Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
hej kochane....ja dzis mam leniuszka i od 17 skurcze co pol godziny...mam nadzieje ze na dobre sie nie rozkreci bo maz caly weekend pracuje jako barman na weselu i porod odpada.... 🥴

Ktos mi sie wczesniej duzo pytal jak po weselu..ogolnie super potanczylam sporo az zdziwilam sie sama ze mialam sile i wogole bardzo dobrze sie czulam no i wytrzymalam do konca wyszlismy ostatni przed 6 rano ehe...ale na poprawinach bylam zrypana jak rex.. 😜 no ale potem w szpitalu wypoczelam 😜

A te wasze wszystkie dzidziusie sa przecudne....normalnie nie moge
sie na malenstwa napatrzec.....eh 🙂 🙂

Beatka - to ja się dopytywałam. no my własnie tez duzo tańczylismy ale wiem, że byly komentarze typu ze wyskoczę z tej ciąży podczas wesela - mimo, że nie skakałam - normalne spokojne tańce. na weselu bylismy do ok 2 w nocy. a na poprawinach do końca do ok 21:30. czyli obie poszalałyśmy

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie wieczornie 🙂
Ja wróciłam z urodzin... ale ten mój chrześniaczek jest świetny 🙂 Skończył już 2 latka i tak fajnie już gada... 🙂 a jak ma zrobić siku na nocnik (bo nauczył się tydzień temu) to wszyscy muszą patrzeć i bić brawo 😁 🙂 "ciocia!!! pać!!!!" 🙂 🙂 Trochę mnie wymęczył teraz przy końcówce, plecy aż mnie bolą... 🥴 ufff. 🙂

Marinka
Twój Synuś jest prześliczny! Gratuluję jeszcze raz! 🙂 I super, że nie masz z nim problemów 🙂
Gosia nie przejmuj się Kochana :* Będzie wszystko ok 😉 :*
Ewelka bardzo współczuję 😞 😞
Hussi
Super, że wizyta przebiegła ok i tyle się dowiedziałaś jeszcze... a tak się denerwowałaś 😉 🙂
Mamusia20
Kuruj się :* i buziaki dla Twojego Maleństwa 🙂 :*

• Mamusia
powiem wam ze faktycznie sie stresowalam ta wizyta poloznej ale okazala sie byc rowna babka, mam szczescie 😉
znikam na dzis ale jutro nastepny dzien przed nami i wami takze dobrej nocki, prosze mi sie tu zaczac rozpakowywac w koncu jutro 1 maj czyli juz bedziecie majoweczki. buziaki 😘 😘

• Mamusia
i ja witam sie wieczornie...
Marinko Jozek sliczny...gratuluje...
Mamusia sama od kilku dni walcze z gardlem i teraz sie z lekka wystraszylam...a dla Ciebie i Maluszka zdroweczka zyczę.
Ewelko przykro mi...3maj sie kochana.
Hussi fajnie ze wizyta poloznej dobrze sie skonczyla,ale wiadomo czlowiek denerwuje sie w takich sytuacjach...
Martynko skad ja to znam...sama mam 3 chrzesniakow i jedna chrzesniaczke...

Jak dobrze pojdzie to Moniczka wyjdzie jutro do domu.zalezy od pediatrow czy Piotrusia puszcza,jest zdrowiutki ale malutki...

Kochane dobrej nocki.. 🙂
i może się któraś rozpakuje przez noc.. 😁
a mnie jutro nie będzie cały dzień bo jedziemy nad wodę, grilla sobie zrobimy i posiedzimy ze znajomymi.. 🙂 więc pewnie zajrzę wieczorem o ile będe na siłach a jak nie to w poiedziałek od rańca będe.. 🙂
miłej niedzieli Wam życzę.. 🙂
Buziole 😘

• Mamusia
No Kochane Majóweczki dawać majowe dzidzie 🙂 🙂 🙂

Moja Anielka już śpi, Józek też 🙂 Mąż pępkowe strzela dziś na działce... Ciekawe kiedy jutro wróci, pewnie na kolacje 🙂 🙂 🙂 Ale niech się bawi 🙂
Wiecie co, ja po tej cc już śmigam jak nie wiem co 🙂 wczoraj już latałam po tym korytarzu i naprawdę jest ok 🙂
jedynie to mnie sutki bolą ale maść poszła w ruch 🙂

A zaczełam rodzić naturalnie. pisałam do Fiołka , że skurcze mam co 5 minn i pojechałam do szpitala póki mi zrobili cc miałam 8 cm rozwarcia 🙂 🙂 bolało jak nie wiem co... ale nie mogli mnie ciąć bo wszystkie sale operacyjne były zajęte , więc musiałam czekac... co mi się nie spodobało! mój lekarz przyjechał do mnie i szybko na stół 🙂 i pojawił się Józef, ryczałam jak nie wiem. Od razu go położyli na piersi i mogłam go przez 10 min całować a on od razu do cyca się rwał. Mąż widział przez okienko nas i szybko robił zdjęcia mu i sam mial lzy w ocza:ch) a ja cały czas płakałąm 🙂 oczywiscie ze szczescia 🙂 póżniej mnie zszywali a mąż miał swoje min tylko sam na sam z nim 🙂 I po 15 min po operacji dostawiali mi go do karmienia 🙂 Te bóle były straszne! Ale uwierzcie mi jak się widzi taki cud narodzin to sie nie pamieta juz niczego! podczas operacji byla super atmosfera, rozbawiali mnie i bylo ok.

• Mamusia
heloł 🙂 ja już nie spie misiek do pracki ruszył ale na szczescie na króciutko też w gastronomii więc wiem co niektore z was muszą znosic 😠 na szczescie to nowa praca i na razie dogląda 😁
jutro ruszamy na ostatnie zakupki i bedziemy gotowi na przyjscie naszego synia 😁
pogoda sie skiepsciła no ale nie mamy na to wpływu
buzki i powodzonka dla kolejnych brzuszków kolejce 😁

witajcie kochane.. 🙂 ja wpadłam się przywitać życzyć miłego dnia i uciekam... 🙂
ale się pogoda zrypała...no ale nic nie poradzimy...
buziole 😘

• Mamusia
dobry 🙂 🙂

Ale miałam dzisiaj snów.. ło matko...
i Aneczka mi się śniła.... :> Że 3 maja ma rodzić ;D ciekawe, czy to sen proroczy 😉

U nas też pogoda do chrzanu... 😞

Marinka
ale to musiał być piękny moment jak już Józka na brzuszku miałaś 🙂 Aj, niedługo my... 🙂