Asiula33 ojjjj zobaczysz ze po tygodniu bedziesz miec dosyc mamy 😁 mnie moja strasznie denerwowala....... jak wrocilysmy ze szpitala to chciala mi mala kapac!!!!! od kad mala sie urodzila to byla kapana przez babcie 2 razy. raz jak szlam na wesele i raz jak szlam na impreze. ale to juz duza kruszynka byla ale po tym powrocie ze szpitala myslalam ze jej trzasne jak chciala ja kapac a jak nie pozwolilam to stala przy wanience i patrzyla jak to robie :|
No właśnie, ja też się obawiam, że mama mi moją Majuśkę odbierze i będzie chciała wszystko przy niej robić, bo "Ty nie potrafisz, patrz i ucz się", ale ja bym chciała wszystko sama robić, a ona niech patrzy, czy jest OK. Ale wolę pomoc mamy niż mieszkać sama i być 24 na dobę z maleństwem, bo chyba bym się wykończyła... Pytanie jeszcze, jak będzie noce przesypiać 🤢 Ale skoro moje 3 koty kąpię, obcinam im pazurki, czyszczę uszka i ząbki to chyba i z dzieckiem sobie poradzę, no nie ? 😉
carpioo napisał(a):
Marzenko.. ja ostatnio szaleje za bielą i fiołkowym 😉 Twoja wiązanka tez mi sie podoba.. Rozumiem, że długo do nas nie zaglądałaś bo odsypiałaś, 😜
ja bym chciała pokoik dla córci w ecru i fiołku 🙂 To znaczy tak mi się wydaje 😉 He he, teraz to niczego pewna nie jestem. Ale cały w różu ... To przesada. Wolę chyba ecru i fiołkowe akcenty, żeby nie za dużo tego było, żeby nie przytłaczało. I jakąś naklejkę na ścianę może 🙂
Całe szczęście, że w ciąży nie można znów zajść w ciążę, bo Marzenka byłaby podwójną mamuśką po tej upojnej Nocy Poślubnej 😜😉 (Skoro aż tyyyle czasu odsypiała 😉 )
carpioo napisał(a):
Zuziaczek gdzie kupiłaś to cudo!!!! to jest wspaniałe 🙂 dawaj namiar i sie nie obrażaj jak kupie takie samo!!! to jest cu-do-wne 😉
carpioo, przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale jak jestem cały dzień z moim, bo on ma wolne to mnie przy kompie niestety nie ma, chodzimy na spacery, wczoraj się troszkę opalaliśmy u moich rodzicow na wsi, byliśmy na 2-godzinnej mszy ze spacerem 😉 Pajacyk z Allegro 🙂 Jest jak nowy i ma odpinany ogon (na rzep) 😁 Moja córcia pewnie będzie taka sama zadziora jak mamusia, to musi mieć strój Kobieta KOT😁 ha ha !
no jak to gdzie, 🙂 na Allegro 😁 http://allegro.pl/74-pajacyk-czarny-kotek-z-ogonkiem-dla-corci-6-9mc-i1657568586.html
Były dwa, ale drugiego babka odwołała pzed końcem i udało mi się kupić tylko jeden, ten większy.
Ale wpisuj co jakiś czas paja* kot* i znajdziesz 🙂
Marzenka, prześlicznie wyglądaliście !!! 🤪 Nie wiem, czemu tak jest, ale Panna Młoda w Swym Dniu wygląda zawsze olśniewająco !!! Marzenka, jeszcze raz NAJLEPSZEGO !!!
😘😘😘
Iris szlafroczki podobaja mi sie z drugiego linka i koszulki sa fajne 😉te z ostatniego praktyczne 🙂
Ja wlasnie gdzies czytałam,ze dobrze miec koszulke rozpinana na cycach zeby było lepeij karmic 😉
No właśnie dlatego ta niebieska ostatnia mi się tak podoba, bo jest taka z tymi dziurami 🙂 Nie będzie kłopotu z guzikami. Ogólnie ciężko znaleźć coś ładnego dla karmiącej mamy i żeby nie było mega drogie. Nad szlafrokiem zastanawiałam się tym szarym, bo wygląda na cieńszy od tych drugich (ładniejszych). W szpitalu będzie na pewno bardzo ciepło, więc frotte może być za gruby.
Agusia kliknij na browse, załaduje ci się zdjęcie z twojego dysku i musisz kliknąć przeslij teraz i jak już wskoczy to po prawej strone będziesz miała ten kod forum to go tu skopiuj i wklej. Pomału się uda 🙂
No widzisz Kofana nawet nie zwrocilam uwagi na to,ze moze byc za ciepły ten drugi 😮Ja jeszcze biedna nie doswiadczona mama 😉 Ta niebieska tez mi sie podoba,pomijajac ze kolor moj ulubiony 😜 szybki dostep do cyca 😉
Aguska,skopiuj kod forum,potem kliknij tu na obrazek jak piszesz posta i wklej ten link 😉powinno byc
to ja byłam szybka z zakupieniem szlafroka i koszulek ciążowych 😉zaraz jakoś w 3 miesiącu kupiłam, żeby był. zresztą zawsze miałam piżamki, a one mają ciasne gumki więc korzystam z koszul już. Tylko teraz zastanawiam się czy mój szlafrok nie jest za gruby bo z froty jest i to właśnie grubej. Ale kto wie jak w szpitalu będzie 😉
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zuziaczek
No właśnie, ja też się obawiam, że mama mi moją Majuśkę odbierze i będzie chciała wszystko przy niej robić, bo "Ty nie potrafisz, patrz i ucz się", ale ja bym chciała wszystko sama robić, a ona niech patrzy, czy jest OK. Ale wolę pomoc mamy niż mieszkać sama i być 24 na dobę z maleństwem, bo chyba bym się wykończyła... Pytanie jeszcze, jak będzie noce przesypiać 🤢
Ale skoro moje 3 koty kąpię, obcinam im pazurki, czyszczę uszka i ząbki to chyba i z dzieckiem sobie poradzę, no nie ? 😉
carpioo napisał(a):
ja bym chciała pokoik dla córci w ecru i fiołku 🙂 To znaczy tak mi się wydaje 😉 He he, teraz to niczego pewna nie jestem. Ale cały w różu ... To przesada. Wolę chyba ecru i fiołkowe akcenty, żeby nie za dużo tego było, żeby nie przytłaczało. I jakąś naklejkę na ścianę może 🙂
Całe szczęście, że w ciąży nie można znów zajść w ciążę, bo Marzenka byłaby podwójną mamuśką po tej upojnej Nocy Poślubnej 😜 😉
(Skoro aż tyyyle czasu odsypiała 😉 )
carpioo napisał(a):
carpioo, przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale jak jestem cały dzień z moim, bo on ma wolne to mnie przy kompie niestety nie ma, chodzimy na spacery, wczoraj się troszkę opalaliśmy u moich rodzicow na wsi, byliśmy na 2-godzinnej mszy ze spacerem 😉
Pajacyk z Allegro 🙂 Jest jak nowy i ma odpinany ogon (na rzep) 😁 Moja córcia pewnie będzie taka sama zadziora jak mamusia, to musi mieć strój Kobieta KOT 😁 ha ha !
no jak to gdzie, 🙂 na Allegro 😁
http://allegro.pl/74-pajacyk-czarny-kotek-z-ogonkiem-dla-corci-6-9mc-i1657568586.html
Były dwa, ale drugiego babka odwołała pzed końcem i udało mi się kupić tylko jeden, ten większy.
Ale wpisuj co jakiś czas paja* kot* i znajdziesz 🙂
Marzenka, prześlicznie wyglądaliście !!! 🤪 Nie wiem, czemu tak jest, ale Panna Młoda w Swym Dniu wygląda zawsze olśniewająco !!! Marzenka, jeszcze raz NAJLEPSZEGO !!!
😘 😘 😘
madziek84
Ja wlasnie gdzies czytałam,ze dobrze miec koszulke rozpinana na cycach zeby było lepeij karmic 😉
Aguska21
Iris
No właśnie dlatego ta niebieska ostatnia mi się tak podoba, bo jest taka z tymi dziurami 🙂 Nie będzie kłopotu z guzikami. Ogólnie ciężko znaleźć coś ładnego dla karmiącej mamy i żeby nie było mega drogie. Nad szlafrokiem zastanawiałam się tym szarym, bo wygląda na cieńszy od tych drugich (ładniejszych). W szpitalu będzie na pewno bardzo ciepło, więc frotte może być za gruby.
Iris
Agusia kliknij na browse, załaduje ci się zdjęcie z twojego dysku i musisz kliknąć przeslij teraz i jak już wskoczy to po prawej strone będziesz miała ten kod forum to go tu skopiuj i wklej. Pomału się uda 🙂
madziek84
Ta niebieska tez mi sie podoba,pomijajac ze kolor moj ulubiony 😜 szybki dostep do cyca 😉
Aguska,skopiuj kod forum,potem kliknij tu na obrazek jak piszesz posta i wklej ten link 😉powinno byc
koyotka
Aguska21
A tu moja piękna córusia, chciałam wkońcu sie z wami nią pochwalić 🙂 Mała akrobatka :*
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/683/xx0010.jpg/][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4142/xx0010.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]