Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Hehe Agami nie ma to jak wczasy opłacone z góry 😉

Cholera dziwnie się czuję dzisiaj...
Wczoraj moim przyjacielem było łóżko, a dzisiaj łazienka do tego doszła 🤢

ojjjj misiolek wytrzymaj jeszcze 4 dni a pozniej myjesz podlogi okna pierzesz prasujesz skaczesz i juz.... 🙂))i bedzie gucio....
ok znikam spac ja i moja wieczna zgaga 😞

Kolorowych Agami 😘

I wszystkim zaspanym brzuchom 😘

• Mamusia
Ojjj skurcze i ich odczuwanie to temat rzeka...ile kobiet tyle opinii...
Ale ogólnie jest to silny ból podbrzusza albo krzyżowy w regularnych odstępach czasu 😎

Przynajmniej ja go tak zapamiętałam...ale poród mi się zaczął bólem brzucha tak jak zatrucie pokarmowe i częstymi wizytami w wc 🤢

• Mamusia
dzień dobry laseczki 🙂

jestem dziś pierwsza i po ciężkiej nocy, moje dziecię chyba po spotkaniu z tatusiem jakiegoś szału dostało i nie dało mi spać prawie całą noc 🤢 a teraz mój już wstał, wypił kawę i wyszedł oglądać jak dach kładą 😉 więc i ja wstałam

• Mamusia
cześć mamuski 🙂
nooo Aga się mężusia doczekała 🙂
my jedziemy do domu pojutrze a powiem Wam że ostatnie 2 dni fatalnie sie czuje-nie wiem czy to przez ten spacer na festynie (Adam mówił ze z 6km pieszo zrobilismy)
od 2 dni plecy mnie bolą i mała sie bardziej boleśnie na dole wierci, do tego na żołądku mi jakos nie dobrze i wczoraj cały wieczór wymiotowałam 🤨 brzuch tez jak nigdy ciągle twardy -echh byle wytrzymać do czwartku

• Mamusia
nie dobry 😞
koszmarna noc 🤨 męki pańskie 😞 wszystko mnie boli a plecy to już nie wspomnę... 😞
nic prawie nie spałam a jak mnie zabolało podbrzusze to się prawie modlić zaczęłam żeby tylko nie dzisiaj w nocy a jeszcze żeby wytrzymała do 1grudnia no i skończyło się na szczęście na razie.. będę próbowała dalej iść spać.. 🥴 🤨

• Mamusia
hello dziewczyny. Ja też dziś noc prawie nie przespana, ale mnie to nie przeszkadza. Bo jak tylko się budzę to myślę że każdy dzień zbliża mnie do Ninki. Od 2 dni mam rozwód łóżkowy bo nie mam sumienia budzić za każdym razem mojego więc śpimy osobno. Jeszcze 5 dni i odstawiam leki jupi

• Mamusia
Joł marudy 😘

Ale ja nie lepsza 😜

Jaki sen dzisiaj miałam to masakra !!!!!!!!!
W skrócie napiszę tylko, że łepetynka małego wystawała między nogami, a położna na IP miała dwie inne pacjentki i nawet mnie nie zbadała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tak mi się o mięśniach Kegla przypomniało i przytrzymywałam małego chyba ze dwie godziny 😜
Ahahahaha qrwa schizy mam nieziemskie 😜
Nocka z dupy, że się tak brzydko wyrażę nie tylko przez sen ale i przez wichurę 🤢
W nocy myślałam, że mi coś w samochód walnie i nie będę miała czym do fryzjera jechać...a tu proszę słoneczko świeci 😎

Ja teraz mała kawusia, małe zakupki i do fryzjera śmigam moją czerwoną strzałą heheh 🤪 🤪 🤪

Guga miętoś cyce i nie marudź 😜
Dawaj chociaż jedną fotę małej nooooo...chociaż na grudniowych mamach bo tam wszystkie są zablokowane dla innych 😉

Buziam moooocno z całych sił, które pozostały mi z niewyspania 😉

Trzymajcie kciuki żeby ten fryzjer nie poczuł dziś na swojej twarzy moich pazurów 😎

• Mamusia
Witam, juz myslalam, ze bede plakac, jak mi od wczoraj popoludnia internet znikl i dopiero teraz go naprawili. Jakby ktos dziecku zabawke zabral. To chyba uzaleznienie 😉

A w nocy tak wialo, ze myslalam, ze mi parapety zerwie, az sie troche balam tej wichury. Na szczescie od rana bezwietrznie i sloneczko 🙂

Rano bylam juz zawiesc mocz do badania, a jutro wizyta u poloznej, mam nadzieje, z ostatnia 😉

No i caly czas czuje bol w dole brzuch, ale taki do zniesienia, gorzej jest jak sie ruszam, ale czemu tu sie dziwic jak jeszcze pare dni zostalo...

• Mamusia
Dobry dzien 🙂
Ja nawet sie wyspalam, nie liczac pielgrzymek do wc.
Od rana swieci sloneczko,wiec jest fajnie. Rano juz dzwonilam do szpitala zrobic wizyte na czwartek. Dowiem sie w koncu kiedy cesarka bedzie. Tez dzis sen mialam. Snilo mi sie ze za kare,ze nie pozwolilam obrocic Sary kazali mi rodzic naturalnie bez znieczulenia 🤢
Mam nadzieje,ze to nie proroczy sen,schizy mam przez to obracanie.
Guga bardzo sie ciesze,ze masz Emme przy sobie 🙂 ZazdrosCze Ci tak po cichutku 😉
Milego dzionka dziewuszki

• Mamusia
dzien dobry.... no juz tyle komentarzy dzisiejszej nocny polecialo ze nie bede dokladac... napisze tylko ze moja noc minela podobie... a dzis ostatni dzien i nocka w domku przed szpitalem...
Guga rozumiemy... ale jak stwierdzisz ze chociaz nam mozesz ujawnic rabka tajemnicy to na fb... tam jest blokada dla obcych.....
a jak po cesarce doszlas do siebie???ehhh ja chyba w srode bede miala.... jutro sie dowiem w szpitalu....

• Mamusia
dzień dobry 🙂Guga jak miło 🙂 ja rozumiem 🙂 też nie będe się spieszyła z fotką.a Ty czego używasz do pępuszka?? u nas w szpitalu wracają do czasów zamierzchłych i sami smarują pępek jakimś specyfikiem a w domu każą tylko przegotowaną wodą przemywać i osuszać. lecę.buźka Gugolinki 🙂

• Mamusia
..a ja juz mam bilety na jutro w łapkach jupiiii 🤪 zaraz bede sie pakowac-juz nie moge sie doczekać-niby 1 dzień szybciej ale zawsze coś-w domku nikomu nie powiemy,niech maja niespodziankę hehe
a no i dowiedziałam się że moi rodzice będą gościc miesiąc jakąś ukrainkę a potem moja siostra na ukraine pojedzie -jakaś wymiana uczniów czy cos... ona w 1 gimnazjum jest

• Mamusia
Marudy moje kochane jeszcze chwilę i każda będzie tęsknić za brzuszkowym czasem. Ja też powoli się zbieram do fryzjera ale kociego, kurna 100 zł muszę wydać na fryzurę dla mojego śierściucha. Potem jadę zrobić grupę krwi, z mamą do lekarza i wracam do was. Miłego dnia

• Mamusia
hej brzuszki 🙂
mnie znowu przeniesli do innej sali.. jest nas 6 teraz, w tym jedne trojaczki 🤪
ale juz mam dosc, jakos poprzednio lepiej znioslam ten szpital, a teraz juz chce do domu!!!! 🤨
do srody wlacznie antybiotyk, wiec pewnie do czwartku tu posiedze.
noc tez mialam koszmarna, lozka tu sa okropne!!
Agami - bedzie dobrze, juz niedlugo bedziesz miec Kubusia na rekach!! 🙂 🙂

• Mamusia
katja26 napisał(a):
Marudy moje kochane jeszcze chwilę i każda będzie tęsknić za brzuszkowym czasem. Ja też powoli się zbieram do fryzjera ale kociego, kurna 100 zł muszę wydać na fryzurę dla mojego śierściucha. Potem jadę zrobić grupę krwi, z mamą do lekarza i wracam do was. Miłego dnia

a mowilam trzeba bylo jechac do nas, bys miala specjalne traktowanie a nie 100zl!! 🙂

• Mamusia
zapomniałam się wypowiedzieć na temat nocy.u nas wietrznie też było.kratką od komina tak dawało czadu a dzisiaj wody nie mam!! musiało się gdzieś coś zrąbać,jakieś drzewo na druty spadło czy jak,bo u nas to tak jest że jak tam skąd wodę mamy nie ma prądu to u nas wody 😮 na szczęście rodzice na dole mieszkają i u nich małe ciśnienie ale troche leci więc kawka wypita 😁 no całkiem bez wody to już katastrofa w tych czasach 🤢 więc prania nie będzie za to zakupy allegro 🤪 jakiś samochód alarmem mi tu wyje już ponad 2 godziny!! to się zdziwi gośc jak będzie chciał gdzieś jechać a tu akumulator padnięty 🤪 bo chyba alarm pobiera z akumulatora,nie?? mógłby mu wreszcie paść 😠 mam w środę wizytę u gina i jak myślę o 30 list to mam Agi cesarkę w głowie ...