Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a mi sie nie chce robic kolacji...

ksieciunio laskawie po 12 godzinach wrocil do domu, jakby nigdy nic... i nawet miał chyba ochotę na imprezę do klubu jeszcze z chłopakami iśc... zauważył, że jego całodniowa nieobecność niekoniecznie przypadła mi do gustu (nie odzywam się, tak jak i on telefonu nie odbierał), więc chyba zrezygnuje z tego klubu..

• Mamusia
cześć dziewczyny,

właśnie powoli pakuję rzeczy do szpitala na ten poniedziałek i zrobiłam listę, co muszę jeszcze dopakować rano przed samym wyjazdem, żeby nie zapomnieć niczego, bo nikt mi nic nie podwiezie (w końcu 120 km mam do Poznania) i mam jakiś taki lęk, że jak tam pojadę to już nie wyjdę... nie wiem sama dlaczego...
w ogóle jakoś dociera do mnie, że to wszystko tuż tuż 🥴

dziś mąż skręcił łóżeczko, bo mu kazałam, w końcu zalecają, żeby m-c sobie postało i "odparowało" z zapachów, tylko nie mam jeszcze materacyka i przewijaka, muszę w przyszłym tygodniu zamówić, żeby być spokojniejsza, ze jest już wszystko..
a dziś jeszcze wstawiam kolejne prania, zostanie jeszcze tylko pościel i rożek, ale to nie dziś bo nie mam już gdzie rozwieszać tego....

• Mamusia
Doti, lepiej jednak jedź na tę Izbę, bo u Ciebie chyba coś się szykuje, skoro ani nospa ani leżenie ani prysznic nie wyciszyły tych objawów. A jeśli nic się nie dzieje, to przynajmniej spokojniej będziesz spała 🙂

Pati, a Ty nawet nie myśl o tym, że mogłabyś zostać w szpitalu. Zbadają Ciebie i maleństwo i na pewno wypuszczą. Tobie niech się jeszcze nie spieszy wypakowywać 🙂 I dawaj znać, co słychać, jak się czujesz, kiedy Cię wypuszczą, byśmy nie musiały się zamartwiać o Ciebie 🙂

Tusia, ślicznie wyglądasz w tych blond włosach 🙂 Mi się bardzo podoba i ja bym nic nie zmieniała, żadnych pasemek ani przyciemniania 🙂

Ja też już powoli się zwijam. Pooglądamy coś z M na dvd, albo może coś mamy nagranego, co można by włączyć. Obejrzałabym jakiś film, przy którym nie trzeba specjalnie myśleć, hehe 😜

Dobrej i przede wszystkim spokojnej i bezskurczowej nocy, dziewczyny 😘

• Mamusia
ładne rzeczy, nie bylo mnie tu niecaly dzien, a tu juz sie Doti do rozpakowywania szykuje 😲

ja dzis wyprobuje moja poduche do spania co mi mama kupila 🙂 jest juz ladnie wyprana i pachnaca 🙂 mam nadzieje, ze mnie na tym wyjezdzie nic nie chwyci 😮 Tusia Ty tez na tej dzialce uwazaj na siebie!
Pati na pewno Cie szybko wypuszcza ze szpitala, porobia badania i do domku 🙂

• Mamusia
Ja też nie bardzo wiem co się dzieje 😆 Ale od rana mam skurcze co 10-15 minut z takim samym nasileniem. A teraz to się Mała tak zaczęła kręcić że ciężko mi odróżnić czy to ona mi się tak pcha plecami czy to skurcz jest. I uderza mnie chyba w szyjkę bo co chwilę takie ukłucia czuję..

• Mamusia
Aj tam 🙂 Nie ma co panikować. Jutro pojadę rano jak mi skurcze nie przejdą. Dziś w nocy chciałabym dać się teściowej wyspać a nie żeby siedziała przy małym. Wystarczy że jeszcze od ciotki nie wróciła a jest po nocce w robocie ... A znając moje szczęście to wszystko mi przejdzie do rana...

Żeby było śmieszniej to mnie taka chcica na seks bierze że wytrzymać nie mogę.... No i mogłabym zaraz wypucować cały pokój na błysk 😁

• Mamusia
Widziałam Karolciu i już mam Cię wpisaną w telefon 🙂 Pokoju sprzątać nie będę bo obudziłabym synalka, męża nie wykorzystam bo jest w pracy i wróci późno bo jeszcze po swoją mamę pojedzie do ciotki... 😞 pozostaje mi ewentualnie samogwałt i spanie...ale z tym spaniem chyba jeszcze chwilę poczekam bo miałam teraz 2 skurcze co 6 minut .... ależ ja Wam emocje na wieczór funduję 😜 a wszystko po to żeby rano napisać że mi przeszło 😜 😜 zobaczycie że tak będzie 😞 😞 😞 😞 😠

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
spac nie bedziemy mogly przez Ciebie 😠 😜

napisalam Emi eske, ale nic nie odpisala na razie...

No właśnie!!!! i jeszcze któraś z tego stresu też skurczy dostanie 🙂
Właśnie, ciekawe co u Emi.
Marylu czyżbyś robiła placek ??hihi