Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
a my mamy te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/00006001081629/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=212@20&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-buty-chlopiece/buty-chlopiece-polbuty

dzień dobry 🙂

ładne
mi się w deichmannie bardziej wszystkie chłopięce podobały ☺️
trampki które LENA ma też są chłopięce ☺️
mówiłam że będzie chłopczyca 😉
a ja siedzę w tych szmatach od rana i jestem załamana
za dużo tego wszystkiego, nie mieści mi się to , chyba te za duże musze też na strych wynieść bo inaczej nie da rady
a te czapki i kapelusze i te sukienki to mnie śmieszą 🙃, zwłaszcza że wszystko z głowy zdziera, chyba muszę sznurki doszyć 😉

• Mamusia
bry 🙂

z Maksem ok wszystko, może już na basen i na rower bez przemęczania, no i jeść może już więcej, pierwsze co zrobił to po loda poleciał 🙂

G. ma rozmiar 20.

Ola ja też bym chciała wiedzieć o co chodzi z tymi zabawkami, a to dlatego,że mam mnóstwo zabawek Maksa, które chcę wyrzucić ale jakoś mi tak szkoda, może masz jakieś argumenty, które mi pomogą w podjęciu decyzji 😉

A zdjęc nie widziałam...

niksssa napisał(a):
Klaudia Szymik ma te same butki 🙂

Magda ja juz jakiś czas piorę w normalnym proszku, tylko płyn do płukania mam sensitive, lenor albo silan i jest ok, nic się młodemu nie dzieje 🙂

no ja tez muszę w końcu. Bo już mnie coś trafia jak patrzę na te niedoprane ubranka, szczególnie jak teraz pije tylko sok marchwiowy.

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
niksssa napisał(a):

Magda ja juz jakiś czas piorę w normalnym proszku, tylko płyn do płukania mam sensitive, lenor albo silan i jest ok, nic się młodemu nie dzieje 🙂

no ja tez muszę w końcu. Bo już mnie coś trafia jak patrzę na te niedoprane ubranka, szczególnie jak teraz pije tylko sok marchwiowy.

ja próbowałam z normalnym proszkiem, ale u mnie nie przeszło, bo niestety Kacpra wysypało. Więc jeszcze się przemęczę

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
kasjalena2 napisał(a):
niksssa napisał(a):

ja próbowałam z normalnym proszkiem, ale u mnie nie przeszło, bo niestety Kacpra wysypało. Więc jeszcze się przemęczę

U Leny też się sprawdziło ale jak był czas że miała na coś alergie znowu to przeszłam na Lovelę. Jak się skończy to już nie kupuję. A i marchewki nawet zwykły proszek nie dopierze, chyba że od razu zapierzesz 🙂

• Mamusia
tak właśnie
marchewka nie namoczona i nie zasypana czymś silniejszym w niczym się nie odpierze
a ja jeszcze mam ostatni bobas ( bo po loveli była wysypana na całym ciele zmieniłam jak miała chyba z miesiąc i od tamtej pory wysypka na ciele zniknęła )
i teraz nie wiem co , wiadomo zaryzykuję w naszym, po kocyki i pościele i tak prałam w vizirze i nic jej nie było
a wiecie że odkąd moje dziecko jest na bebiko czyli od lutego nie ma ano śladu alergii , policzek wyleczony , wszystko cud mniód CUD 😉 😉

• Mamusia
niksssa napisał(a):
a ja odstawiam marchewkę, tzn soki z marchwia bo mi się dziecko pomarańczowe robić zaczyna 🤢

a moja ma tylko marchewkę w zupie i nie widze zmiany koloru skóry
ale w koncu pije tylko wodę , matko co za ulga , tylko woda musi być z normalnego kubka alb szklanki , z butelki ani niekapka się nie napije , woda stoi cały czas na komodzie, co jakiś czas wymieniana i jak chce to sygnalizuje tj podchodzi tam i stęka , dziennie wypija około dwóch pełnych szkalnek wody to tyle ile ja w ciągu miesiąca 😉

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
niksssa napisał(a):
a ja odstawiam marchewkę, tzn soki z marchwia bo mi się dziecko pomarańczowe robić zaczyna 🤢

moja tylko marchewkę chce pić, nic innego...

moj soki pije wszystkie, gorzej z woda - napije sie tylko w nocy, jak jest rozespany. soki i tak rozcieńczam wodą ale do samej nie daje sie przekonac 🤢 🤢

• Mamusia
Moja też lubi soki marchwiowe ale odkąd mnie ktoś nastraszył (chyba gdzieś w tv czy czytałam) że podajemy dzieciom nadmiar wit. A to już nie daję . Po tych sokach dziecko robi się żółte a jak robi się żółte to może dojść do zwiększenia ciśnienia śródczaszkowego więc ja wolę nie ryzykować 🤢

http://zaburzenia-odzywiania.wroclaw.pl/czy-witaminy-szkodza.html

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Dombry 🙂

dombry
najpierw obskoczyłaś inne wątki a na końcu tu zaglądasz 😠
ale dobre i to cieszę się 😉 😉

oj tam czepiasz sie szczegolow 😁 😁 😁
myslalam ze tu nikogo nie ma 🙂 zreszta czesciej jestem tu przezroczysta hehe

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Dombry 🙂

dombry

głupol
jak ty przezroczysta to ja wyblakła 😉

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Dombry 🙂

dombry

głupol
jak ty przezroczysta to ja wyblakła 😉

😁 😁 😁
taki ladny dzien u mnie a ja mam lenia i brak checi zeby wyjsc na spacer z dzieckiem 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andzia - ja też dzisiaj mam lenia.. Nie wyspałam się, poszłam spać po północy a wstałam o 6-tej 🤢
Właśnie piję kawę i muszę się ogarnąć a nie mam ani siły ani ochoty 🤨

Niby cala zime czekalam za tym sloncem i cieplem ale jak juz jest ta pogoda to ciezko jest sie rozbujac 🙂
a ja juz myslalam ze to ta ciaza tak mnie meczy ze nie mam na nic sily i ochoty!

• Mamusia
gizelda napisał(a):
a ja poszłam spać coś po 22.00 wstałam o 5.10 😮
pogoda super jak wstanie i zje to idziemy do LEONA i tam porobić parę rzeczy na zewnątrz
ja mam szczepienie za 3 tyg a potem płatne na wakacjach 😉

no mnie czeka teraz szczepienie z NFZ na ospe/odre itd. a potem tez jakos wakacyjna pora ta szczepionka 6 w 1