Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj kurcze, cos źle działaja na mnie te upały 🤢 🤢 🤢 🤢 Czuje sie jakby mnie walec przejechał 🤢 🤢 🤢
Te wasze opowiesci z dzieciństwa przezabawne 😁 😁 😁 😁 Ale najbardziej spodobała mi się Martusi z tym pierscionkiem 🤪 🤪 🤪 🤪 Że zobaczyła go ponownie 😁 😁 😁
Jesli chodzi o pościel to ja narazie sie wstrzymuje z kupnem, bo kuzynka mi powiedziała że na poczatku jej niunia spała tylko w rożku, tak więc posciel zdąże zakupic po porodzie 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madalena spokojnej pracy Ci życzę 🙂 Wesoło dziś na tych stronkach 🙂 Ja to spokojna byłam jak owieczka, ale wlazłam kiedyś do ogromnych psów do kojca a nawet właściciel się bestii bał, a ja do budy z pieskami się zmieściłam i jeszce jak miałam 3 miesiące to wypadłam z wózka, ale moja mama do dzisiejszego dnia nie wie jak ja to zrobiłam 🙂
Żarówka wymieniona a światła dalej nie ma 😞 Jeszcze pójdę powalczę może się uda. Jeśli o pościel chodzi to ja bardzo lubię pastelowe kolory i pościel właśnie chcę taką spokojną, stonowaną, żebym w tych wzorach dziecka nie musiała szukac 🙂

ann Super chłopaki! 😁 Fajni są rudzi... ☺️
Mój Tomek ma długie kręcone włosy, a ja jestem blond, więc może nasze będzie miało kręcone blond włoski? 😁 byłby jak mały amorek 😁 hehe

• Mamusia
Kornelka napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Mój młodszy synuś! Ten rudawy!

ann5353 łądnego masz synka i widzę , że na przystojnego faceta wyrośnie 🙂 To się będziesz miała z pannami 😉

Już się boje, bo ja je drzwiami będę przeganiała, a one oknem wlezą 😁

Kornelka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

ann5353 łądnego masz synka i widzę , że na przystojnego faceta wyrośnie 🙂 To się będziesz miała z pannami 😉

Podobno i tak łatwiej chłopaka przypilnować niż dziewczynę 😉Bo, jak to mówią, jak masz syna to pilnujesz tylko jego, a jak masz córkę, to musisz pilnować wszystkich chłopaków w mieście! 😁 😉

• Mamusia
ann5353 napisał(a):
Dzięki dziewczynki 🙂 Ja mam włosy brązowe, m ciemny blond, starszy też, a skąd nam się rudawy wziął to nie wiem 😁

Z mieszanki 🙂 Moi znajomi mają i chłopca i dziewczynkę rudzieńkich ona blon a on brąz i takie połączenie wyszło 🙂

ann5353 napisał(a):
Dzięki dziewczynki 🙂 Ja mam włosy brązowe, m ciemny blond, starszy też, a skąd nam się rudawy wziął to nie wiem 😁
No jak to skąd? 😜 ...bo sobie przypaliłaś włosy! 😜 😜 😜 hehehehe 🙃

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
Kornelka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Podobno i tak łatwiej chłopaka przypilnować niż dziewczynę 😉Bo, jak to mówią, jak masz syna to pilnujesz tylko jego, a jak masz córkę, to musisz pilnować wszystkich chłopaków w mieście! 😁 😉

To dobre, muszę m powiedzieć 🙂

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
ann5353 napisał(a):
No jak to skąd? 😜 ...bo sobie przypaliłaś włosy! 😜 😜 😜 hehehehe 🙃

No właśnie 😁 😁 😁

• Mamusia
A co do wypadania z wózka to moja mam wózek na schody postawiła na słoneczku ja totalny niemowlak co śrubki powykręcałam no i zleciałam z tych schodów. Tata mówił że śrubki dokręcał z całej siły śrubokrętem a ja paznokciami wykręcałam, oj mieli ze mną pocieche rodzice 🤪

• Mamusia
Diviana napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Z mieszanki 🙂 Moi znajomi mają i chłopca i dziewczynkę rudzieńkich ona blon a on brąz i takie połączenie wyszło 🙂

Chyba tak, bo w rodzinie też nie ma 🙂

ann5353 napisał(a):

ja słyszałam że rude dzieciaczki biorą się z połączenia włosów rodziców, czyli blondu z brązem 😉

• Mamusia
Diviana napisał(a):
A co do wypadania z wózka to moja mam wózek na schody postawiła na słoneczku ja totalny niemowlak co śrubki powykręcałam no i zleciałam z tych schodów. Tata mówił że śrubki dokręcał z całej siły śrubokrętem a ja paznokciami wykręcałam, oj mieli ze mną pocieche rodzice 🤪

Diviana ty to super te przygody miałaś 🙂 Uśmiałam się dzisiaj tyle, że...aż mnie boki bolą 😁

Ja pamiętam, jak zabrałam babci duży, złoty pierścionek z różowym oczkiem, wzięłam go do domu i sobie z nim chodziłam, aż mama zauważyła. 😁 Chciałam tylko pożyczyć, bo tak mi się spodobał.
A co do włosów, to też kiedyś obcięłam sobie kępek, w 1 klasie, bo się założyłam z jakimś chłopcem i oczywiście nie mogłam przzegrać 😜 🙂 🙂

• Mamusia
Moi znajomi też tak maja z tym, że oni oboje ciemni a syn rudy, ale ona miała przez to nieprzyjemności ze strony teściów, a synek ma tak ładny ten kolor.. Podobno jakiś prapra...dziadek miał taki kolor. Jeszcze taka inna rodzina ale juz nie znajomi żadni, mają siedmioro. Ojciec karnacji ciemnej, matka szatynka i sześcioro jest do taty podobnych a pierworodny biały jak syn młynarza i ksywkę bioły nosi 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
ann5353 napisał(a):

ja słyszałam że rude dzieciaczki biorą się z połączenia włosów rodziców, czyli blondu z brązem 😉

Czyli by się zgadzało 🙂