Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

też mam problemy ze snem. często się budzę i śnią mi się okropne rzeczy, nie mam pojęcia skąd się biorą. W nocy mnie tak wszystko boli, że z boku na bok przekręcam sie z 5 minut i jęcze jak stara baba w 9 miesiącu :P

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):

dzien doberek! Dzis podejrze Was dopiero wieczorkiem, bo wbieram sie na MEGA duze zakupy swiateczne do hipermarketu 😁 Bede chodzic tam chyba do jutra, bo napewno mega duzo ludzi bedzie!!!! Ale na szczescie - uwielbiam ta przedswiateczna goraczke i lazenie nawet po supermarkecie! Do napisania!!! 😁
Heh ja wlasnie tez !! Z moja mamusia 🤪 🤪 DLatego tez musze pomalu uciekac bo czas sie szykowac, Madzia powodzenia na zakupach 🙂

• Mamusia
szyszkonella napisał(a):
też mam problemy ze snem. często się budzę i śnią mi się okropne rzeczy, nie mam pojęcia skąd się biorą. W nocy mnie tak wszystko boli, że z boku na bok przekręcam sie z 5 minut i jęcze jak stara baba w 9 miesiącu :P
No dokladnie !! Ja mam tak samo, jak sobie wyobraze dalsza czesc ciazy to ja chyba wogole nie bede sypiac....

Fajcie macie z tym szałem po sklepach.. ja jak zrobię kilka kroków do kuchni to mnie brzuch ciągnie, że iść nie moge 🥴 jak już uciekacie, to miłych zakupków mamuśki 🙂

• Mamusia
Cześć Lasencje 🙂

Ja już dawno wybiłam sobie dwuczęściowy strój kąpielowy po tym co widzę na moim brzuchu 🙂 🙂 🙂
Ja narazie nie mam problemu z syfami - raczej na początku.
Dzisiaj wybieram się na imprezę urodzinową do kumpeli 🙂 Będzie w dyskotece - już sobie wyobrażam jak ja z tym brzuchem będę tam wyglądać 🙂 Ale do wieczora jestem z wami 🙂
Udanych zakupów co niektórym 😉

ja też na szczęście nie mam problemów z wypryskami.. na szczęście 😉
ależ mój mały rozbójnik daje dziś popalić 🙂 nagrałam małą telefonem jak walczy z moim brzuchem 😁

ja dziś wezmę się za łazienkę.. reszta jutro. a w poniedziałek dentysta 😞

• Mamusia
ja nie mam sily dzisiaj na nic.jestem oslabiona 😞 z oczy mi leca lzy,z nosa katar..oszalec mozna 😞 w domu balagan, dobrze ze do swiat jeszcze tydz to moze do tego czasu uda mi sie wyzdrowiec i zniknie mi to cos co mam na twarzy i ten nos czerwony od chusteczek 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
ja nie mam sily dzisiaj na nic.jestem oslabiona 😞 z oczy mi leca lzy,z nosa katar..oszalec mozna 😞 w domu balagan, dobrze ze do swiat jeszcze tydz to moze do tego czasu uda mi sie wyzdrowiec i zniknie mi to cos co mam na twarzy i ten nos czerwony od chusteczek 😁

jezu kamikusia czemu ty nie idziesz do lekarza 😲

• Mamusia
Może weź się połóż na jeden dzień. Aplikuj sobie mleko z miodem. Pij ciepłą herbatę z sokiem i cytryną i może ci przejdzie. Poza tym lekarz mi powiedział że mogę spokojnie w razie czego brać APAP (zwykły - nie EKSTRA) więc na przeziębienie możesz się tym poratować.

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Cześć Aisak 🙂 No rano wchłonęłam ostatni kawałek 🙂 Mniam ale mi to smakowało 🙂 Zagryzłam kromką z szynką i jestem zadowolona.

no jasne, jedzonko zawsze poprawia humor 🤪
mnie dziś też czekają zakupy w jakiś pewnie dużym, zatłoczonym, okropnym supermarkecie 😞 😞
nie nawiedzę tego, tzn. zakupy lubię, ale nie te ogromy ludzi obijające się o ciebie, szturchających, kolejki i w ogóle brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy 🥴 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
No tak dzisiaj chyba kazda na zakupach ja tez musze sie wybrac ale mi sie nie chce jak sobie pomysle jak to ma wygladac te kolejki i ludzie zachwujacy sie jak zwierzeta;/ostatnio bylam swiadkiem jak starszy mezczyzna wyrwal kobiecie z reki koszyk na zakupy a ona biedna z dzieckiem byla az mi bylo jej szkoda ale ludzie czasami zachwuja sie jak zwierzaki i to przykre 🤢

• Mamusia
aisak napisał(a):
Wiola1983 napisał(a):
Cześć Aisak 🙂 No rano wchłonęłam ostatni kawałek 🙂 Mniam ale mi to smakowało 🙂 Zagryzłam kromką z szynką i jestem zadowolona.

no jasne, jedzonko zawsze poprawia humor 🤪
mnie dziś też czekają zakupy w jakiś pewnie dużym, zatłoczonym, okropnym supermarkecie 😞 😞
nie nawiedzę tego, tzn. zakupy lubię, ale nie te ogromy ludzi obijające się o ciebie, szturchających, kolejki i w ogóle brrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy 🥴 🤢 🤢 🤢 🤢
3

Cześć Andziucha 🙂

No ja też lubię zakupy ale nie teraz jak mi się ciężko chodzi i mam zadyszkę 😞
Ja swoje zakupy na ten tydzień odbębniłam 🙂 Na szczęście. Wolę w tygodniu niż w weekend. Mniej ludzi jest 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
WIOLA1983 ja mam to samo leniwiec we mnie siedzi taki ze szok 🙂wstaje rano i juz czuje ze jestem zmeczona hehe mam nadzieje ze to nie przjedzie na mojego bobaska 🙂 bedzie leniwy jak mamusia 🙂

Pewnie ta pogoda i nasz stan ma na to wpływ 🙂Ale już niebawem nie będziemy miały czasu się nudzić 🙂

• Mamusia
Cześć 🙂
A ja nie mam jeszcze nic kupione na święta ;/ narazie nie mam ani kasy ani nic.. no ale trudno, muszę poczekać do przyszłego tyg. Ciekawe czy się w ogóle wyrobię. Chcę zrobić pierogi na święta, ale robiłam je raz w życiu i nie wiem czy wyjdą 😁 No ale raz się żyje 😁