No to chyba na tyle by było 😁 Jak zapomniałam o kimś to proszę się przypomnieć 😉 ten różowy taki jaśniutki wyszedł.... hmmmm a imiona pociech wpisywałam tak jak macie na profilach wpisane 🙃
Zgadzam się z Tobą Beti ja też jakoś ostatnio wyczulona jestem czuwam by mąż nie zaspał do pracy ale tak samo od siebie tak mam no i chodzę siusiu często ostatnio co 2-3 godz więc widocznie organizm się już przyzwyczaił bo wstaje siusiu prawie o tych samych porach 🙂
Dziewczyny, jak to jest z tym obniżaniem brzucha? To się nagle obniża czy stopniowo? Bo jak tak czytam, to niektóre dziewczyny piszą np. "wczoraj mi się obniżył brzuch", jakby to było na trzy cztery 🙂
Mój Maluszek dzisiaj się w ogóle nie rusza. Rano tylko troszeczkę pobaraszkował, ale nie umiem go teraz pobudzić. Nawet cola i mars na niego nie działa 😞
Nie martw się Butterfly mój teżostatnio bryka z rana potem długo cisza i pod wieczór i wieczorem daje czadu a wyczytałam że to normalne jest że często maluszki śpią bo mają mniej miejsca na fikanie 😉 Ale ja ostatnio rozkojarzona jestem jak pisze tu na forum to zapominam wciskac spacje i potem mam poprawek sporo 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
monia29
Nequitia
nika1306 01.06 synek Nathaniel
Monixalinka 04.06 synek Kacper
ciezarnabebe 06.06 córeczka Zośka
Kasia567 07.06 synek Michał
Czarnulka90 10.06 synek Sebastianek
Dorota552 11.06 córeczka Martyna
lunaaa86 11.06 córeczka Majka
wojcieslawa 15.06 synek
Nequitia 15.06 córeczka Marysia
sylcia199 18.06 córeczka Nikolka
monia29 19.06 synek Szymonek
aniaruda83 21.06 córeczka Nicole
ivona55 21.06 synek Bartuś/Wojtuś
Agnieszka28 21.06 córeczka Weronika
BarbaraK 23.06 synek Filip
Malgorzatta 24.06 synek Borys
Butterfly 25.06 synek Pawełek
kasienkaks 25.06 córeczka Oliwia
Agnieszka91 25.06 synek Kubuś
Doris25 26.06 córeczka Julia
beti82 29.06 synek Filip
mikaanka 30.06 synek Oskar
Kiniek 02.07 synek Maksymilian
No to chyba na tyle by było 😁 Jak zapomniałam o kimś to proszę się przypomnieć 😉
ten różowy taki jaśniutki wyszedł.... hmmmm a imiona pociech wpisywałam tak jak macie na profilach wpisane 🙃
Gość
Nie wiem na czym to cholerka polega, ja nie mogłam dać żadnej z was a wcześniej (z 15min temu) któraś mi chciała dać i zablokowane było?!
monia29
Butterfly
Mój Maluszek dzisiaj się w ogóle nie rusza. Rano tylko troszeczkę pobaraszkował, ale nie umiem go teraz pobudzić. Nawet cola i mars na niego nie działa 😞
Gość
JEDNAK PZREWAGA SIUSIAKÓW
monia29
Ale ja ostatnio rozkojarzona jestem jak pisze tu na forum to zapominam wciskac spacje i potem mam poprawek sporo 🙂
Malgorzatta
Butterfly, u mnie brzuch spadł w nocy, skapnęłam się jak wstałam