Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
dzionka napisał(a):
no pewnie "wystrzele" w sumie to nie moge sie doczekać 🙂 a jak tam Wasze zachcianki, bo ja na obiad przed chwila zjadłam kurczaka a teraz jem lody .... pysznie 😜

Dzisiaj robilam barszczyk czerwony,a ogolnie pochlaniam kalafiory ,brokoly,biale twarogi,ogorki kiszone,mieska nie za bardzo...ale loda bym zjadla...duuuzego,kreconego z automatu i maczanego w czekoladzie hmmm........ 😜 ☺️Teraz bede o nich myslec... 😮
oj to moja wina ... hehehe 😜 mnie na nic kiszonego nie bierze .... słodnie jadlabym caly czas i chlebka z pomidorkiem 🙂 a jak tam mdłości macie?? u mnie sie zaczeły 3 tyg temu i jak na razie juz przestałam wymiotować itd nie chce tego wspominac bo to bylo okropne, nawet przy kąpieli raz mi się zdarzyło ... 🤢

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Magda ,a gdzie kupujesz cyckonosze?
Szukam jak potluczona bo mam za malo w obwodzie na takie cycki i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko ze stanikiem, czasem zamawiam czasem znajde ale zawsze nizej stowy nie dostane, tragedia

mgrzedzicka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Magda ,a gdzie kupujesz cyckonosze?
Szukam jak potluczona bo mam za malo w obwodzie na takie cycki i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciezko ze stanikiem, czasem zamawiam czasem znajde ale zawsze nizej stowy nie dostane, tragedia

Oj biedactwo ..wspolczuje Ci ,pewnie i kregoslup sie daje we znaki?Moja ex bratowa tak miala tylko triumph i drogie staniki wchodzily w gre....aj a z drugiej str. ,powiem,ze z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej by bylo 🙂heheTakze dumnie dziewczyny piersi do przodu(te male i duze ) 😉

karolinecka831 napisał(a):
A ja laseczki samopoczucie tak sobie, już mnie raczej nie mdli , głodna jestem co 2-3 godz . a to mnie trochę irytuje ... I zmęczenie czasem mam takie że muszę odpocząc .... narazie spi się ok , ale meczy mnie spanie na lewym boku a gdzie do konca ciązy????

No te głodomoryy sa okropne ,jak dopadnie taki jeden to az slabo sie robi jak czegos nie zjem ....dlatego podjada sie żwawo hi hi ☺️

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Jak slysze te kobiety co marudza ze za male maja to az mnie sciska, powiekszac by chcialy a nie maja pojecia jaki to problem jest z duzymi piersiami

ja nigdy nie myślałam o powiększeniu cycków i bym na to się nie zgodziła. Nawet gdy miałam miseczkę A, to nosiłam biustonosz push-up i pod obcisłą bluzeczka miałam ładne, krągłe mini-B 🙂

po porodzie miałam balony i wiem ze to nic przyjemnego do noszenia 🤔

• Mamusia
No powiem wam że co do brzusia,to mi do 16tc rósł tak racjonalnie,z tygodnia na tydzień widziałam mała róznicę.W 17 tc tak mi dowalił z rozmiarem że aż sama się dziwie że tak wystaje.Ludzie na ulicy już wszyscy rospoznają że to ciaża,zaczyna się ładnie formować 🙂 🙂 🙂fajnie tak wyjść we wiosnę z brzuszkiem i chwalić się nim 😁 😁 😁

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Kasiu daj znac jak tam sie dzis miewasz i czy chlop sie opanowal 🙂 😘

a miewam się dobrze, powoli wraca wszystko do normy, zobaczymy na jak dlugo 😉

a co do szpilek, to Malwina, ja odkąd byłam w pierwszej ciąży przestałam nosic buty na wysokim obcasie, bo mi nogi strasznie puchly i bolały. Potem po porodzie noga mi urosła 😮 😮 i moje jedyne lakierkowane szpilki sa przyciasne na mnie. Ja wolę śmigać na bardzo niskich obcasach. jestem wysoka, bo 178 cm, więc jakbym dołożyła jeszcze szpilki to do nieba bym była 😉
Ostatnio kupiłam na wiosnę takie na 2 cm obcasie buciki, w sam raz na uczelnie :0 koło domu mam adidasy i buty na płaskim - lepszych mi na spacery nie trzeba 😉

zobaczycie, że w lato będziemy miały tak spuchniete nogi, ze jedynie w japonkach będziemy mogły śmigac 😜 także lepiej pomyślcie juz o jakimś plaskim,, rozciągliwym obuwiu 🙂

to głowa do góry,dobrze że zaczyna się układać 🙂 🙂
co do butów to ja całe życie chodzę w szpilkach,a odkąd poznałam mojego męża ( on tak lubi szpile ) to nie kupiłam żadnych butów na płaskim,no poza japonkami na lato.Ale ja mam 165 cm wzrostu więc w szpilkach zawsze czułam się pewniej,i wyższa 😁 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny ja sie przyzwyczajam dziś mierzyłam brzuszek na wysokości pępka i sie wystraszyłam mam już 100 cm i jest taki twardy szok i odstaje .. 😁. ludzie sie dziwnie gapia , jak już byłam na wakacjach to mnie niekiedy wzrok krępował innych ...
A wy ile już macie w brzucholkach????

• Mamusia
Dziewczyny ja sie przyzwyczajam dziś mierzyłam brzuszek na wysokości pępka i sie wystraszyłam mam już 100 cm i jest taki twardy szok i odstaje .. 😁. ludzie sie dziwnie gapia , jak już byłam na wakacjach to mnie niekiedy wzrok krępował innych ...
A wy ile już macie w brzucholkach

Super ja od 21 pierwszego dostaję znaki od mojej kruszynki dzisiaj tak sie przesunęła że gołym okiem było widac kulkeczke w lewym dolnym rogu brzuszka.Mój brzuszolek ma teraz 97 cm i co dzień jest bardziej super.

• Mamusia
A co do biustonosza to ja mam ja mam polecony przez kuzynke która urodziła miesiąc temu i teraz sama mogę polecic fajne z allegro:
http://allegro.pl/80b-zestaw-2szt-biustonoszy-promocja-tylko-19-90-i1491310496.html
Zajrzyjcie na stronkę,są bardzo wygode a na wyjscie mam z z firmy Alles koszt ok 90 zł.

• Mamusia

mój brzucholek ma 101 cm 😁 😁 😁

• Mamusia
malstep napisał(a):

mój brzucholek ma 101 cm 😁 😁 😁

a u mnie "tylko" 89 cm... a myślałam, że jest mnie duuuuużo 😉 też chcę już mieć duuuuży brzuszek!!!- nie mogę się doczekać...

• Mamusia
hej w miare sie dobrze czuje ,za 30 min i lece do szmateksu bo fajne ciuszki przewozi a musze isc z samego rana bo chcodzi tam taka pani bankowa co bierze wszystkie nowe ciuchy i ludzie są na nią stasznie zli bo worami wynosi i dlatego lece przednią a fajne nowe ciuchy przewozi angielskie niekiedy metkami 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Dobry 🙃 ja po wczorajszej wizycie,usg dr mi nie robił tylko badał "ręcznie",ciąża rozwija się prawidłowo tylko dbać o siebie i sie cieszyć 🙂 poskarżyłam mu się o ból brzucha który mnie coraz częściej odwiedza,pocieszył, że to norma 😉 A tak poza tym czuje się świetnie,wiosna na zewnątrz,wiosna w sercu 🙃 kolejna wizyta za miesiąc.