Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Paninka napisał(a):
okno malutkie i nisko ale skoro nie wolno to trudno 🙃

a z ta ospa to pewnie teraz juz nie moge nic zrobic tylko czekac i modlic sie zeby nie wylazlo?

No raczej, ale ty szczęście masz 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Paninka napisał(a):
okno malutkie i nisko ale skoro nie wolno to trudno 🙃

a z ta ospa to pewnie teraz juz nie moge nic zrobic tylko czekac i modlic sie zeby nie wylazlo?

No raczej, ale ty szczęście masz 🙂 🙂 🙂

hahaha 😁 😁 😁 tylko czasem garbate 😉 😉 😉

ann5353 napisał(a):
Justyna ode nie też Olsztyn niedaleko 🙂 Ja jestem z Myszkowa pod Częstochową:

O proszę a ja myślałam, że w moim pobliżu nie ma żadnej sierpnióweczki 🙂

Diviana nie wiem ogólne zniechęcenie przyszło 😞 Pracy mało a co za tym idzie fundusze cienkie a potrzeby duże. Przez budowę męża mało co widuję a i on sam już zaczyna narzekać bo go wszystko boli, ja mu za wiele nie pomogę bo i jak?? Do tego wielkimi krokami zbliża się godzina "0" jestem przerażona bo wiesz starsza niuńka już odchowana , dużo przy sobie zrobi a tu "od nowa polska ludowa"............do tego nie mam na kogo liczyć..........oj kończę juz te swoje wywody bo to nic ciekawego.

Justyna891 napisał(a):
siehankowa a propo dowodu,to trzeba jakis wniosek zlozyc tak? bo tez bede musiala wymienic z racji ze zmienie nazwisko 🙂

tak, wniosek i dwa zdjęcia... a wyczytałam gdzieś, że od 1 lipca mają juz być wydawane te nowe dowody - z chip'em i bez adresu zameldowania...

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Diviana nie wiem ogólne zniechęcenie przyszło 😞 Pracy mało a co za tym idzie fundusze cienkie a potrzeby duże. Przez budowę męża mało co widuję a i on sam już zaczyna narzekać bo go wszystko boli, ja mu za wiele nie pomogę bo i jak?? Do tego wielkimi krokami zbliża się godzina "0" jestem przerażona bo wiesz starsza niuńka już odchowana , dużo przy sobie zrobi a tu "od nowa polska ludowa"............do tego nie mam na kogo liczyć..........oj kończę juz te swoje wywody bo to nic ciekawego.

Daniela
na sierpnióweczki możesz liczyć 😆 ja też sama jestem i jeszcze bez żadnego pojęcia o takich małych dzieciach, Ty przynajmniej masz już praktykę. Co do narzekań mężowych to już chyba przeszłam wszystko za każdym razem słysze że mój m nie chce tam mieszkać i to mój głupi pomysł był, ale przed Wami jeszcze cała ta robota którą my od marca robiliśmy, ale my tylko w weekendy i to nie wszystkie a Wy na miejscu jesteście więc na pewno dacie radę

marta-lion napisał(a):

Witaj mapa. Miło było zobaczyć cię w całosci 🙂 🙂 🙂 I powiem ci ze wyglądasz super 🤪 🤪 🤪

A dziękuję...wstydka złapałam ☺️ 😁 😘

Dzień dobry brzuszki 😘 🙂 🙂

Ja dziś wyjątkowo niewyspana 😠 Kawę aż sobie wypiłam, to troszkę lepiej się czuję 🙂 🙂

Teraz biorę się do garów, dziś rodzice mają jakiś gości i mam za zadanie ugotować kalafior, bo moja mama potem ma zamiar robić z tego jakieś wytwory wydźiwiaste 😁 😁 W 3 garnkach go gotuję tyle go jest haha 😁 😁 Nie wiem na co tyle go 😁 😁

Z rana się najadłam ogóreczków małosolnych, wczoraj robione 😁 😁 Nie mogłam się powstrzymać 😁 🙂 🙂

O Pati jak tam?

Nie Diviana obiad jeszcze nie, my byłysmy na spacerku, teraz Majka śpi. Ja chwilę spokoju mam. A potem idę się szykowac na wizytę.

U mnie dziś pierogi ruskie 😜 😜 😜

Ja tez jeszcze bez obiadku 😉
Zrobiłam i wywiesiłam pranie, umyłam naczynia i ogólnie porządkowo troszkę działam 😉
Ładna pogoda, III trymestr to też spokojniej na forum 🙂

Pati123
jakie wieści?