Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej kochane!!!
Atuś bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego tatusia.. 😞 Trzymaj sie cieplutko kochana 😘 😘
A moje dziecko dzisiaj jakos dziwnie spokojne 🙂 Przed południem mielismy gości-moją koleżanke z 8 miesięczną córeczką-Oliwką 🙂 Potem troche wypadłam na pole, a teraz mam chwilke wolną 🙂 Mojemu Szymkowi zrobiły sie odpażenia na dupce 😞 niewielkie wprawdzie ale sie przejęłam, może za rzadko mu pieluszke zmienialam 😞 😞 Teraz smaruje Tormentiolem, mam nadzieje,że to cos pomoże..
Jutro juz wracamy do Łasku.. 😞 smutno mi..wolałabym mieszkać tu w domku rodzinnym.. 😞 😞
Miłego weekendu kobietki 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry niedzielnie.
Nocka dzisiaj do bani 😞 , Młodemu cos sie w nocy poprzestawiało i sobie zrobił 2 godzinna przerwe w spaniu.Wiec sobie od 2 do 4 leżeliśmy. No ale nie narzekam , bo tak to spi pięknie. Dzisiaj mam nadzieje że to był jednorazowy wyskok:P 😉 .
Zaraz zbieramy się do wyjazdu doi teściówki 🤢 . Już się ciesze 😠 .

• Mamusia
Sms'ek od Karoli:

Aśka wczoraj napisała że jest w szpitalu na porodówce. Miała silne skurcze, ale rozwarcie na 2 cm. Może niebawem da znać że urodziła 🙂 . U mnie o.k Mała już się sama wybudza co 2-3godz. A to dobrze. Jak dziś zdecydują że koniec lamp to jutro do domu na przepustke wyjde. Oby bo strasznie tu nudno. Pozdrawiam.

• Mamusia
hej słoneczka! :laugh:

Moni łap 😘 na tą wizytę u teściówki 🙂

U mnie nocka ok tylko jedna pobudka ale za to wieczorkiem jak się obudziła po 19 to zasnęła ok 1 w nocy!!! 🥴

Kurde pogoda jesienna się już zrobiła taki wiatrzysko a szkoda bo na spacerek bym wyszła chętnie z Łucją.

• Mamusia
Karola, to ubieraj cieplutko córunię i na spacerek 🙂 U nas też wiatrzysko okropne, ale z synusiem już spacerek jeden dziś odfajkowany 😉
Mały ma nadal katarek i denerwuje się przy każdym karmieniu, bo nie ma jak powietrza złapać, dlatego nie dojada i częściej muszę go przystawiać... W nocy dziś co godzinę, ledwo żyję 😞

Miłej niedzieli kochane 😘

Asiula trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
hej kobietki!!!no ja juz powoli sie szykuje do wyjazdu 😞 😞 😞 tak mi szkoda stad odjeżdzać 😞 😞 ehhh...ale coz zrobić, wszystko co dobre kiedys sie konczy 🤨
Asiu mam nadzieje, ze już dzisiaj urodzisz swoje maleństwo 🙂
Inka dla Ciebie 😘 na lepiej przespaną nockę dzisiaj 🙂
Moni spokojnej wizyty dzisiaj u teściów Ci życzę 🙂
Zmykam miłej niedzieli kochane 😉
Buźki 😘 😘

• Mamusia
witam wieczorową porą 🙂

wypełzłam ze swoim stworkiem na dworek i mało jej mi wiatr nie porwał 😲
w pewnym momencie tak zawiało, że nie wiedziałam co mam łapać aż mi budę podwiało i Łuśka dostała niezły podmuch wiatru ale udało nam się uciec szybko do domu, także spacerek trwał może z 20 min 🥴

a mam do was pytanie, smarujecie czyms brzuchy, chodzi mi o jakies balsamy itp. ujędrniające? kurde ja mam tak skóre rozciągnięta że brzuch wygląda jak u 80-latki 😞
a ja sobie kupiłam ale taki zwykły nie dla kobiet karmiących czy po porodzie no i nie wiem czy moge go używać czy może się wchłania i nie powinnam używać.
pytałam się w aptece czy jest cos takiego ale babka miała tylko z firmy pharmaceris (jakos tak) a miałam z tej firmy krem na rozstępy i nie mogłam go używać bo wychodziły mi jakieś chrostki-jakieś uczulenie

• Mamusia
Moni napisał:
Karola z takich wyszczuplających to polecam ten http://www.domzdrowia.pl/domurody/43097,eveline-slim-3d-extreme-serum-wyszczuplajace.html . Ja go już mam ale powiem ci szczerze że jeszcze nie uzywałam.

o właśnie to mam i kurde nie wiem czy moge używać
choć w sumie to na brzuch to chyba nic nie może zaszkodzić 🤢

Dobranoc 😘

• Mamusia
WOW, jakie wieści!!!

ASIA GRATULACJE!!!

ja się melduję w dwupaku, po wspaniałej rodzinnej niedzieli 🙂

brzucho mi opadł, młoda szaleje że aż oczy mi z orbit wychodzą z bólu... No ale tyle ludzi dzisiaj do niej mówiło że teraz daje czadu po takich wrażeniach... 🤪 🤪

dobranoc kobietki!