Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Inka.
My dopiero co wrócilismy z nad jeziorai działeczki. Było pieknie. Mały znów fotek napstrykał.
Jednak nie ma dnia bez wkurzenia się, wszystkie porannie fotki z nad Wisły znikneły mi z kompa...normalnie....wcieło....mam tylko te które na n/k wrzuciłam i jedna na pulpicie....a folder pusty był...jakies czary mary 🤨

Oby ból Ci przeszedł 🙂

• Mamusia
Kar_ola zdjęcia super, szkoda tylko tych, które się zgubiły 😞 Zazdroszczę Ci tego dzisiejszego apacerku, ja nie miałam siły 😞
Główka już tak nie boli i chętnie teraz też bym gdzies pospacerowała, ale mój M. też korzysta z pięknej pogody i znów poszedł w kosza pykać. Zjadłam więc sama kolacyjkę i wzięłam się za szukanie co powinnam przygotować w torbie do szpitala. Zrobię listę i trzeba będzie niedługo już kompletować.

• Mamusia
alexandra83 napisał:
mam pytanko robila ktoras z was np pasemke albo balejaz w ciazy?? to ze moze cos nie wyjsc to chyba tylko mity?? jak myslicie? bo chce sobie zrobic balejaz nie moge juz na siebie patrzec odkad zmienilam wlosy na krótkie i ciemne 😞 😞 😞 😞 😞

ja robilam juz 3 razy 🙂za każdym razem balejaż z 2 kolorów, a ostatnio to nawet dokoloryzacje i balezaz na to...za kazdym razem wyszło super 🙂

Ja Ci powiem, ze nawet rozjasniacz szybciej łapie, jak kobieta w ciazy jest. Jazawsze miałam jakieś 4 godziny do tyłu jak fryzjera planowałam a teraz gora 2 i efekt super 🙂

• Mamusia
alexandra83 napisał:
mam pytanko robila ktoras z was np pasemke albo balejaz w ciazy?? to ze moze cos nie wyjsc to chyba tylko mity?? jak myslicie? bo chce sobie zrobic balejaz nie moge juz na siebie patrzec odkad zmienilam wlosy na krótkie i ciemne 😞 😞 😞 😞 😞

Ja robiłam balejaż i wyszło normalnie. Spokojnie możesz robić :laugh:

• Mamusia
Inka a sama na spacerek sie wybierz 🙂Ja uwielbiam sama spacerowac , albo z synkiem.
Ja torbe do szpitala pakowac bede na poczatku sierpnia, ale przyznam sie ze 1 koszula nocna, papcie i klapki pod prysznic wciaz leza przygotowane, w razie wypadku jakiegoś. Poprostu mam nauczke jak ostatnio mi sie trafiło do szpitala.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
inka906 napisał:

Jutro mężuś się nie wymiga :laugh:

pewno zaciagnij go na długasny spacer...
ja dzis moich wymeczyłam...oni mieli dosc a ja chciałam jeszcze...:P:P

Pewnie, że go wymęczę :laugh:
Tak się nachodzi, że mu się kosz odechce :P

• Mamusia
Hej moje dwu-paki 🙂:P Jak tam niedziela minęła? U mnie poprawa pogody to cały dzień spędziliśmy po za domem,szkoda,że aparatu ze sobą nie wzięłam...Karola dziękuje za komentarze na n-k ☺️ cieszę się ,że podobają Ci się moje fotki w makach 🙂,te pola są piękne..zauroczyły mnie...Masz bardzo śliczne zdjęcie na profilu,fajne ujęcie 🙂Ja tez sobie zmienię fotkę ,ta mi już się znudziła:P