Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz nie wiem sama co jest skurczem a co nie...brzuch twardnieje non stop i jakies tam bole , ciagniecia i klocia mam czasami...ale ja jestem raczej wytrzymala na bol...niewygodnie mi sie siedzi i lezy...najlepiej chodzic...a nakrecac sie juz nie chce...bo wedle lekarza i to ja powinnam byla urodzic juz ze 3 tyg temu...wierze ze jak przyjdzie bol to raz i porzadnie...i bede wiedziala ze to to juz.,...

• Mamusia
halo laski 🙂 melduję się dalej w dwupaku 😞
niestety nie walczę na porodówce, tylko neta nie miałam 🙂 także dalej jestem na liście oczekujących Ola 🙂
Kurde, spać nie mogę, brzuszek twardy, niech już mnie weźmie 🙃 ileż można....
mam nadzieję, że w nocy mnie złapie, po tak aktywnym dniu... 🙃
Lunaaa pewnie już poród ma za sobą, ciekawe co z Igą, dawno jej nie było..

• Mamusia
Cześć dziewczyny, jak się czujecie? jak minęła Wam noc? mi coraz bardziej opuszcza się brzuch, czopu żadnego nie widać, skurczy też nie, więc mam nadzieję i proszę małą by dała w pon mamie się obronić 😉 wczoraj wreszcie wybraliśmy wózek w hurtowni, normalny i za rozsądną cenę, wpłaciliśmy zaliczkę, odbierzemy po porodzie, chcieliśmy wcześniej kupic przez neta ale ja muszę zobaczyć co kupuję, i głównie ze względu w razie co na reklamację lepiej na miejscu

• Mamusia
dzien doberek wszystkim 🙂
Ja juz mojego pieknego do pracy oddelegowalam 😉 , kawke odpilam. I teraz nie wiem czy isc na drzemke czy spacer...hmm...
A i w nocy normalnie skurczy/bolow doswiadczylam 🤪 - od 3 do 5 nie spalam o co jakis czas bol w podbrzuszu mialam promieniujacy z krzyza. No i nawet pofatygowalam sie po stoper i przeszlo 😁 , ale cos zaczyna sie powolutku dziac...nie czuje sie juz taka odosobniona miedzy wami 🙃
Milego poranka wszystkim zycze! I do pozniej...

agatka dobrze ze sie odezwalas 🙂 , dzis pelnia wiec badz w gotowosci 😉
agnieszka trzymam kciuki za obrone- w twoim stanie to nie lada wyczyn 🙂 , moze ci troszke odpuszcza...

• Mamusia
Melduję odchodzący czop 😉
od razu wiedziałam co to jest.. tyle że widzę iż to tylko kawałek, czekam na resztę ☺️
Ja z kawką niestety muszę poczekać do 9, zmierzę cukier po śniadanku,odczekam i kawusia 😎

a swoją drogą w nocy jak zawsze śpi to dzisiaj wyłam z bólu bo dostawałam tak w podwozie czy pęcherz już sama nie wiem, że byłam mocno zaniepokojona
a to pewnie szyjka się rozwierała a nie dzidzi

no to czekamy kto się jeszcze zamelduje a kogo noc porwała na porodówkę 😁

• Mamusia
Hej, hej 🙂
Jak zwykle meldujemy się pożerając śniadanie 🙂 Wczorajsze wysprzątanie calutkiego domu i romantyczny wieczór nie pomogły haha Maryś dalej w brzuchu siedzi... jedyne co to mam ostre zakwasy i bolą mnie od wczoraj plecy haha 😁

GRATULACJE DLA LUNY!!!! - zazdroszczę ☺️

Dziś pełnia, tak?? hihi podświadomie to chciałabym już akcje, ale jestem zniechęcona tym wszystkim pomału.... ech.... no trudno 🙂 jak trzeba to trzeba, będziemy cierpliwie czekać na uparciucha Naszego 🙂