Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
arbuza mam sporego, więc myślę że starczy dla nas dwóch 😜
a jeśli nie starczy, to ją zostawię, a sama polecę po następnego 😁 patrząc po tym że biedna wygłodzona od paru dni za tym arbuzem, to jak się przyssie to nie sposób będzie jej oderwać 😁
hahaha wyobraziłam sobie Łajsokę nad tym arbuzem taką przyssaną i aż się prawie popłakałam ze śmiechu 🤪

• Mamusia
cześć dziewczynki, ja też poluję na arbuza, ale w tych sklepach osiedlowych nie ma. Może pojedziemy w weekend do Reala to się kupi.
Mam górę prasowania ale męża rzeczy, a tak mi się nie chce. A mój mężulek jakis przeziębiony, łamie go na chorobę. Mam tylko nadzieję że nas nie dopadnie.
Mała się chyba nie obróciła, kopie mnie po dole brzucha cały czas 😞

• Mamusia
Dziewczyny, info mam od Aggi 🙂 niestety część smsa nie dotarła, więc piszę to co mam:

Pochwalę się że Oskar w ogóle nie płacze, chwile przy kąpieli tylko. Jak badała go pediatra po narodzinach to robił minki i trzymał męża za palec. Ślicznie ssie cycka znalazł jak leżał na mnie zaraz po porodzie. Ma usteczka w kształcie serduszka, jutro prześle zdjęcie. Poród raczej nie zalicza się do przyjemności. Mi ktg wykazywał za słabe skurcze a ja prawie schodziłam z bólu. Zaczęłam rodzić przy 9cm rozwarcia, bo miałam bóle parte...

i tu sms mi się urywa 🤢 Ale liczę że Agga uzupełni i prześle razem z fotami Małego 🤪

• Mamusia
Ja też już chce.... dzisiaj układałam rzeczy na łóżeczku Ali i włączyłam tą pozytywkę z karuzelą... i jakoś tak popatrzyłam na ten materacyk, który jeszcze jest pusty i tak pomyślałam jakby było fajnie jakby ta mała Kruszynka już na nim leżała... tak zaczęłam gadać do brzucha a ona tak fajnie ruszyła nóżką... niunia moja kochana 🙂