Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj nie popadłam w porę, bo nie ma 🤨 Ostatnio to tyle podróży nam się szykuje, jutro wesele w Zamościu 120km w jedną strone 🤪 oby nie było za goraco, jak na razie jeszcze dobrze znosze podróże samochodem, więc moze nie bedzie tak źle 🙂
Zmykam zajrze wieczorem a raczej postaram się, bo teraz 4 os wiszą na jednym kompie:laugh: :laugh: Pa kochane i miłego i dobrego popołudnia 😘 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
uff, no i po malowaniu 🙂 Troszkę mnie to wymęczyło, a tu jeszcze dzisiaj tyle do zrobienia 😞 Teraz szybki prysznic i biegiem na zakupki, tylko nie wiem co teściom na ten prezent kupić...

Kar_ola, album to rewelacyjna sprawa. Kupiłam niedawno taki duży do wklejania zdjęć dla mojej babci. Zabrałam jej wszystkie stare zdjęcia z kilku pokoleń, nie mówiąc po co je biorę i jak już wszystkie chronologicznie powklejałam wyszło wręcz dzieło sztuki (nie chwaląc się 🙂 ). Nie mówiąc o tym jakie było wzruszenie moich dziadków... I do tej pory babcia pokazuje album każdemu kto do niej przychodzi.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Dziewczyny dziekuję. Mi tez sie bardzo podobają.

Byłam juz w miescie, znów sie zasapałam, ale kupiłam piekny album na fotki slubne, kartkę...i mamm spokój.
W szmatkach- nic nie wykukałam oprócz pieknego plazowego koszyka:P a co tam:P
Synusiowi i chrzesniakowi kupiłam parasolki zabki, sa osikani i lataja teraz po balkonie cekajac na deszczyk....

Miłego dnia.

Kar_ola, przysyłaj synka z chrześniaczkiem do mnie, tutaj ulewa co chwilę na przemian ze słoneczkiem :laugh:

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Hejka Mady 🙂
Co słychać? Jak się czujesz??

Czesc Karolciu

u mnie wszystko w porządku, omdlenia mi juz przeszły albo i nadal by były tlko ze ja jade cały czas na tabletkach,i mi pomagaja, choc juz pare razy mi sie zdarzyło spaść, dzis byłam w banku kolekja jak za komuny, i dobrze ze miałam tabletki i wode przy sobie w domu zapomniałam wziąść, a nie stałam w kolejce, zaklepałam sobie miejsce po takiej babce i wyszłam bo czułam ze pot mi płynie po plecach i duszno mi sie zrobiło. to tyle u mnie ciekawego 🙂 🙂
zaraz wracam bo musze wyjsc ze staruchą(pies).

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Mady napisał:
Kar_ola napisał:
ok,ja w tym czasie cos przekąszę 🙂 a jakie tabletki bierzesz??

ja biore Tardyferon Fol i Aspargin

lekarz Ci zapisał??to są na omdlenia,czy witaminy?? bo pierwsze słysze te nazwy 🤨

Tak lekarz mi przepisał,jedna sa na zwiekszenie potasu i magnezu a drugie sa na omdlenia.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Witaj Inka 🙂
Jak minał dzień??

Uff, cały czas na nogach i baaardzo pracowicie. Najpierw malowanie, później sprzątanie i szorowanie naszego nowego pokoiku. Później wycieczka po centrum handlowym za prezentem... A teraz już oczy zaczynają mi się kleić - w końcu nie było czasu na popołudniową drzemkę 😞