Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale jesli co jest naprawde nie tak to zdazy szybko powrocic niestety. Ale nie martwie sie na zapas 🙂 Ja juz musze isc spac by mi weekend szybko minal.. Tak wiec uciekam bo widze ze tu i tak pustki dzisiejszego wieczoru 🙂 Albo obrabiaja chlopow albo ja nie wiem co 🙂 Buzka, milej nocki

alexia_79

Hejo
kochana dziś mnie pognałaś do lekarz i juutro przed 8 mam wizyte 🙂 pewnie dopiero odezwe się wponiedziałek, zeby nie twoje klapy na pupe to pewnie bym nie poszła całuje cie papa

Wiola1983 napisał(a):
Hej maleńkie.

Widzę że każda z nas ma jakieś problemy i smutki. Tak to już jest. My to zapewne jeszcze bardziej teraz przeżywamy gdy jesteśmy brzuchatkami i jeszcze jest przed świętami.
Będzie dobrze. Mam przynajmniej taką nadzieję. Gdyby nie było nadziei to czym byłoby życie 🙂
Ja dzisiaj też mam kiepski nastrój. Ale myślę, że do wiosny już nie daleko. I pojawi się ta kruszynka którą będę kochać nad życie. I już sobie wyobrażam maj i te kwiaty na drzewach - a ja pcham ten wózek 🙂 I wącham te kwiaty i oddycham tym ciepłym powietrzem 🙂 Wtedy to wszystko jakoś nabiera sensu i jest lżej na duszy.

Wiola, i za ten optymizm, za to że masz siłę przełamać jęki: wielkie oklaski dla Ciebie !!!!!!!

I powiem Wam, że nie warto się kłócić, takie srata tata że szkoda na to życia, czasu i nerwów. Wymądrzam się ? być może ale i dla mnie i dla mojego nasz związek jest drugim "małżeństwem". I jak się już raz miało męża/żonę: to tego drugiego się szanuje jak ojca 😁
KOMPROMIS: TAKIE MIŁE SŁOWO 🙂

• Mamusia
Dzień dobry!
Dzisiaj tez nie najlepszy humor mam 😞 północy nie spałam przez katar i ból gardła 😞 jest straszny ten ból bo nawet nie mogę śliny przełknąć 😞 A .. wyglądam.. o jej... lepiej nie mówić! tak mi wysypało twarz,że przez miesiąc mi chyba to nie zejdzie 😞 Ja nie mam siły, a za to dzidziuś w nocy szalał 🙂

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Dzień dobry!
Dzisiaj tez nie najlepszy humor mam 😞 północy nie spałam przez katar i ból gardła 😞 jest straszny ten ból bo nawet nie mogę śliny przełknąć 😞 A .. wyglądam.. o jej... lepiej nie mówić! tak mi wysypało twarz,że przez miesiąc mi chyba to nie zejdzie 😞 Ja nie mam siły, a za to dzidziuś w nocy szalał 🙂

Cześc Mamuśki 🙂 🙂 A mnie dalej dalej bolą nerki,albo korzonki nie wiem 😞 Nie martw sie kochana mnie tez wysypało na buzi 😞 😞 Mój pojutrze przyjezdza to sie wystraszy;/ Ale coż 😞 Wczorja jeszcze wysypki dostalam na plecach i nie wiem od czago,ale podejrzewam,ze od plynu do kapieli bo zmienilam ostatnio;/

no cześć ja jakoś dobrze sie czuję, tylko też mnie zsypało na skroniach najbardziej a ja oczywiście nie mogę tego zostawić w spokoju więc lada dzień będę tam miała wielkie strupy
ja dziś tylko łazienkę posprzątam i odkurzę jeszcze bo pies mi się wylenił i dość w przyszłym tygodniu jade do miasta w którym kiedyś mieszkałam obejrzeć mieszkanie które zamierzamy kupić

Tyska_1 napisał(a):
Hello, jest tu jeszzce ktos ? 🙂 Cos sie ostatnio opuszczacie moje drogie 🙂

I kto to mówi?????????Zaglądasz tu raz na kilka dni i co???? popiszesz chwilę a później znowu dobę milczysz ja to tu czuwam cały czas

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

I kto to mówi?????????Zaglądasz tu raz na kilka dni i co???? popiszesz chwilę a później znowu dobę milczysz ja to tu czuwam cały czas
Ale za to Wy non stop nadajecie 🙂 A teraz od dwoch dni cisza..

szyszkonella napisał(a):
bożeeee nieee 😠 😠 😠 chyba widze zaczątek małego rozstępu na brzuchu 😲 😲 😲 😮

który później będzie wielkim czerwonym rozstępem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

Tyska_1 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):

e tam u mnie to zależy od nastroju i nastawiania w zasadzie podglądam wszystko cały czas ale często nie chcę mi się pisac albo jakoś nie moge odnaleźć się w wątku ale z reguły jestem tu cały czas no chyba że mam jakiś wyjazd albo ewentualnie coś robię (ale to nie często hehe)

• Mamusia
O tej godzinie to ja juz dyskusje pelna para zastawalam 🙂 Cos dziewczyny chyba humorzaste ostatnio i chorowite.. ja mam problemy ostatnio ze snem, ciazy mi ten brzuch jakbym juz nie wiem jaki wielki miala. Jecze w nocy jak jakas baba jaga, przewracam z boku na bok, snia mi sie koszmary, budze sie z krzykiem, PARANOJA !! 😲 😲 Ale katar mija wiec chociaz jeden pozytyw 🙂

dzien doberek! Dzis podejrze Was dopiero wieczorkiem, bo wbieram sie na MEGA duze zakupy swiateczne do hipermarketu 😁 Bede chodzic tam chyba do jutra, bo napewno mega duzo ludzi bedzie!!!! Ale na szczescie - uwielbiam ta przedswiateczna goraczke i lazenie nawet po supermarkecie! Do napisania!!! 😁