 🤪 Tak wiec jesli chodzi o seks, to chyba nie mialam w swoim zyciu wiekszej ochoty niz teraz 🙂 I wiem ze dziewczyny z tego forum pisaly podobnie 🙂

• Mamusia
A.. no i ja niestety czy stety, zapominam wtedy o Bozym swiecie, o moim dziecku tez 🙂 I nie oszczedzam sie bo jakos seks romantyczny mnie nie kreci 🙂 Wiec zawsze po zaczynam sie martwic o malucha czy aby nie przesadzilam, i strasznie oczekuje jego ruchow.

• Mamusia
Ufff 🙂 🙂 odczulam ulge w tym momencie 🙂 no ja wstyd sie przyznac, ale tez sobie radze sama od czasu do czasu, a moj Ukochany nei wyjezdza 🙂 🙂 ojerjusku, co ta ciaza z nami wyprawia!! 🙂 Nie wiem co pisaly dziewczyny wczesniej za bardzo, przewaznie zagladam tylko na troche wieczorem, bo po 9 godzinach poza domem kazdego dnia poprostu jestem zbyt zmeczona zeby sledzic wszystko na biezaco, wiec widocznie cos przeoczylam 🙂 a Swoja droga to ciekawe, bo przeciez przewaznie to faceci sa zawsze zwarci i gotowi, a kobiety mowi sie ze maja ochote lub nie, a tutaj sytuacja jak sie odwrocila. Moj ukochany zwraca mi uwage i przypomina abym byla ostrozna na kazdym kroku (wlacznie z lozkiem) a ja szaleje!!! Czy choc raz w zyciu nie moglibysmy sie tak zgrac?? no ale to widocznie dla dobra dzidziuszeczka 🙂 🙂 moj wlasnie sie relaksuje po sniadaniu chyba, bo cisza 🙂

• Mamusia
Ufff 🙂 🙂 odczulam ulge w tym momencie 🙂 no ja wstyd sie przyznac, ale tez sobie radze sama od czasu do czasu, a moj Ukochany nei wyjezdza 🙂 🙂 ojerjusku, co ta ciaza z nami wyprawia!! 🙂 Nie wiem co pisaly dziewczyny wczesniej za bardzo, przewaznie zagladam tylko na troche wieczorem, bo po 9 godzinach poza domem kazdego dnia poprostu jestem zbyt zmeczona zeby sledzic wszystko na biezaco, wiec widocznie cos przeoczylam 🙂 a Swoja droga to ciekawe, bo przeciez przewaznie to faceci sa zawsze zwarci i gotowi, a kobiety mowi sie ze maja ochote lub nie, a tutaj sytuacja jak sie odwrocila. Moj ukochany zwraca mi uwage i przypomina abym byla ostrozna na kazdym kroku (wlacznie z lozkiem) a ja szaleje!!! Czy choc raz w zyciu nie moglibysmy sie tak zgrac?? no ale to widocznie dla dobra dzidziuszeczka 🙂 🙂 moj wlasnie sie relaksuje po sniadaniu chyba, bo cisza 🙂

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
A.. no i ja niestety czy stety, zapominam wtedy o Bozym swiecie, o moim dziecku tez 🙂 I nie oszczedzam sie bo jakos seks romantyczny mnie nie kreci 🙂 Wiec zawsze po zaczynam sie martwic o malucha czy aby nie przesadzilam, i strasznie oczekuje jego ruchow.

ja mam podobnie zawsze po zastanawiam sie czy czasem nie przesadzilam 🙂 🙂