Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja dziś chodzę ciągle głodna. Do wczoraj nie miałam apetytu a dziś ciągle coś podjadam. Muszę się opanować.
Jaka to ulga gdy brzuch nie piecze uffff.. Piekł tylko tu do góry bo tam najintensywniej rósł ale teraz, z racji że obniżył się, jest o niebo lepiej. Nieraz tylko poswędzi ale ulga niesamowita.
Od paru dni muszę używać kropli do nosa bo choć kataru nie mam to często smarkam i czuję zapchany nos i nie mogę bez kropli normalnie oddychać. Miałam tak zimą w pierwszym trymestrze a potem samo jakoś minęło.
Życzę wszystkim brzuszkom cudownej nocki 🙂

• Mamusia
A ja wyskoczyłam na zakupy i udało mi się kupić dwie bluzeczki w KappAhlu i śpiworek/kombinezonik misiek w H&M z uszkami i ogonkiem, słodziutki 🙂
No i oglądam siatkarzy... Coś im dzisiaj nie idzie 😞
Męczy mnie ten ból nadgarstka, ciekawe,co mi się tam dzieje...
Miłej nocki, tym które się już do spania wybierają :*

• Mamusia
Witam,
Przepraszam, ze sie wtracam, ale mam na sprzedaz markowe ubranka nadaja sie zarowno dla chlopca i dziewczynki oraz 3 spiworki rozm 90,80,70. Ubranka rozm 50/56 oraz 62/68 sa w idealnym stanie poprane i poprasowane. 43sztuki firm : Mexx, Villa Happ, Prenatal, Hema. Jesli ktoras z Was bedzie zainteresowana prosze npisac na priv to podesle zdjecia i dogadamy sie w sprawiec ceny.
POzdrawiam

• Mamusia
dzień dobry Mamusie 🙂
jak tam nocka minęła?? u mnie całkiem nieźle choć musiałam się parę razy wykulać z łóżka siusiu...

muszę dzisiaj do ginki zadzwonić bo ma odebrać moje wyniki na paciorkowca jak będzie w szpitalu-mam nadzieję, że będą ujemne

miłego dnia