Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
No to Dorka chociaz masz jakis plan, ja dzisiaj chyba caly dzien w domku bo maz pojedzie do pracy okolo 17. A na obiad mam kurczaczka z frytkami, buraczkami i suroweczka 🙂

hehe jakis plan jest tym bardziej ze mam zamiar zachaczyc dzisiaj McDonald
NIEEE !!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 Nie mow mi takich rzeczy dziewczynooo ! 😞 😞 Bo ja sobie nie moge podjechac po zarelko z mc'a bo u mnie nie ma 😞( Ehh najblizejw Zielonej Górze.. A ja mam zawszse taka chciceeee na to zarcie !!

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Dorka1986 napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
No to Dorka chociaz masz jakis plan, ja dzisiaj chyba caly dzien w domku bo maz pojedzie do pracy okolo 17. A na obiad mam kurczaczka z frytkami, buraczkami i suroweczka 🙂

hehe jakis plan jest tym bardziej ze mam zamiar zachaczyc dzisiaj McDonald
NIEEE !!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 Nie mow mi takich rzeczy dziewczynooo ! 😞 😞 Bo ja sobie nie moge podjechac po zarelko z mc'a bo u mnie nie ma 😞( Ehh najblizejw Zielonej Górze.. A ja mam zawszse taka chciceeee na to zarcie !!

to kupie wiecej i ci wysle kuriere to na jutro bedziesz miala hehe z dostawa do domu :P

• Mamusia
hej pustki dzisiaj widzę tu 🙂
U mnie dziś dość stresujący dzień, bo przyjezdzaja rodzice mojego chłopaka poznać się z moimi..
Zobaczymy co z tego wyjdzie, moi rodzice są dość spokojni, nawet nie przeklinają i często chodzą do kościoła, a moi przyszli teściowie dopiero w tym roku skończyli czterdziestkę i są dość luźni 🙂
No ale zobaczymy co z tego wyjdzie, 3 majcie kciuki za mnie :P :* buziak

• Mamusia
linkaa napisał(a):
hej pustki dzisiaj widzę tu 🙂
U mnie dziś dość stresujący dzień, bo przyjezdzaja rodzice mojego chłopaka poznać się z moimi..
Zobaczymy co z tego wyjdzie, moi rodzice są dość spokojni, nawet nie przeklinają i często chodzą do kościoła, a moi przyszli teściowie dopiero w tym roku skończyli czterdziestkę i są dość luźni 🙂
No ale zobaczymy co z tego wyjdzie, 3 majcie kciuki za mnie :P :* buziak

to trzymam kciuki za pozanie sie rodzicow a to ile jestescie ze soba ze jeszcze sie nie poznali chociaz u mnie to tez jest dosc skomplikowane 🙂 a tak pozatym sliczne zdjecie 🙂

• Mamusia
to powiem ci ze u mnie jest jeszcze lepiej bo jestem ze swoim ponad 4 lata i mama mojego zna tylko mojego tate i to przelotnie przy przeprowadzce ale to jest wynikiem tego ze mieszkamy w roznych miejscowosciach i nie bylo okazji 😁 ia teraz jest okazja i wypadaloby zeby sie poznali przed narodzinami malej dlatego na swieta ich poznamy 🙂

• Mamusia
linkaa napisał(a):
U mnie też by się nic w tym raczej fakcie nie zmieniło, ale planujemy ślub i wesele no i oczywiście pierwszy wnuk w drodze, więc trzeba poznać dziadków 🙂

zgadza sie 🙂 my slubu puki co nie planujemy ale wlasnie wnuczka jest dobrym "pretekstem " do poznania 🙂

• Mamusia
tak domowymi sposobami. Czyli duzo mleka z maslem i miodem. Herbata z cytryna i sokiem. Oprocz tego " Euphorbium" w aerozolu do nosa na katar, moczenie stopek w goracej wozie z sola 🙂 i jakos przeszlo..Ale bylo ze mna zle... łzy mi z oczu leciały, gil do pada i mowic nie moglam.

Jutro wizyta u gina, juz sie nie moge doczekac.. ale niestety nie bede miala USG 😞

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
tak domowymi sposobami. Czyli duzo mleka z maslem i miodem. Herbata z cytryna i sokiem. Oprocz tego " Euphorbium" w aerozolu do nosa na katar, moczenie stopek w goracej wozie z sola 🙂 i jakos przeszlo..Ale bylo ze mna zle... łzy mi z oczu leciały, gil do pada i mowic nie moglam.

Jutro wizyta u gina, juz sie nie moge doczekac.. ale niestety nie bede miala USG 😞

widocznie domowe sposoby przyniosły rezultaty 😁 ja tez na ostatniej wizycie nie mialam usg tylko serduszka posluchalam 😞 a kolejna wizyta dopiero w styczniu 😞
ja sie szykuje i spadam 🙂 do napisania papa 🙂