Hej brzusie!
U nas noc tragedia. Olivcia wymiotowała i miała 40 stopni, oczy to miała tak spuchnięte, że tylko do połowy otworzyła, jak jej przemyłam. Póki co się bawi (temp. nie ma), ale ten katar i te oczy, to tragedia aż serce mnie boli jak na nią patrzę.
Wypiłam kubek kawy i dzidzia dostała powera, co chwilę mnie tu kopie. Dobrze, że mężuś ma teraz dwa dni wolne, to pomoże. Właśnie jest na zakupach, a my bierzemy się za kolorowanki.
Miłego dnia brzusie. 🙂
Hej brzusie!
U nas noc tragedia. Olivcia wymiotowała i miała 40 stopni, oczy to miała tak spuchnięte, że tylko do połowy otworzyła, jak jej przemyłam. Póki co się bawi (temp. nie ma), ale ten katar i te oczy, to tragedia aż serce mnie boli jak na nią patrzę.
Wypiłam kubek kawy i dzidzia dostała powera, co chwilę mnie tu kopie. Dobrze, że mężuś ma teraz dwa dni wolne, to pomoże. Właśnie jest na zakupach, a my bierzemy się za kolorowanki.
Miłego dnia brzusie. 🙂
to wspólczuję,że córcia tak musi cierpieć 😞...ja jestem już po swojej jelitówce i przeziębieniu synka.też miał straszny katar,załzawione oczki,stale kichał i oczy miał spuchnięte.bidulki nasze małe 😞
Czesc brzuszunie Kochane 🙂 Jak sie dziewczyny czujecie?? Mam nadzieje ze kazdej dopisuje zdrowko :*
Ja tzn my czujemy sie jak narazie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie 🙂 Tylko troche moje zmienne humorki mnie wkurzaja ale nie jest az tak zle wiec moj maz jakos ze mna wytrzymuje 😉 Juz powoli zblizaja sie swieta zaczelyscie juz przystrajac domki? Ja chyba jutro zaczne 🙂 Niestety brakuje mi jeszcze najwazniejszego-CHOINKI. Moj maz wymyslil ze w tym roku kupimy sobie sztuczna ale ledowa zeby nie bawic sie w dodatkowe lancuszki swiecidelek 🙂 niestety ta wigilie bedziemy po raz kolejny spedzac tylko we dwoje ale tuz po swietach przyjezdzaja do nas znajomi tzn moja przyjaciolka z mezem i zostaja az do 6 stycznia wiec juz sie nie moge doczekac 🙂 a Wy kochane jak spedzacie swieta? bardziej kamerlanie czy w duzym gronie rodzinnym? pozdrawiam was bardzo goraco i zdroweczka zycze 🙂 Angela
Czesc Brzuszaczki!
Martus biedna Twoja Olivcia 😞ale teraz tyle chorubsk paskudnych panuje ..najgorsza pora roku taka przejsciowa...ale juz niedlugo bedzie Mikołaj!!! i szybko musi wyzdrowiec 🙃 Powiem Wam dziewczynki ze ja wogole nie mam humorkow..co wiecej maz stwierdził ze wogole jestem spokojniejsza ..no ale jak ktos normalnie był potworkiem to chociaz w czasie ciazy moze sie wyluzowac 😁😁😁 tak jak ja 😁😁😁 Angela ja to jeszcze musze ten domek ogarnac żeby przystrajac 😁 najgorsze jest to ze czekalam na ladna pogode zeby okna umyc a tu o deszcz i dzisiaj burza 😞 A my Świeta spedzamy z tesciami,siostra meza i z bracmi tescia ktorzy sa kawalerami 🙂 wiec taka rodzinna Wigilia jak zawsze ...
No a choinke ubierzemy pewnie dopiero ok 21grudnia 😜 ja nie lubie sie spieszyc ..bo jakos nie czuje tej atmosfery...zreszta od 10 lat mieszkam w Wawie i wogole tu Świeta to nie to samo co w moim rodzinnym Trojmiescie...ale coz..
to widze Rudzielec ze niedaleko siebie mieszkamy jesli chodzi o Polske 😁😁 Kojarzysz pewnie Elblag?? to ja jestem spad Elblaga 🙂 wiec do Trojmiasta calkiem niedaleko :P
no ja jeszcze tez okna mam do umycia a tak to juz generalne porzadki porobilam ale tuz przed swietami jeszcze pewnie powtorze 🙂
to widze Rudzielec ze niedaleko siebie mieszkamy jesli chodzi o Polske 😁😁 Kojarzysz pewnie Elblag?? to ja jestem spad Elblaga 🙂 wiec do Trojmiasta calkiem niedaleko :P
no ja jeszcze tez okna mam do umycia a tak to juz generalne porzadki porobilam ale tuz przed swietami jeszcze pewnie powtorze 🙂
dziewczyny skoro jestem w 16 tc to ktory to miesiac?bo moim zdaniem 4 ale to niemozliwe,bo wtedy 5 bylby w grudniu,6 w styczniu,7 w lutym,8 w marcu a 9 w kwietniu...a ja przeciez rodze w maju i to 18...to jak to sie w koncu liczy?bo zglupialam?cyzli jestem w 3 miesiacy ciazy??tez niemozliwe;/
Hej Mamuski!
ja sie taka "młodziutka" czuję przy Was... dopiero 15 tydzien, anni kopniaka ani plci nie znam 😞 A od początku ciązy ani raz nie poczułam sie zle 🙂 humorków tez nie mam 🙂 W ogole to jak by się nic nie zmieniło 😁😁 tylko brzuszek zaczyna sie powiększać... I przez to jak Was czytam to jakoś tak smutno mi... wydaje mi się ze nie cieszę się tą ciążą tak jak powinnam... 😞😞 Do tego cały czas praca-dom a na weekendach uczelnia i nie mam sił na nic juz 😞 ostatnio az mąż powiedział mi że musze isc na chorobowe bo się wykończę... ale skoro dobrze się czuje?
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
martam83
Miłego dnia brzusie. 🙂
marcysia86
to wspólczuję,że córcia tak musi cierpieć 😞...ja jestem już po swojej jelitówce i przeziębieniu synka.też miał straszny katar,załzawione oczki,stale kichał i oczy miał spuchnięte.bidulki nasze małe 😞
Angela91
Jak sie dziewczyny czujecie?? Mam nadzieje ze kazdej dopisuje zdrowko :*
Ja tzn my czujemy sie jak narazie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie 🙂 Tylko troche moje zmienne humorki mnie wkurzaja ale nie jest az tak zle wiec moj maz jakos ze mna wytrzymuje 😉
Juz powoli zblizaja sie swieta zaczelyscie juz przystrajac domki? Ja chyba jutro zaczne 🙂 Niestety brakuje mi jeszcze najwazniejszego-CHOINKI. Moj maz wymyslil ze w tym roku kupimy sobie sztuczna ale ledowa zeby nie bawic sie w dodatkowe lancuszki swiecidelek 🙂 niestety ta wigilie bedziemy po raz kolejny spedzac tylko we dwoje ale tuz po swietach przyjezdzaja do nas znajomi tzn moja przyjaciolka z mezem i zostaja az do 6 stycznia wiec juz sie nie moge doczekac 🙂 a Wy kochane jak spedzacie swieta? bardziej kamerlanie czy w duzym gronie rodzinnym? pozdrawiam was bardzo goraco i zdroweczka zycze 🙂 Angela
Rudzielec
Martus biedna Twoja Olivcia 😞ale teraz tyle chorubsk paskudnych panuje ..najgorsza pora roku taka przejsciowa...ale juz niedlugo bedzie Mikołaj!!! i szybko musi wyzdrowiec 🙃
Powiem Wam dziewczynki ze ja wogole nie mam humorkow..co wiecej maz stwierdził ze wogole jestem spokojniejsza ..no ale jak ktos normalnie był potworkiem to chociaz w czasie ciazy moze sie wyluzowac 😁 😁 😁 tak jak ja 😁 😁 😁
Angela ja to jeszcze musze ten domek ogarnac żeby przystrajac 😁 najgorsze jest to ze czekalam na ladna pogode zeby okna umyc a tu o deszcz i dzisiaj burza 😞 A my Świeta spedzamy z tesciami,siostra meza i z bracmi tescia ktorzy sa kawalerami 🙂 wiec taka rodzinna Wigilia jak zawsze ...
No a choinke ubierzemy pewnie dopiero ok 21grudnia 😜 ja nie lubie sie spieszyc ..bo jakos nie czuje tej atmosfery...zreszta od 10 lat mieszkam w Wawie i wogole tu Świeta to nie to samo co w moim rodzinnym Trojmiescie...ale coz..
Angela91
Rudzielec
A no to rzeczywiście 😁 ja jestem z Gdyni 🙂
Angela91
KarolinaMotyl
KarolinaMotyl
BettyPe
ja sie taka "młodziutka" czuję przy Was... dopiero 15 tydzien, anni kopniaka ani plci nie znam 😞 A od początku ciązy ani raz nie poczułam sie zle 🙂 humorków tez nie mam 🙂 W ogole to jak by się nic nie zmieniło 😁 😁 tylko brzuszek zaczyna sie powiększać... I przez to jak Was czytam to jakoś tak smutno mi... wydaje mi się ze nie cieszę się tą ciążą tak jak powinnam... 😞 😞 Do tego cały czas praca-dom a na weekendach uczelnia i nie mam sił na nic juz 😞 ostatnio az mąż powiedział mi że musze isc na chorobowe bo się wykończę... ale skoro dobrze się czuje?