Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejos!

anu;la gratki! 4ka to super ocena 🙂

karinka, trzymaj sie kochana, uwazaj na siebie i jak najszybciej kończ z robotą...

ja planuję zostac do końca roku szkolnego, czuje sie na raie super więc chce skonczyc ten semestr. chyba 30.06 pojedziemy na 10-12 dni do Austrii albo do Chrowacji i po tym wezmę już stałe L4. zobaczę co mi dr powie.
dzis znow pytanko pd 13.00
mam was na oku 🙂

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny...ja też po wczorajszych egzaminach padłam na pyszczek bylam nie do życia ale już wypoczęłam i jest ok...egzaminy zaliczone to najważniejsze jeszcze dwa zostały ale to dopiero 17 czerwca tak więc jeszcze trochę czasu jest do nauki 🙂 wstałam zjadłam śniadanko i zbieram sie do sklepu bo w planach mam pierogi ruskie zrobić bo chodzą za mną takie z barszczykiem...mmm... ten tydzień zapowiada sie odwiedzinowo dzisiaj znajoma z angli przyjeżdża do mnie z synkiem jutro znajoma która ma na lipca poród tak więc w czasie pracy mojego mężulka nie będę się za bardzo nudzić pogoda piękna cieplutko tylko nie wiem czy z tego nie bedzie deszczy...jak narazie zmykam do miełgo wieczorem papa

Hejka!!! Gratuluje pozdawanych egzaminów i zaliczeń!!! Zdolne z Was Mamusie!!!
Pogoda się piękna zrobiła. Mam w planach się troszkę poopalać. Od rana porobiłam porządki w szafie 🙂 ciuchy w które się nie mieszczę musiały zniknąć. Wyszła tego wielka torba... ehh pustki się w szafie zrobiły. czekam na zakupione przeze mnie 2 pary spodni ciążowych i spódniczkę.

• Mamusia
cześć dziewczyny!
ja też już nadrobiłam. 🙂
Koleżanka mnie postraszyla, że za dużo jogurtów i mlekopochodbych jem i że przeze mnie dziecko będzie mialo skazę białkową.
Myślicie że to możliwe?
Poczytałam troche i nigdzie nie ma powiązania bezpośrednio między dietą ciężarnej a wystąpieniem skazy. 🤔

• Mamusia
hej Hej 🙂

Anula i gwiazdczeka Gratulacje !! Już niedługo i koniec 🙂!
Ja dziś mam w planach pozamawianie jeszcze niektórych rzeczy na wesele, takich drobiazgów i myślę, ze wszystko będzie gotowe 🙂 Pogoda piękna, posiedze na tarasie w cieniu, bo wczoraj dość mnie opaliło 🙂
Jak Wasze samopoczucia ??? 🙂

• Mamusia
hej mamuski 🙂 ja dziś robie pranie :/ posprzatane i obiad juz mam 🙂 nasze uczące majusie zmobilisowały mnie do wytarciua kurzu z materiałow na egzamin 28 czerwca 😉 a że sporo tego to czas sie wziąć do nauki 🙂

miałam super weekend 🙂 piątek na działce u teścia, sobota na pikniku nad jeziorem i niedziela u teściowej na działce 🙂 a że Wiki od piątku do niedzieli była u babcie to odpoczęliśmy 🙂 ale tęskniłam za nia przeokropnie 😁 🤪

• Mamusia
Ja pranie od rana już zrobiłam. Byłam na zakupach, spacerku i troszkę poczytałam na słoneczku.Może troszkę się opalę 🙂 🙂
boli mnie coś dzisiaj głowa,ale podobno ciśnienie ma spadać,więc nie mam się czym przejmować.
Aallicee ja też mieszkam na ostatnim piętrze - 4 ale tragedii w mieszkaniu nie mam. Może dlatego że cały czas mam rolety wewnątrz okien i cały czas są opuszczone. Pewnie jeszcze nie zdąrzyło sie mieszkanko nagrzać.
Klima to nie jest złe rozwiązanie. Ile Was ta przyjemność będzie kosztowała??

• Mamusia
Ja jestem całe szczęście w domku nie mam gorąco, bo już kilka lat temu na poddaszu mamy klimatyzacje, bo na parterze domku nie potrzeba, tam zawsze jest o wiele chłodniej. Ale ja lubie jednak otwarte okna, a wtedy automatycznie zostaje wyłączona, wiec tak źle i tak nie dobrze 😁.

Megan ja dziś też robiłam pranie, muszę opróżnić i posegregować rzeczy w szafach, bo mam ich za dużo i wiele takich w których w ogóle nie chodzę, ale żal się rozstawać 😁

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Ja pranie od rana już zrobiłam. Byłam na zakupach, spacerku i troszkę poczytałam na słoneczku.Może troszkę się opalę 🙂 🙂
boli mnie coś dzisiaj głowa,ale podobno ciśnienie ma spadać,więc nie mam się czym przejmować.
Aallicee ja też mieszkam na ostatnim piętrze - 4 ale tragedii w mieszkaniu nie mam. Może dlatego że cały czas mam rolety wewnątrz okien i cały czas są opuszczone. Pewnie jeszcze nie zdąrzyło sie mieszkanko nagrzać.
Klima to nie jest złe rozwiązanie. Ile Was ta przyjemność będzie kosztowała??

u nas jest masakrycznie gorąco 😞 wszystkie okna mamy od słonecznej strony a zasłonięte żaluzje nie pomagają..... nawet podłoga jest ciepła 😞 a klima ma nas kosztować 2tyś z czego teściu chce sie dorzucić 1,5 tys : 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny popoludniu.Ja dzis od rana sie resetuje przed kolejna dawka wkuwania.Najpierw kwiatuszki w ogrodzie pozniej wlazlam do garderoby zrobic porzadek z ciuchami i tak wyjsc nie moglam skorcilo mnie powyciagac wszystkie kartony z ciuszkami po siostrzenicy i jak sie wzielam za nie to odkleic sie nie moglam.Ile ich mam ojejci i sa w b.dobrym stanie a niektore siostra nawet nie zdarzyla zalozyc.Powyjmowalam wszystkie niech sie powietrza bedziemy znac plec to posegreguje rozowe od reszty 😉 ale w wiekszosci jest duzo neutralnych kolorow i dla dziewczynki i chlopczyka.Znalazlam laktator-tylko koncowki nowe dokupic, nianie elektryczna-spisuje sie jesli ma sie pietrowy domek bo siedzac na dole bede slyszec malenstwo na gorze.I wiele innych rzeczy normalnie oka oderwac nie moglam.Oczywiscie nowe ciuszki tez w planach kupic ale juz nie az tyle.Ale to jeszcze za miesiac lub dwa.Narazie ide odpoczac bo wymiekam.

• Mamusia
ufff ja niedawno wrocilam i jedyne co jestem wstanie zrobic to pojsc spac po obiedzie- moj maz potrafi zrobic lepsze spagethii ode mnie wiec jedna potrawa z mojego grafiku odpadla 🙂
myslicioe ze mam szanse zobaczyc jutro na prenatalnych badaniach plec dziecka- usg 3d jest dosc dokladne... byloby super juz wiedziec na 95%.. 🤪

• Mamusia
ja też nadrobiłam 🙂
cały dzień przespacerowałam mimo takiej upalnej pogody....teraz wróciłam do domku i mam ochotę zjeść pyszne smażone pierożki i popić je barszczykiem czerwonym...zaraz mój serial się zaczyna to zmykam do napisania jutro...aha i wrzucajcie swoje brzuszki jak najczęściej będziemy później miały piękną pamiątkę...miłego wieczorku papa

• Mamusia
andziucha, będzie dobrze!!!! pisz co i jak
ja przezylam jakos ten dzien, męczyłąm sie bo pytałam z komisji z nauczycielka z sasiedniej szkoły. która mówiąc prosto i z mostu bardzo mnie wk.... ale było minęło

potem szybciutko łozyc zyczenia mojej cioci bo ma zis urodzinki - impra w czwartek, potem chatkę ogarnęłam, zajechałam po Kari do moich rodziców, G tam pomagał mojemu tacie przy odrestaurowaniu płotu 🙂
teraz mała wykąpana ogląda myszkę miki i zaraz uderzamy do łóżka 🙂

jutro ostatni raz siedzie na ustnych - jupiiiiiiiiii

mysle czy by nie wziąść sobie kilku dni L4 dla głębszego oddechu...

• Mamusia
Andziucha napewno wszystko się uda. Trzymam kciuki.
Anula zazdroszczę Ci takich prezentów 🙂 🙂 uśmiech Ci pewnie z twarzy nie schodził jak otwierałas kolejne pudła!!!
Ja już po kąpieli i naoliwniu ciałka 🙂 🙂 jutro na 10 śmigam do położnej, a o 10:20 gin. Musze tez podrzucić do pracy kolejne L4.