Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to ciesze sie, ze u was dobrze i ze sie dobrze czujecie!!!!!
widze tez, ze wpadlyscie w wir zakupow... no ja nic jezcze nie kupilam. nie mam czasu, a poza tym mam sporo rzeczy po Sofii 8jesli chodzi o sprzet). Ciuchy mam natomiast dostac po synku siostry meza. Juz plyna do mnie z Barcelony dwie wielkie paki. dopiero po przejrzeniu ich zbadam co potrzebuje i dokupioe. Poza tym brakuje mi przewijaka (ale niem ebla tylko tej wysciolki- gabki, bo Sofia zniszczyla swoja doszczetnie), smoczki , butelki i takie tam...

Bichito kiedyś pisałas ze u Was w rodzinie to ubranka sa z dzieciątka na dzieciatko przekazywane i ze sa jak nowe, a wiec na pewno dostaniesz duzo rzeczy. Powolutku zakupisz brakujące akcesoria. Kupujemy ale powolutku 🙂 bo cieszymy sie z kazdej zakupionej rzeczy 🙂

• Mamusia
No wclae wam sie nie dziwie.... szczegolnie w przypadku kiedy jest to pierwsze dzieciatka... Dobrze pamietasz Skoreczka. U nas w rdzinie sa przekazyawane ubranka, a nwet buciki i caly sprzet... lezaczek to juz chyba bedzie przez 6 dziecko uzywane.... Poza tym ubranka sa dobrej jakosci, czesto firmwe i naprawde wygladaja prawie jak nowe... wiadomo, cos trzeba bedzie ( i bede chciala!!!1) dokupic, ale niewiele.

Bichito Mikołajek bedzie miał 2 latka w listopadzie 🙂 Troszeczke młodszy od twojej córci. Dzięki ze zwróciłas uwage na mój suwaczek bo on nie pokazuje wieku, musze to zmienić 🙂

Bichito super Cię znowu widzieć na brzuszku 🙂
Ja też się delektuję każdym zakupem, bo cześć rzeczy mam po synku. U nas też była radość, bo teraz córeczka. 😉
Ja już po obiedzie i teraz może wreszcie sobie kawki zrobię, bo przedtem spanie mi przeszło jak do sklepu poszłam. A teraz znowu senna jestem 😉
no i kawka z mężem od razu inaczej smakuje.
WielkaB zazdroszczę Ci pasji, bo dla mnie też gotowanie to tylko obowiązek. Za to uwielbiam piec 😉

WielkaB śliczny śmiech, aż taki zaraźliwy. Ja miałam kiedyś nagrane jak mój mały syn gra w grę na komputerze (to była chyba jego pierwsza gra) i miał mijać stworzenia wodne, a co w jakiś trafiał to się tak właśnie śmiał. I też go nagraliśmy. Ale to już ciut starszy był, bo drugi mam taki jak miał ok roku.Wtedy pożyczyliśmy aparat od kolegi i nagrywaliśmy 1,5 min filmiki bez głosu. Potem mąż to zmontował i dodał muzykę. Coś tam jeszcze nie wyszło i jest chwila przerwy w środku, ale pamiątka na lata. Szczególnie, że teraz większość ma aparaty z funkcją nagrywania czy kamery, komórki itd.
I jak patrzę jacy byliśmy 8 lat temu, jak mieszkaliśmy itd super 😉

• Mamusia
Witajcie
Nie odzywałam się ostatnio, bo mam w domu małe piekło... Nigdy nie miałam w zwyczaju obnażać się publicznie z emocji - napiszę Wam tylko w skrócie, że moja teściowa postanowiła zrobić mi z życia gehennę! Przepłakałam ostatnie dwa dni i mój stan psychiczny odbił się na zdrowiu niestety...
Postaram się poczytać zaległości i zaglądać co jakiś czas. Moja jedyna ostatnia radość to mój pierwszy ciuszkowy zakup dla małej Kajusi ( fotkę wklejam w temacie \'fotki naszych kruszynek\' i czekam na Wasze opinie 😉 )

Trzymajcie się ciepło!

Kobzior to ty masz ostatnio jak i ja...humor do bani, ja tez wczoraj zamilknęłam bo nie umiem publicznie płakać nad zyciem. Dopiero dzis zaczęło mnie puszczać i juz gadam jak to ja 🙂 Trzymaj się i " jak coś to wiesz" 😎

Nikusia
ja tez raczej gotuje z obowiązku. Jedyne co lubię to robić sałatki, wg własnych pomysłów 🙂

Dziewczynki włosy ufarbowane a ja i tak czuje sie jak z za krzaka 🤢
Czuje sie bardzo nieatrakcyjnie 🤢

A ja myślałam, że to tylko ja mam ostatnio humor do bani, ale to widzę jest nas więcej.
Skoreczka ja lubię piec. Robić sałatki, ale jak mam na nie ochotę czy coś wymyślać jak mam ochotę to zejść. Gotowanie obiadu to obowiązek, bo albo mąż albo syn nie chcę jeść, to największego entuzjastę z równowagi wyprowadzi.
Mnie dobija to siedzenie w domu, całe dnie. 🥴
już nie wiem za co się zabrać, chyba że jeszcze raz wypiorę dzidziusiowi ubranka a potem wyprasuje 🤪 (żartowałam)