Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Witam 🙂
Wpadłam aby skomentować zdjęcia Oli 🙂 Fryzura bardzo ładna, makijaż też ok aczkolwiek dolna powieka kompletnie mi nie pasuje i gryzie się z całością jakoś. Ale skoro tobie się podoba takie rozwiązanie to ok.

Wszystkim przyszłym mamom życzę wszystkiego dobrego a tobie Ola udanego "Wielkiego Dnia".

Wiola dolna powieka jest pociągnięta tzw rybą czyli w zależności od światła ma inny kolor - od zieleni, przez niebieski, fiolet do brązu - tu akurat wyszło tak ale jest ok - mnie się podoba - jak było w tym samym odcieniu to było nudnawo 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bry 🙂
i ja wpadłam co by Twoje Ola zdjęcia zobaczyć ale niestety: nie jestem Twoją znajomą to i nie obacze 🤔 😞

edit: własnie zobaczyłam przy okazji że 20 kwietnia wysłałaś mi na fb wiadomość ☺️ jutro zadzwonię to sobie pogadamy, może być?

• Mamusia
MrsTuliPanna napisał(a):
Bry 🙂
i ja wpadłam co by Twoje Ola zdjęcia zobaczyć ale niestety: nie jestem Twoją znajomą to i nie obacze 🤔 😞

edit: własnie zobaczyłam przy okazji że 20 kwietnia wysłałaś mi na fb wiadomość ☺️ jutro zadzwonię to sobie pogadamy, może być?

Może być - wysłałam Ci zaproszenie więc przyjmij i sobie oglądnij zdjęcia 🙂

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
Ola sukienka ta do tego mam miętowe buty i miętowe dodatki
http://www.happymum.pl/sklep3/d494a,sukienki_wizytowe,6014-sweete_beige_dress.html

A Ty wyglądasz przepięknie!!!

Piękna - będziesz sexy mama 😉

taaa 🙂

• Mamusia
Bry 🙂
I ja wpadłam skomentować Olcię 😉
Jak dla mnie MEGA !! Naprawdę bardzo podoba mi się makijaż, a fryzura również piękna 🙂 Będziesz wyglądała prześlicznie, zazdroszczę i czekam na zdjęcia w całej okazałości 🙂
Marina śliczna sukienka 🙂 A i jak dojrzałam na którymś zdjęciu Twój brzuszek, to wcale nie wydaje mi się duzy, wręcz przeciwnie, no i fajnie, że tak mało przytyłaś 🙂

• Mamusia
Bry!!!
My już po spacerku z Józiem 🙂 ale pięknie jest. Drugie pranie wstawione 🙂
jutro i w niedzielę szkoła a później jedziemy na urlop 🙂 robimy wcześniejszy wyjazd żebym mogła sobie normalnie funkcjonowac 🙂

Ola zdjęcia musza być z tej sesji 🙂

• Mamusia
kasjalena napisał(a):
Marinka - sukienka śliczna.
I gratuluję drugiej córeczki 🙂
To jakie imię wybraliście? Miał być Gniewko 😉

I też czekam na fotki z sesji narzeczeńskiej 😉

Magda no u nas w końcu niewiadomo kto będzie.
ja czuje chłopaka i będzie Gniewko. A jeżeli dziewczynka to będzie Aleksandra lub Maria 🙂

• Mamusia
Marina - ja też do połowy ciąży czułam chłopaka 😁 Ale pamiętasz moją pierwszą reakcję jak powiedziałaś że jesteś w ciąży? Pamiętasz co powiedziałam na temat płci? 🙃
Tak samo było u Matyldy - jej też powiedziałam że wszystko będzie dobrze i jest 😉 I oby tak zostało 🙂

Wiedźmy się rzadko mylą 😁

Ps. Oleńki to charakterne dziewczyny - wszystkie jakie znam więc przemyśl tę decyzję dokładnie 🙃

• Mamusia
A Matylda - Ty znasz płeć dziecka?
Ja już bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Wiadomo, najważniejsze żeby wszystko było ok, żeby było zdrowe ale ta moja ciekawość.... 😉
Sprawdzałam w chińskim kalendarzu że powinnam mieć dziewczynkę, z Nikolą się sprawdziło - zobaczymy jak teraz 🙂
http://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka

• Mamusia
kasjalena napisał(a):
A Matylda - Ty znasz płeć dziecka?
Ja już bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Wiadomo, najważniejsze żeby wszystko było ok, żeby było zdrowe ale ta moja ciekawość.... 😉
Sprawdzałam w chińskim kalendarzu że powinnam mieć dziewczynkę, z Nikolą się sprawdziło - zobaczymy jak teraz 🙂
http://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka

Ja tam w to nie wierze no ale próbować można 🙂

A z tego co pamiętam to Matylda nie chciała wiedzieć co się urodzi.. Ale może zdanie zmieniła 😉 Nie chwaliła się co będą mieć bo bym pamiętała 🙃

• Mamusia
joł
jestem
mi według tego kalendarza wychodzi dziewczynka
my na połówkowym byliśmy razem , wyskoczyło nam 6 paluszków więc już o płeć nie pytaliśmy
teraz mam usg i nie wiem co robić mhm skoro tyle już wytrzymaliśmy ??
ciuchy posortowałam na te unisex , girl i boy , wszystko miesiącami , więc problemu jakby co nie bedzie , przygotuję na początek tylko te uniwersalne
no nie wiem zobaczymy , wizyta we wtorek , jak teraz wytrzymam to już do końca wytrzymam

• Mamusia
a co do imion to niezmiennie
POLA I ANTEK
no ale czasem jeszcze jakież przemyślenia to i MARIA I ANIELA I MARIANNA I APOLONIA ( tzn jak bedzie POLA to i tak zapiszemy APOLONIA a będziemy wołać POLA )
a dla chłopaka jeszcze WITEK, SZYMON, TOMEK

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Czesc Dziewczyny 🙂
OLA-bardzo podoba mi sie makijaz i uczesanie: A jak Ty masz ładna cere masakra w ogole ładna buzka 🙂Na stowe bedzies zpieknie wygladac... 🙂

U NAs bez zmian wszystko dobrze 🙂

To 3 kg szpachlu a nie piękna cera 😁 Ale dzięki 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Czesc Dziewczyny 🙂
OLA-bardzo podoba mi sie makijaz i uczesanie: A jak Ty masz ładna cere masakra w ogole ładna buzka 🙂Na stowe bedzies zpieknie wygladac... 🙂

U NAs bez zmian wszystko dobrze 🙂

To 3 kg szpachlu a nie piękna cera 😁 Ale dzięki 😉

Prosze Cie,ładna masz buzie 🙂 😉