Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wróciłam, zaliczyłam zakupki i mały spacerek.
Obiadek tez juz sie robi.
Karolcia , aż sie boje bo my tez remoncik planujemy. Juz raz miałam "remont w ciaży" i wlókł się niemiłosiernie bo pomalutku wszytko robiłam. Teraz czeka nas malownie pokoju dzieciaków.

Kurczaki, jak nigdy pusto u Nas 😞

• Mamusia
ale dziś pustki 😞
a ja przyszłam się wyzalić...bo myslałam ze ...
wyszłam o 16-tej do piekarni z synkiem po ciepły chlebek 🙂
wracjac młody puscił moja reke i brutalnie wbiegł na ulicę 🤪 dziewczyny nic sie nie stało, bo jako kierowca sama zwracam duza uwage na ruch na drodze i zauwazyłam jak samochód rusza dopiero z parkingu i miał jeszcze odstep od mojego synka...ale sam fakt, ze mały w taki sposób biegł na jezdnie, a ja juz nie daje rady za nim gnac jak kiedyś...boże co by było gdyby 😞 ....nie wyobrażam tego sobie...
nie wiem czy dobrze zareagowalam, ale nie dałam wogóle klapsa małemu, tylko nakrzyczałam na niego i zabrałam go do domu, a w domu ja sama sie rozryczałam...a on płakał bo ja płakałam...i prosił abym przestała....

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ale dziś pustki 😞
a ja przyszłam się wyzalić...bo myslałam ze ...
wyszłam o 16-tej do piekarni z synkiem po ciepły chlebek 🙂
wracjac młody puscił moja reke i brutalnie wbiegł na ulicę 🤪 dziewczyny nic sie nie stało, bo jako kierowca sama zwracam duza uwage na ruch na drodze i zauwazyłam jak samochód rusza dopiero z parkingu i miał jeszcze odstep od mojego synka...ale sam fakt, ze mały w taki sposób biegł na jezdnie, a ja juz nie daje rady za nim gnac jak kiedyś...boże co by było gdyby 😞 ....nie wyobrażam tego sobie...
nie wiem czy dobrze zareagowalam, ale nie dałam wogóle klapsa małemu, tylko nakrzyczałam na niego i zabrałam go do domu, a w domu ja sama sie rozryczałam...a on płakał bo ja płakałam...i prosił abym przestała....

Karola , na szczęscie nic sie nie stało. Dobrze zrobiłaś, ja tez staram sie nie dawac klapsów. Wiem , co przezywaz , bo i mnie juz pare razy taka sytuacja się zdarzyła. A biegam nieraz za 2 dzieciaków.

• Mamusia
Właśnie byłyśmy razem dzis na lumpku, Karola juz świetnie sie czuje,nie było po niej widac smutku ani nic w tym stylu, normalnie rozmawiała, smiała sie, żartowała 🙂 🙂
Myśle ze juz sie pogodziła ze sytuacją.
Ale z tego co wiem nie bedzie wchodziła juz na forum 😞 😞

• Mamusia
czesc dziewczynki wruciłam własnie od lekarza miałam robione usg,ale dzidzuś tak sie ułożył ze nużkami zakrył to co chcielismy zobaczyć i dalej niewiem co bede miała,,ale ciesze sie ze wszysko jest dobże noi jeszcze termin porodu mi sie zmienił na 29 wrzesnia,, 🤢 🙂