Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Inez napisał(a):
p0xia nie martw się. Mężczyźni tacy są. Niby wiedzą co z kobietą będzie się działo i jak zmieni się jej ciało ale i tak są w szoku 🙂 Może chce Ci powiedzieć coś miłego przez telefon, a nie pisać żeby wszyscy widzieli 😁

Dokładnie! Albo nie miał czasu napisać komentarza. Mój wcale mi komentarzy nie pisze pod zdjęciami... 😞 Kiedyś się za to wkurzałam i też się martwiłam, że może mu się nie podobam na tych zdjęciach - ale teraz już To olewam 😜 😉 ...bo on najczęściej mówi "A co miałem napisać?" 😜
Przepraszam - drugi raz poszło, nie wiem czemu 😞

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Inez napisał(a):
jolajola ślicznie wyglądasz 😁
Ja ostatnio poprosiłam znajomych żeby mi i mężowi zrobili zdjęcie. Jak siebie zobaczyłam to się załamałam, że trochę ''wielgachno'' wyglądam 🤨

Inez ja tez za dobrze nie wygladam hehe najlepiej zrobic zdjecie z pewnej odleglosci.
Ja dzis poprosilam babcie, zeby mi ta sukienke powiekszyla, bo mi sie podszewka zaczynala sciagac juz wieczorem i dlugo w niej bym nie pochodzila.

jolajola81 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Joluś slicznie 😁 😁 😁

Marta ty tez slicznie... widze 🤪

No właśnie! Marta - No pięknie! 😁 I masz taki duży brzusio! 😁

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
p0xia napisał(a):
Tzn jesli chodzi o tetrowe pieluszki to wiem ze na poczatku bede je uzywala na 100% tylko chodzilo mi o te jednorazowe na noc np ... tylko nie wiem jakiej firmy :P a Tetra tak jak mowie u mnie w domu musi byc 🙂
No to ja Ci polecam poszukać w necie jakiś dziewczyn, co same szyją, bo mają znacznie taniej. A na noc to najlepiej takie AIO SIO czyli wszystko w jednym- taki gotowiec 😉 zakłada się toto jak pampka, czasem doczepia lub odczepia poszczególne wkłady (na noc lepiej założyć po prostu bardziej chłonny wkład, czyli np. tetra z wkładką z mikropolarku).
http://www.youtube.com/watch?v=ZsjbAnfWyns
tutaj jest instruktaż 😉
Fajne, ładniutkie, przyjemne, ale niestety drogie i po każdym siku zmiana.

Ja mam cała rolke taka wielka materiały tzn.tetry 🙂 wiec juz pocieta na kawałeczki 70x80 cm 🙂 i teraz zostalo mi tylko obszyc boki, zeby sie nie prula 🙂 wiec o tetre sie nie martwie bo sama ja szyje 🙂

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
Kornelka napisał(a):
Dziękuję Wam, kochane jesteście normalnie 😘 Głowę mam nabitą wszystkim czym tylko można. Zakupy zaczynam robic , ale to kropla w morzu co ja mam 😞 Pocieszam się, że zdążę tylko muszę wiedziec co kupic. Eee nie będę tu smucic, przejdzie mi przecież 🙂 Dziś kupiłam sobie majtki jednorazowe i podkłady poporodowe. Dziewczyny te podkłady są jak pasy startowe 🙃

Kornelka, ja w weekend pokłóciłam się dwa razy z moim Tomkiem właściwie o bzdury i potem ryczałam, jak bóbr... Jakoś tak bywają po prostu gorsze dni... emocjonalnie... Nie wiem-słaby biorytm, czy co 😁 🙃

No teraz to chyba wszystko już słabe 😉 a my czasem najbardziej, ja to wiem, tylko Ci panowie nasi tacy czasem wymagający, a nam łezki lecą. Mój wczoraj nie zjadł obiadu bo kostek nie wyjęłam z kurczaka. Nie chce paluchami w mięsie dłubac i nie wyjęłam. Dobrze, że nasze nastroje są przejściowe bo ja naprawdę mam nadzieję, że one przejdą. Ja to w ogóle ciężko mam w miejscu usiedziec, coś na uspokojenie by mi się przydało czasem, a taka spokojna byłam 😉 Dziękuję jeszcze raz za słowa otuchy, dobrze, że jesteście 😘 Pózniej kawał Wam napiszę o wadzie postawy u mężczyzn 🙂

Eleeza brawa dla Ciebie 😘
Śliczna jest ale to nic dziwnego bo u Ciebie wszystko takie gustowne 😁
Ja szukam dalej wypełnienia, bo jednak pozostanę przy klasyce prania 😉

A ja zjadłam właśnie wołowinkę w pomidorach z kuskusem i ogórkami i pęknę 🤪

p0xia napisał(a):
Ja mam cała rolke taka wielka materiały tzn.tetry 🙂 wiec juz pocieta na kawałeczki 70x80 cm 🙂 i teraz zostalo mi tylko obszyc boki, zeby sie nie prula 🙂 wiec o tetre sie nie martwie bo sama ja szyje 🙂
Eee! To jak Ty taka zdolna jesteś, to się nie zastanawiaj, tylko kup tego polarku trochę i sama uszyj te otulacze! 😁 W necie są dokładne opisy, jak to zrobić! A możesz też napisać np. do tej mojej koleżanki, to ona Ci poradzi, jaki i gdzie ten polarek kupić! Nawet tu masz instrukcję, jak uszyć pieluszkę:
http://pieluszkomania.blogspot.com/2011/05/tutorial-jak-uszyc-pieluszke-kieszonke.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+PieluszkomaniaHandMade+%28PieluszkoMania+Hand+Made%29

• Mamusia
Jejku laseczki 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Od godz 10.00 30 stron nadrukowałyscie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Kiedy ja ma to nadrobić??????????????? 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
Niezłe jestescie. Teraz tak sobie wyobrazilam jak spotykamy się wszystkie na kawie w jakiejś kawiarni 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

aniolek82 napisał(a):
Jejku laseczki 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Od godz 10.00 30 stron nadrukowałyscie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Kiedy ja ma to nadrobić??????????????? 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
Niezłe jestescie. Teraz tak sobie wyobrazilam jak spotykamy się wszystkie na kawie w jakiejś kawiarni 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Chyba wszyscy inni goście by uciekli! 😁 hehe

• Mamusia
mapa napisał(a):
Eleeza brawa dla Ciebie 😘
Śliczna jest ale to nic dziwnego bo u Ciebie wszystko takie gustowne 😁
Ja szukam dalej wypełnienia, bo jednak pozostanę przy klasyce prania 😉

A ja zjadłam właśnie wołowinkę w pomidorach z kuskusem i ogórkami i pęknę 🤪

A Ty jak zwykle mnie przeceniasz 😁 😁 😁 Ale kochana jesteś 😘

Eleeza napisał(a):
Mapa- wkleiłam pod poprzednim postem, ale na żywo zdecydowanie ładniejsza 🙂
Maciusiowi mogłoby się nie spodobać spanie w motylkowo- kwiatkowej pościeli 😁 😁 😁
hehehe - a moja teściowa kupiła nam już też pościel dla maluszka, ale jak jeszcze nie znaliśmy płci! I pokazała nam fioletowe motyle 😁 jeszcze nie wiem, czy nasz mały będzie w niej spał 😜 ale tak mi się przypomniało hehe motyle chyba nie są tylko 'dziewczyńskie', co? 😁

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Poxia- miałam 50 g ale powiem szczerze, że z ochotą wypiłabym drugie tyle 😁 😁 😁 😁 ale tylko i wyłącznie z dużą ilością soku z cytryny

Mapa- niestety kołderki żadnej nie mogę polecić.
Zamówiłam cały komplet pościeli- prześcieradełko, falbanka pod materacyk, ochraniacz na wszystkie 4 boki łóżeczka i kołderka. Z tym, że kołderka jest nietypowa, bo nie składa się ze zdejmowanej poszewki i wypełnienia, tylko wypełnienie jest wszyte do środka i pierze się całość.... trochę pokrętnie to wytłumaczyłam ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi 🙂
A tak na marginesie dotarła do mnie wreszcie w piątek wieczorem i jest boska 🙂

http://imageshack.us/photo/my-images/694/15725007582.jpg/

Eleeza a podeślesz linka bo bardzo mi się podoba ta pościel 🙂
Jola jak Ty cudnie wyglądasz 🙂 a gdzie się budujecie?

• Mamusia
p0xia napisał(a):
Moja mała to tez bryka po calym brzuszku czasem jak sie tak przewierci to wydaje mi sie ze to albo pupka albo głowka haha 🙂 tez zawsze lubie poglaskac sobie to twarte miejsce.. to jest takie kochane 🙂 az mi sie na wzruszania wtedy bierze 🙂

Wogole to moj chlopoak mnie zdolowal 😞 nie widzial mnie od 5 mies ..(siedzi w angli) raz wyslalam mu moje nowe zdjecia ale to juz bylo hmm... ze 3 mies temu to wiadomo ze od tej pory troszke sie zminilam brzuszek zaokraglil... wiec dodalam zdjecie na nk .. zeby mogl sobie zobaczyc . jak wygladam .. wszedl i nawet nic nie napisal ... 😞 tak mi sie przykro zrobilo .. nie wiem czy juz tak zbrzydlam ze az nawet nie chce pisac .. ze juz mu sie nie podobam ale mi tego nie powie 😞 smutno miii teraz 😞((

p0xia jak to przeczytałam to, aż nie wierzę, że Ty tak o sobie myślisz. Jak ja Cię zobaczyłam to pomyślałam ,, Ta dziewczyna coś w sobie ma'' Masz ładną buzkę i zgrabniutka jesteś i brzuszek Ci tak fajnie pasuje 🙂 Dziewczyny mądrze o mężczyznach piszą, tak to z nimi właśnie jest. Nie przejmuj się bo jesteś naprawdę elegancka dziewczyna 🙂 🙂
Idę już do tego samochodu bo w czwartek jadę na wizytę to lepiej żeby był trochę ogarniety 😉

mapa napisał(a):
Kobietki przecież Ci najbliżsi Mężczyźni wszystko Wam powiedzą do ucha 😉
Po co maja publicznie pisać w internecie 😉

Niektórzy są mało wylewni i nawet do ucha nie mówią 😜 😉

Kurcze-teraz to ja muszę przystopować, bo mnożę postów, jak szalona! 😜
Jakoś zawsze trafiam na forum wtedy, gdy jest Was na nim mało 😉 albo nikogo 😜

• Mamusia
agusiakowalczyk dziekuje za stronki 🙂 napewno sie przydadza 🙂)

i dziekuje za pocieszenie :P .. moze zgrabna to nie jestem ( złudzenie optyczne ) 😁

Narazie ide sie polozyc bo cos sie dziwnieczuje 😞 buziole :*

• Mamusia
agusiakowalczyk nie przejmuj się z facetami to tak jest, mój ma świra na punkcie wagi i zdrowia itp i jak widze jak na mnie patrzy jak chodze jak kaczka i widzi że nie tylko brzuszek mi rośnie ale i pupa to wole by nie komentował, bo uwierz mi on jest szczery do bólu niestety.
A jak chcesz poprawić humor to napisz mi swój adres to Ci wyślę jakieś kolczyki 🙂

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Diviana- nie ma problemu tylko niestety cena i koszt wysyłki mega zabójczy 😞
http://allegro.pl/kidsline-ekskluzywna-posciel-do-lozeczka-4cz-i1628013290.html

😮 😮 😮 Faktycznie piękne ale obawiam się że mnie nie stać, ale mam znajomą która szyje więc jej foto podeślę to może uszyje mi coś podobnego w bardziej przystępnej cenie, a jak nie to sama szyć zacznę 😎