Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dlaczegi masz obejśc sie smakiem??dziewczyny dostałyscie od poloznych rozpiskę co jeśc mozna???otóż gril mozna tylko zeby w folii był a nie tak prosto z rusztu....
ja dzis noc mniej przespana,heh ale spoko ogóelm 😁
troche newry miałam,bo sucho mial i najedzony a nie chcial spac...a on mnie wtedy zaskoczyl i wzruszyl..po kolejnej nieudanej próbie odłozenia go do łozeczka wziełam go do cyca,a on zamiast do buzi to połozył się na nim i nagle zasnął 🙂nie moze spać Kotek bez mamusi....
a co do porodów,to ja tez myslalam ze moj cięzki..a dzis kiedy Mały konczy 2 tyg.uwazam ze nie było żle...w koncu zadnych u mnie powikłan ,a Mały zdrowy 🙂straczy.było minęło 🙂teraz zawsze i wszedzie najwazniejsze dzieciatko 🙂zauwazyłyuscie,ze lipcowe dzieci sa niezwykle piekne???wszystkie 🙂

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oooo jaaaaa Mroczi trzymam kciuki!!!! 🤪 🤪 🤪MagdeyAnia ma racie mozna jesc z grila,tylko nie kiełbache 😜 wilsonka to nic tylko sie cieszyc ze twoja malizna donoszona do konca.... 🙂i wiesz ze nie przenosisz 🙂juz duzo nie zostało:Pale dzis duchotaaa na maxa.choc teraz wiatr sie ruszył...ide na spacerek z małym bo strasznie marudny jest...chyba chce mnie wychowac i przy cycu ciagle by siedział 🙂buźka.aha Justiks twoja sunia to rasowa lipcówka hihi

• Mamusia
hej dziewczynki
ja mam takie małe pytanko... miałyście może szwy w okolicach krocza zakłądane?? jak sobie z nimi radzicie?? ja właśnie mam założone i tak mi dają popalić że to nieporozumienie 🤢 łaże jak kaczka boli mnie i wogóle lipa, mam niby tylko 3 na wierzchu ale dają popalić

• Mamusia
teraz sobie przypominam jak wam kilka tyg temu pisałam że moja córcia to mała złośnica, i że będzie chciała zrobić mi na złość bo chciała się wydostać w 27 tyg a ja ją powstrztymałam więc...się obraziła i powiedziała..."to teraz sobie poczekasz:P"

To czekanie jest najgorsze, a skurczy nie mam w zasadzie, czop nadal nie odchodzi. We wtorek z rana biorę walizkę i jade do szpitala... 🙂 Jeszcze tylko 2 dni 🙂

• Mamusia
Wilsonkawszystko będzie dobrze. A może nie doczekasz tego wtorku, wystarczy że wody odejdą nawet bez skurczy i już się zacznie, tak jak było u mnie. Wierze Ci że już jesteś zmęczona i fizycznie i psychicznie, tymbadziej że wie się że dziewczyny-lipcóweczki lecą na porodówkę, a u Ciebie nic. Ja jestem z Tobą i 3mam kciuki.

• Mamusia
Witajcie...ja od czwartku leżałam z córcią i z gorączką w szpitalu dawali mi kroplówkę i antybiotyk.....dzisiaj już wyszłam ale o 20.00 mam jechać po antybiotyk ,bo się tak umówiłam z lekarzem....mam nadzieję,że już tam nie wrócimy...

• Mamusia
czesc chcialam sie tylko pochwalic ze ja juz z corcią w domku jestem. w czwartek urodzilam siłami natury.. corcia miala 3980g i 57cm wzrostu, sliczna z właskami 🙂 wstawie zdjecia jak dojde w domu do ładu 🙂 wczoraj wieczorem nas juz wypisali do domku.
a porod 10h, nacięcie ze 30 szwów, i do tego jeszcze przetaczali mi w piatek krew bo miałam stroszny ubytek.
pozdrawiam wszystkich. jutro moze poczytam dłużej co tam sie u was dzialo.
a kto jeszcze sie został?
buziaki 😘

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Niestety nie mam czasu na nadrabianie zaległości 😞 Ewusia nocami prawie wcale nie śpi 😞 dziś pospała od 1 w nocy do 7 z jedną pobudką ale potem nie spała prawie do 12 heh teraz mam chwilkę to troszeczkę was odwiedziłam 🙂
Ale widzę że wszystkie macie tyle czasu co i ja 🙂 tak was pełno tu 🙂
ŻYCZĘ miłego dnia i uciekam do mojej pupci malutkiej 🙂
Wilsonka trzymam kciuki za ciebie 🙂 i oby ci wody nie odeszły bo poród strasznie bolesny ehhh

• Mamusia
Hej mamki, nic nie nadrabialam bo jeszcze w szpitalu jestem z Moja ksiezniczka. Urodzilam w sobote o 19:35, a meczylam sie od 7 rano ze strasznymi skurczami. O 15 dali Mi super znieczulenie w kregoslup, bylo lepiej i tak do tej 19:35 przelezalam. Sam porod trfal jakies 20 minutek, 3 razy sie zaparlam i wyszla. Jestem teraz obolala. Wychodze pojutrze. Juz bym wolala byc w domku 😞 Mala wazy teraz 3,20 ma 48 cm jest cudowna 😆 Ale spac Mi nie daje:laugh:

• Mamusia
Mroczi śliczna fota na naszej Klasie 🙂 Aż się wzruszyłam. taki sliczny szkrabik. Ja nadal czekam i chyba będę ostatnia.

P.S. Chyba się zamieniłas terminem ze mną:P
Bo ja miałam na 18 lipca a ty na 21. Hihi. No a ja 21 ide na wywołanie:P

szybkiego powrotu do zdrowia, ale skoro napisałas na forum to znaczy, że humorek dopisuje 🙂

Ja jeszcze tylko jutro i wtorek na oddział. Mam nadzieje że od razu dadza mi kroplówkę a nie będę czekać na zbawienie.