Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JEJKU MAMUSIE CO SIĘ Z WAMI DZIŚ DZIEJE 🤢

OJ NAJADŁAM SIĘ CHOLERNIE 😞 ZARAZ CZŁOWIEKOWI PRZYCHODZĄ CZARNE MYŚLI 😞 NO ALE NA SZCZĘŚCIE WSZYSTKO JEST DOBRZE MUSZĄ JEDYNIE POCZEKAĆ NA SAMOCHÓD ZASTĘPCZY 🙂 A O TAKICH DEBILACH TO SZKODA NERWY TRACIĆ 😠

EWUNIU POCHWAL SIĘ FRYZURKĄ 😉

MÓJ SMYKUŚ JEST DZIŚ BARDZO GRZECZNY 🤪 SAM ZASYPIA CO FAKT FAKTEM UPRZEDZA NAJPIERW TO SWOIM MARUDZENIEM ALE NIE JEST ŹLE 😉

MÓJ CMOKUŚ JUŻ PO KĄPIELI I CYCU 🙂 LEŻY U MAMUSI W ŁÓŻKU I CMOKA SWOJĄ PIĄSTKĘ :laugh: :laugh: A MNIE DZIŚ CAŁY DZIEŃ BRZUCH BOLI 😞 NIE JEST TO OSTRY BÓL BRZUCHA ALE TAKI ĆMIĄCY JAK NA MIESIĄCZKĘ A PRZECIEŻ NIEDAWNO MIAŁAM 🥴

OKI MAMUSIE DZIŚ TAKIE PUSTKI WIĘC JUŻ SIĘ Z WAMI POŻEGNAM 🙂

IDĘ DO MOJEGO CMOKUSIA SIĘ POPRZYTULAĆ :P

DOBRANOC KOCHANE SMYKI I ICH MAMUSIE 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Ja się melduję.

Aguś współczuję Ci tych niepotrzebnych nerwów. No ale cóż, świat jest pełen debili, nic na to nie poradzimy.

Tutaj też jeżdżą jak wariaci. Zdarzyło mi się nawet, że mnie facet o mały włos nie rozjechał, a miałam Natalię na rękach, bo z samochodu miałam 5 metrów do wejścia do szpitala na badanie słuchu. Odskoczyłam w ostatniej chwili. A nogi miałam z waty. Z wózkiem tez mi się już zdarzyło. Ogólnie tu pieszy nie ma życia, niestety.

Ewa, czekamy na fotki z niecierpliwością.

• Mamusia
Wiecie co i tak jestem pod wrażeniem, że nie płaczę tylko się śmieje sama z siebie. Pierwszy raz byłam załamana po wyjściu od fryzjera, ale mam z tego ubaw :laugh: Od dziś mówcie do mnie zaczarowany ołówek 😉

Dobranoc mamuśki!

A JESZCZE ZAJRZAŁAM NA CHWILKĘ :laugh: :laugh: :laugh:

EWO U NAS ZDARZYŁ SIĘ TAKI WYPADEK BARDZO DAWNO TEMU ALE ZA CIĘŻARÓWKI WYSKOCZYŁ SAMOCHÓD I ZABIŁ MŁODEGO CHŁOPAKA KTÓRY WŁAŚNIE PRZECHODZIŁ PRZE PRZEJŚCIE DLA PIESZYCH I W TEJ SYTUACJI CZŁOWIEK KTÓRY SPOWODOWAŁ WYPADEK BYŁ POD WPŁYWEM ALKOHOLU 😠 NA BEZMÓZGOWCÓW NIE MA ODPOWIEDNIEJ KARY 😠

EWCIA MY NADAL CZEKAMY NA FOTKI :P :P :P

A MÓJ SYCZEK DZIŚ ZNÓW SAM ZASNĄŁ 🤪 OGÓLNIE BYŁ DZIŚ GRZECZNIUTKI 🙂 KOCHAM MOJE SMYKI :laugh: :P 😘

• Mamusia
Witam nocnie 🙂

ja po północy się witam na forum a tu Mittka pewnie molestuje męża albo już zmolestowała i śpi 🙂

Ewcia super wyglądasz! Naprawdę! Mnie się bardzo podoba. A co mąż na to? Wiesz co ja 2 lata temu wpadłam na genialny pomysł... Nadmienie że jestem blondynka i to ani nie ciemną ani zbyt jasną. Pofarbowałam sobie włosy na kruczoczarny że mnie na ulicy sąsiedzi nie poznawali a do tego poszłam do fryzjera i ściełam swoje włosy sięgające do połowy ramion do długości mniej więcej na wysokości brody 🙂 i jeszcze se trzasnęłam grzywę 🙂 to co mi odbiło 🙂 to była masakra piłą mechaniczną!

Aguś już sobie wyobrażam jak się wystraszyłas... No ale najważniejsze że są cali i zdrowi a ten idiota nie prędko usiadzie za kierownicą.

Ja z racji tego w nie mam pracy zamierzam siedzieć z Szymkiem napewno do roku. Potem nie wiem co dalej bo chyba żadnej obcej opiekunce nie zaufam a znajomych nie mam którym mogłabym powierzyć małego, a jedna którą znam już opiekuje się córka koleżanki więc klops. Chciałabym posiedzieć z małym do trzeciego roku życia, aż pójdzie do przedszkola ale nie wiem jak to będzie bo z kasa bywa różnie jak jedno zarabia...

Mój okruszek zasypia tylko przy cycu. Niedawno zasypiał na rękach jak mu się śpiewało ale teraz znowu tylko cycek

Ami to masz wesoło z mężem 🙂 mój jak wypije to jak nie zaśnie od razu byle gdzie to się mnie czepia i tylko szuka zadry, a jak uda mu się mnie rozsierdzic i mu pojadę to wali mi takie teksty że szkoda gadać... Ostatnio mi mówił że żaden sąd mi dziecka nie przyzna bo zła matka ze mnie 🙂 ale mnie te teksty g...obchodzą. Na następny dzień się wypiera że nic takiego nie powiedział a ja sobie wymyślam. No! Dupek. Na szczęście ostatnimi czasy bardzo rzadko pije.

a ja dziś cały dzień w biegu. Od rana sprzątanie, potem spacer z małym, obiad, szykowanie się i wyjazd na 18tke kuzynki. Wróciliśmy przed 23. Mały zasnął w aucie, spał chyba z 1,5godz na sali, potem dał się ponosić ciotkom i ciociom babciom 🙂 czyli moim ciociom 🙂 potem znowu spał no i jak się obudził to już się zbieraliśmy. W aucie go tak interesowały latarnie przy drodze bo ich światło tak "biegało" w aucie że nie mógł się napatrzeć 🙂 ale jak ja byłam mega zmęczona to już sobie wyobrażam jak bardzo mój okruszek był zmęczony. W każdym bądź razie śpi więc i ja idę. Dobranoc!

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Przymierzam sie po raz 10Ty do tego posta bo ciagle mi cos bylo nie halo bo mialam robionego formata i brat nie zdarzyl skonczyc i jechal juz do Holandii wiec zobczymy czy tym razem wyjdzie :P

No wiec marcin psa jeszcze nie odebral, wczoraj byla u mnie jego siostra i tak gadalysmy i wyobrazcie sobie,ze przedwczoraj marcin byl u taty ze swoja byla aktualna... i po marcinie wszyscy plyneli przy niej jak po gownie, prawie sie z ojcem pobil 😮 ... pod koniec siedzial juz ze lzami w oczach... i dobrze... niech dochodzi do niego powoli co zrobil...
i bylysmy u dzieci tam u mojej ciotki i gadalam z moja byla niedoszla szwagierka i ona do mnie "karolina a kim ja dla ciebie jestem z rodziny" a ja mowie jej, ze juz nikim bo nie jestem juz z marcinem a ona "zerwalas z nim" a ja mowie,ze nie,ze on ze mna i jest teraz z natala ale ze i tak jest ciocia Wiktorii a ona do mnie kiedy bede znowu ich pilnowac... a od lukaszka dostala wiktoria taka figurke takiego misia z serduszkiem i mam przy lozeczku jej postawic. Ahh jak te dzieci sie zmienily...

Anju ale masz plywaka 😁 super!

Ami ale nie kazdy facet to taki frajer jak Marcin... jednak kazdemu noga moze sie powinac... ale nie zycze nikomu 😞

Kajtucha a ja musze miec jakies paragony na to czy cos? bo np jak uzywam pampersy z biedronki i chusteczki do pupy to moge napisac,ze oryginalne pampersy i np chusteczki bambino a mleko bebilon? jak uzywam innego? czy oni jakos to sprawdza?
i widze,ze mittka juz Ci znalazla kapiel 🙂

Edytko dziekuje, za chwile poczytam cos na ten temat. kurcze, tylko ze to platna stronka :/

AgaK a ja musze sie pochwalic, ze moja Wiki od kilku dni sama zasypia :P klade ja i marudzi troche itd ale zasnie wkoncu :P

Persy dlatego ja juz malej nie zostawiam samej na wersalce, rozkladam jej kocyki na podlodze albo na dywanie i tam sobie fika...

A moj brat wypadl z okna jak mial 3 lata ale z pierwszego pietra i tez tylko glupota mu uszami wyplywa a tak pozatym to nic :P

Akompf ale Basia to wczesniaczek wiec z tym tez sie musisz liczyc! pozatym kazde dziecko w swoim czasie sie rozwija - pamietajny o tym,zeby nie porownywac!

Wiolka, zdrowka zycze!

Mittka a ja odwrotnie :Pjak ktos przyjdzie to az nmi milo, bo tak to raczej sama czesto nie chodze bo sie boje ze ktos chory bedzie i mi zarazi mala :P

• Mamusia
AgaK nerwow sie najadlas przez idiote!!

Ami to mialas pewnie z meza niezly ubaw 😁

ewa84 wstawiaj zdj w nowej fryzurce 😁

MartaR z wozkiem to tez juz tak prawie mialam ze wozek mi facet przetracil o maly wlos 😠 jeden kierwoca zatrzymal sie na pasach i ja wchodze na pasy ale drugi to olal 😠

Ewa ale bardzo ladnie wygladasz w tym fryzku! 🙂

A moja chyba kupala walnela bo poczulam :P hahahaa

Mittka to byla glosna noc zapewne 😁

Kajtucha to sie okruszek swiatelkami zainteresowal 😁 moja Wiki w switala sie wptruje jak w obrazek :P

no i nadrobilam forum:P

Witam Kobietki 🙂

Mam takie zmartwienie mój Kamilek ma chyba biegunkę i nie wiem co robić 😞 jechać z nim do szpitala czy kupić coś w aptece a może są jakieś domowe sposoby? Nie chcę żeby mi się odwodnił 😞

DZIEŃ DOBRY 🙂

U NAS NOCKA WSPANIAŁA MÓJ MAŁY ZIOMALEK SPAŁ OD 22 DO 5 RANO, SUKCES 🤪 🤪

OOO MITTKO TO JUŻ WIDZĘ CO TAM SIĘ U CIEBIE DZIAŁO :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: I SUPER ŻE MĄŻ W KOŃCU DO DOMKU DOTARŁ 😉 😉 😉 😉 😉

KAJTUCHA PEWNIE MUSIAŁO MU SIĘ PODOBAĆ TO JAK ŚWIATEŁKA GO MIJAŁY 🙂 🙂 🙂

FREDECZKO TO TEŚCIOWA MI OPOWIADAŁA ŻE JAK MIESZKALI W BLOKU TEŻ NA PIERWSZYM PIĘTRZE TO MĘŻA BRAT I SIOSTRA WESZLI NA PARAPET A TŁUMACZYLI SIĘ TYM ŻE ONI MAJĄ MAŁE STUPKI I NIE SPADNĄ :laugh: NA SZCZĘŚCIE NIE SPADLI ALE ILE TEŚCIE SIĘ STRACHU NAJEDLI :laugh:

ASIULA NIE MAM POJĘCIA CO TAK MAŁEMU MOŻNA PODAĆ NA BIEGUNKĘ 😞 LEPIEJ PRZEDZWOŃ LUB PRZEJEDŹ SIĘ Z KAMILKIEM DO SZPITALA 😞 MAM NADZIEJĘ ŻE TO NIC POWAŻNEGO 😉

• Mamusia
Dzień dobry,

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz idziemy na spacer.

Chciałam tylko Ewie napisac, że do zaczarowanego ołowka to Ci jak stąd do nieba. Wyglądasz bardzo ładnie i nie ma to nic wspólnego z tą kreskówką.

A do fryzury zaczarowanego ołówka to mam awersję. Jak pracowałam w Pl w urzedzie, to darłam koty z taką starą piczą, zlośliwą do potęgi entej, która wszystkim petentom robiła koło dupy. I ona to dopiero miała fryzurę, dostała przydomek właśnie zaczarowanego ołówka 😁 i ewidentnie była ścinana od garnka, koszmar, koszmar. Jakbym ją dzisiaj zobaczyła to w dalszym ciagu bym na nią narzygała, tak jej nienawidzę.

Nigdy, ale to nigdy nie przyrównuj się do ołówka, proszę 😁

Miłego dnia.

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

Jeszcze nie czytałam postów, postaram się nadrobić jak mi się uda tylko widziałam zdjęcie Ewy, troszkę inaczej wyglądasz z grzywką ale wciąż ładnie 🙂 o co chodzi z tym ołówkiem?

Dalej jestem chora, jakieś wstrętne grypisko mnie złapało, a Maja zakatarzona, biedactwo moje maleńkie 😞 🤨 musze jej w nocy czyścic nosek bo nie może oddychać a tak strasznie przy tym płacze, że aż się serce kraje, no ale niestety albo się płacze razem z dzieckiem albo się mu pomaga 🥴

Mittka czy Twój mąż w końcu przyjechał?

Miłej niedzieli kochane mamusie!

WITAJCIE

EWO SLICZNA MASZ FRYZURKE, BARDZO ŁADNIE CI Z GRZYWKĄ.

PANNONIKT U NAS POBUDKI O 2 I O 5 W NOCY TO STANDARD. LENA SIE TAK CO DZIEŃ BUDZI 2, 5 POTEM 7 I PO SPANIU NO CHYBA ZE ZATKAM JA PORZADNIE CYCEM TO CZASEM POSPIE DO 9.

MITTKO SUPER ZE MASZ MEZUNIA W DOMKU I TO NA NIEDZIELE 🙂 A NA DŁUGO PRZYJECHAŁ?

ASIULA MASZ RACJE, DZIECKO KTÓRE MA BIEGUNKI MOZE SIE ODWODNIC... MOZE LEPIEJ POJEDZ DO LEKARZA Z KAMILKIEM ALBO ZADZWOŃ DO POŁOZNEJ JESLI MASZ TAKA MOZLIWOSC I ZAPYTAJ CO MASZ ROBIC.

MAZ SPI. JAK WSTANIE ZABIERA LENE NA SPACER A JA ZOSTAJE W DOMKU I MAM 2 GODZINY DLA SIEBIE I NIE MAM POJECIA OD CZEGO ZACZAC, CO ZE SOBA ZROBIC BO TYLE MAM POMYSŁÓW... CHYBA ZACZNE OD KAPIELI I DEPILACJI...
JEJKU ALEZ JESTEM PODJARANA HA HA, NAJDŁUZEJ NIE WIDZIAŁAM LENKI PÓŁ GODZ JAK BYŁAM NA WIZYCIE U GIN:laugh:

• Mamusia
No i doczytałam, że Twój mężuś przyjechał Mittka sesese, musiało byc w nocy gorąco :laugh: :laugh: :laugh: juz sie nie mogę doczekać mojej gorącej nocki po przyjeździe mężola 🤪 🤪 🤪

Asiula nie wiem co można na tą biegunkę, nawadniach Kamilka non stop i zadzwoń do szpitala. Daj znać później co i jak.

AgnieszkaW zaszalej i pomaluj paznokcie na czerwono, a co!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dobra spadam bo muszę uśpic moje majeństwo, żeby zjadło cosik.

Miłej niedzieli!

MAM PYTANKO DO MAMUSIEK KTÓRE KARMIĄ TYLKO PIERSIĄ 🙂

CZY WY JUŻ WSZYSTKO JECIE? BO JA W SUMIE JEM WSZYSTKO TYLKO NIE JEM PIKANTNYCH POTRAW 😉

WIOLU JUŻ NIEDŁUGO I TWÓJ PRZYJEDZIE MĄŻ DO DOMKU 🙂