Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
przyznam sie Wam dziewczynki ze dzis mimo przepieknej pogody, czuje sie jakos strasznie slaba.. 😞
spalam do prawie 10, nic w domu konkretnego nie zrobilam. Nie wiem o co chodzi ale chyba sie poloze przezd TV. moze uda sie lekko zdrzemnac.. nie wiem co zrobic ze soba. A Fasola wlazi pod zebra i nie pozwala swobodnie oddychac.. 😮

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO i jestem... 🙂 ale sie nałaziłam kupiłam małej pieluszki, reczniczki itp.. 🙂 otworzyli unas nareszcie happymum 😁 także mamusia tez sie pocieszyła 😁 uwielbiam takie zakupki 🙂 🙂
MArinka, ale fajny pomysł a jaka ładna dzidzia na brzuszku 🙂 🙂 Ty to masz pomysły 😁 😘 😘 😘

• Mamusia
joma - 🙂 25.05 ... ciekawe, czy uda się przed Dniem Mamy 🙂
Aneczka1983 - ja jak wchodzę do sklepu z art.dziecięcymi to też nie mogę się oprzeć 😉 Najchętniej kupiłbym już wszystko co potrzebne... chociaż nawet nie mam teraz gdzie tego trzymać (mieszkamy u teściów w jednym pokoiku... 😞 ) Ale jeszcze troszkę i zacznę wszystko kompletować... tak jak mówisz... lepiej na spokojnie, żeby później się nie stresować 🙂

Brzuszki super zdjęcia...aż napatrzeć się nie mogę... 🙂 Takie słodziaszne..:*
Ja dopiero po obiadku..miałam pyszne kaftofeli z masłem i śmietaną i do tego pierś z kurczaka i oczywiście suróweczka z buraczków ale się najadłam...
Dziś coś mnie brzusio pobolewa i ide się położyć...miłego wieczorku..:*

• Mamusia
witam Was Walentynkowo Brzuszki! 😘 😘 😘

Fijolku zdjecie z sesji super!

Jamargaretka Twoj Brzusio tez coraz wiekszy i piekniejszy 🙂

Mamusia20 najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko Ok, oby tak dalej!

Marinka ale smieszne zdjecie! ten malunek jest rewelacyjny, hehe, masz zdolnego meza 😜

Aneczka mysle, ze na zakupki to juz ostateczny czas! juz niebawem bedziemy w 8 i zaraz w 9 miesiacu 😜 takze nie ma co na ostatnia chwile czekac! Brzuszki rosna coraz szybciej i szybciej, takze pewnie ostatnie miesiace beda juz ciezkie na bieganie po sklepach 😜 pozniej mozemy tylko przekladac i ukladac w szafie naszym pociecha 🙃

Ja z mezem Walentynki spedzamy w domku, zrobilam kolacyjke, a teraz zajadamy sie czekoladkami z bombonierek Walentynkowych :P

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 dla WAS!