Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a Magda tabletki brała wcześniej?? Słyszałam ostatnio opinie że teraz przy tych tabletkach nowej generacji po odstawieniu płodność jest wręcz ROZASZALAŁA, koleżance lekarz kazał poczekac ze 2-3 miechy po odstawieniu ze staraniami po ponoć właśnie często zdarzają się bliźniaki.
😮 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Magda, wierzę, że będzie dobrze 🙂

My urodziny Kacpra spędziliśmy w szpitalu. Niestety. Ma zapalenie płuc. Pojechaliśmy do szpitala 20 kwietnia z wysypką i lekką biegunką. Miał podwyższone CRP i nas zostawili. Po kilku dniach okazało się, że zapalenie. No i dopiero wczoraj wyszliśmy, mimo, że jeszcze płuco trochę świszczy. Leczymy się w domu. Piękna pogoda, majówka a my na pół godziny wyjść możemy ;/ już wariuje ;/

• Mamusia
hej
Ola piękna sukienka
moja ma podobną ale w czarne grochy i drugą różową i pewnie nigdy ich nie ubierze brudas jeden 🙃
Klaudia współczuję choróbska , sama niedawno to przechodziłam , mały szybko wróci do formy i znowu będzie psocił

i u WAS majówki , piękne pogody a u mnie to zwykły dzień "pracy" rzekłabym nawet wzmożonej bo i mama i P. w domu to wszyscy coś działamy
ja już dziś pół "posesji" wykosiłam, reszta jutro
a pogoda iście jesienna 😠

• Mamusia
hej,
Ola, pozew złożyłam 1go lutego.
A dwa tyg temu pozew ten dostał mój mąż, odpisuje na niego i dopiero wtedy mi wyznaczą termin, a Pani w okienku, w sądzie, mówiła, że czeka się na sprawę do pół roku, więc zobaczymy jak to będzie. Na razie czekam...
Ponadto - od 1go września 2012 roku mój mąż widział Maję tylko kilka razy.

Madzia - gratuluję serdecznie! i troszkę Wam zazdroszczę dziewczyny! 🙂
Obyście miały łatwe porody 🙂

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
oj szkodaaaa 😞 :P

ja zaglądam

u nas nic ciekawego w sumie, młody ładnie na nocnik już woła, na dwór tylko wychodzi w pampku jakby się zapomnial i nawet na duzy kibel siada 🙂 poza tym rozhasał się przez to parę dni ciepła i w domu usiedzieć z nim się nie da więc ciągle kursujemy 😉 a no i z gadaniem sie bujnal do przodu

odezwijcie sie troche co tam we wielkim swiecie

• Mamusia
hej,to tylko ja sto lat chyba mnie tu nie było,i nic a nic nievwiem nie orientuje sie co u kogo slychac ani komu rodzinka sie powiększa ☺️niestety ale chyba nie jestemw stanie wszystkiego nadrobic już u nas wszystko ok maly nie chce robic na nocnik niewiele gada za to zachowaniem i psotami nadrabia 🙃 pozdrawiam was wszystkie i dzieciaki i buziaczki caluski i uściski 😘

• Mamusia
Witajcie!

U nas w miare ok . Ale na ostatnim USG pojawił się torbiel pępowiny ... na razie ma 4 cm i mamy nadzieję, że nie będzie sie powiększał, bo wtedy będzie źle. Dziecko rośnie póki co nie uciska na nic i przepływy są ok więc staram się nie martwic ale wesoło mi nie jest mimo to. Gorsze ale myślę cały czas o tym

My po urodzinach, było faaaaajnie. Na początku robiliśmy Anielce w sali zabaw i tam zaprosiła swoje koleżanki a potem rodzinny obiad robiłam 🙂 . Następnego dnia znów gości i działo się .

a żeby było śmieszniej to na USG lekarz widział babę a nie chłopa 😮 😮 😮 ha ha . Ale już nie biore do siebie tej płci i niech urodzi się kto ma się urodzić (wszystko mi jedno , oby zdrowe)
A co tam u was? Jak wy ciężarne??

Ola, kupiłam sukienke na Twój BIG DAY 🙂 hmmm brzuch mam ogromny(albo tak mi sie wydaje)
przytyłam 3,5 kg. Wczoraj bardzo źle się czułam, bardzo. Aż miałam łzy w oczach, bolał brzuch, żołądek. Ale zauważyłam, że kawy pić nie mogę

• Mamusia
hej
Ola ja się tam nie znam
ale włosy super a makijaż OK 😉
w ogóle jakaś Ty ładna i nawet jakiś pieprzyk masz i ja tam kawałek cycków dojrzałam więc nie jest tak źle ( tzn bo TY zawsze pisałaś że nie masz )
czekam na efekt końcowy 🙂

ja kijowo się czuję więc nie smęcę

• Mamusia
Dzięki dziewczyny 🙂

Matylda - cycków nie mam - zero 😁 Makijaż widać z bardzo bliska i dlatego może się wydawać hmmm "ordynarny\'? ale z daleka naprawdę wyglądało ładnie, przynajmniej mnie się bardzo podoba 🙂

Nikola - chuja chuda 😁 Cellulit mam jak stąd do Ameryki i brzuch jeden flak - niby ważę 51 kg ale ciało wstrętne po ciąży, bez "zabiegów upiększających" się nie obejdzie 😁 Na plażę nie wyjdę i koniec. Ale to po drugim bibi, jak się uda, doprowadzę się do porządku 😉

Jak będę mieć zdjęcia z sesji narzeczeńskiej tuż przed ślubem to Wam wrzucę

• Mamusia
Witam 🙂

Wpadłam aby skomentować zdjęcia Oli 🙂 Fryzura bardzo ładna, makijaż też ok aczkolwiek dolna powieka kompletnie mi nie pasuje i gryzie się z całością jakoś. Ale skoro tobie się podoba takie rozwiązanie to ok.

Wszystkim przyszłym mamom życzę wszystkiego dobrego a tobie Ola udanego "Wielkiego Dnia".