Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Agn nie martw sie, moja tez z brzuszka na plecki nie umie a na odwrot to i owszem 😁

A tu moja Niunia wyłapuje promocje z Rossmanna 😜

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/17/p2261260.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/1962/p2261260.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A mój umie i o z tego... Jk jestem w pobliżu, to będzie krzyczał w nieboglosy,żebym zrobiła to za niego, a jak mnie nie widzi, to ściga w jedną i druga stronę 😜

Dobrze wiedzieć z ta woda, narazie się tylko czuje, ale pewnie za jakieś 2 tyg zacznę już mu podawać trochę i mam nadzieję,że awantur nie będzie, bo też wolałabym soków najpierw unikać, zwłaszcza na noc...

Sliczne są te ubranka dla dziewczynek... Zazdroszczę, że możecie tak stroic swoje pociechy 😉 karola te groszki, ech... 😉

• Mamusie
Doti z tego co któraś z dziewczyn tu pisła to chyba można... wlaśnie też będę szukać informacji na ten temat, a jak nie to zadzwonię do urzędu skarbowego jutro.

Marylu Ty chyba kiedyś pisałaś, ze Krzyś miał taką jakby krostkę czeroną na siusiaku-zeszło mu to??jak sobie z tym poradziliście?? bo mój Marcinek też coś ma 😞

• Mamusie
Dzień dobry. Jestem średnio wyspana jak zawsze kiedy M w pracy na noc, ale dzieci spały ładnie. Starszego 4 razy wynosiłam do jego łóżeczka, Mała 2 razy jadła (22 i 4). Spała niespokojnie, popłakiwała i nie wiem czemu. A teraz już łazikuje przy zabawkach a ja zaraz idę po kaszkę dla niej. Starszy już z lego siedzi 😮 🤢 🤢 🤢

Dziękujemy Wam za życzenia z samego rana 😁

• Mamusie
Doti wszystkiego naj dla Lusi 😘
Mixi ale zebolki juz ladnie widac 🤪
Deira to cie Natalka zaskoczyla 🙂 mojej Oli w niedziele sie poprzestawialo i teraz jak tylko ja biore do gory zeby na brzuch położyć to juz w powietrzu jedna reke prostuje i od razu fika na brzuch jak automat 😁 i tak wkolko wiec chyba koniec z lezeniem na brzuchu . Za to z pleckow na brzuch nie umie...

Malgosia witam wsrod mam pracujacych 🙂 ja to stwierdzam ze odkad wrocilam do pracy to moje dziecko bardziej mnie docenia i tak jak sie balam ze tata bedzie ten lepszy skoro caly dzien z nia siedzi to jest wlasnie tak ze jak sa sami to m mowi ze mala super nie ma z nia problemu a jak ja jestem w domu to nawet ja ja musze karmic bo od razu u m marudzi mala wymuszaczka... ale dobrze mi z tym :-p

• Mamusie
Hej .
Buziaki dla Lusi 😘 😘 😘
My od 8 na nogach.
Wiki zaczyna się normować w nocy ,więc jest coraz lepiej. 🙂
Doti tak sierpień też liczysz do rozliczenia.
Ja wczoraj sobie uzmysłowiłam ,że moja córcia nie ma żadnej sukienki na zlot rodzinny 😞
Starsza nawet nie chce iść bo będzie dużo dzieci ,a jej takie klimaty nie służą więc odwiedzi dziadka . 🙂
Tak więc matka się stroi ,a córcia pójdzie w spodniach esz co za mamuśka ze mnie .
Niestety koło mnie nie ma żadnego sklepu z odzieżą dla dzieci 🤨

• Mamusie
dzień dobry 🙂

muszę dziś troszkę ogarnąć chatę bo być może jacyś goście wpadną na kawę imieninową Gabrysi, no i muszę wyskoczyć po jakieś ciacho, bo przez to, że mam zakaz na słodkie w poście to kazałam mężowi wszystko zjeść, żeby mnie nie kusiło... 😁

Doti, możesz sierpień odliczyć za Laurę, na 100%, ja wczoraj robiłam PIT-a i wysyłałam go elektronicznie, bo pytałaś wczoraj czy ktoś robił, nie jest to trudne, na pewno na stronie twojego US będą instrukcje i plik do ściągnięcia

• Mamusie
Hej 🙂
U nas nocka super, jedno jedzonko o 4 tylko 🙂 Teraz pierwsza drzemka 🙂

Jak ten czas leci, już pół roku... Pamiętam jakie schizy nam robiła Lusia jak się nie mogła zdecydować czy już chce się urodzić czy jeszcze nie 🤪
Najlepszego dla Lusi 😁

A moje dziecko ma irokeza... Obudził się z kołtunkiem na głowie, jak rozczesałam zrobił się irokez i nie chcą się dać uczesać włoski 😁 Dziecko Jarocina 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Wszystkiego cudownego dla Lusi 😘 Jejku, aż się wzruszyłam jak pomyślałam, że nasze dzieciaczki zaraz będą miały już poł roku 😁

U nas jak zwykle przez ostatnie dni, pobudka o 5 😁

Mixi ja miałam problem z sukienką dla Mai w dniu mojego ślubu jak się okazało, że nie mam nic eleganckiego dla niej 😮 I poszła w jeansowej, do dziś jestem zła, że tak brzydko ją ubrałam 😁

• Mamusie
buziaki dla rozbrykanej Lusi :*

padam na ryj 😞 😞 😞 młody budził się 7 razy.. zasnął późno, bo przed 22 i dzien zaczal o 6.... jest po pierwszej drzemce, cale 30min spal... 😮

Sandra, powodzenia w tym szalonym dniu i obyscie wreszcie bez problemow zaliczyly to szczepienie 😉

Aisza u nas też zębów nie widać mimo, że dają o sobie znać już od stycznia...