Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mixidixiaga napisał(a):
Czy Wam tez ta głupia informacja sie pojawia na dole ekranu 😠 😠 😠
Za cholere nie idzie tego wyłączyć . 😠

mi sie pojawila musisz zaakceptowac i nie bedzie sie pokazywac.ja tak zrobilam i jest teraz ok...ooo MAJA sie obudzila idziemy zaraz na spacerek 🙂

jednak jeszcze śpi :-/

• Mamusie
mixi mi też nie chciał zniknąć ten przycisk , ale za każdym razem jak wchodziłam na stronę próbowałam akceptować i właśnie mi znikł 😉

my po pierwszym spacerku...
Szymon urządza sobie drzemkę, wstanie zje pobawimy się w domu i wywędrujemy dalej na polko.

a tutaj fotki z dzisiejszego spacerku i wczorajszego. (żeby nie było - pasy odpięte bo byliśmy już po dłuższym spacerku i zbieraliśmy się do domu :P )

wczoraj było cieplej więc miał na sobie body z długim, polar i kurteczkę (którą ściągałam bo siedzieliśmy do słonka i było ciepło) rajstopki i spodnie 😉
dzisiaj jest wiatr więc długi bodziak, pajacyk cienki, kaftanik długi i gruba polarowo-bluzowa kurtka, rajstopki, skarpetki i spodnie. i pod szyjkę żeby mu nie wiało chustka 😁 wzięłam w razie W kocyk ale tylko na nim siedział 😉
mam nadzieje że popołudniu wiatr ucichnie bo mamy zaplanowany dłuugi spaceros.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/desktop2fr.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/8066/desktop2fr.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
my też już po, 3h byliśmy i nawet Tymol przespał swoją porę obiadu, ale już nadrobił wszystko i pięknie opędzlował cały słoiczek jarzynek z królikiem... u nas 24 stopnie 🙂 mały miał na sobie body z krótkim, zwykłą bluzkę z długim i cieniutką kurteczkę, na nóżkach same spodenki bez rajtek 😉
jest pięknie, ale właśnie w radio powiedzieli, że od jutra ma padać :/ więc teraz trochę zabawimy w domu i może jeszcze niedługo wybędziemy, w nosidełku tym razem 😉

chyba coś admin naprawił, bo u mnie też wreszcie zniknęło 😉

• Mamusie
mam problem... młody śpi od 17.30 a nawet trochę wcześniej, od rana zjadł tylko jakieś 60ml kaszki, potem o 12 troszeczkę cycka, o 15 obiad (praktycznie cały słoiczek) i do tej pory nic... 😞 myślałam, że obudzi się w międzyczasie na deserek albo chociaż teraz na kaszkę... nawet przed chwilą zapłakał, ale nawet oczu nie otworzył mimo, że gadałam do niego, spionizowałam i nic... więc dałam cyc, pociumkał, a jak skończył, to odwrócił się na drugi bok i śpi... pewnie już na noc.... ale boję się, że głodny... 😞

• Mamusie
Hej 🙂 ale ciszaaa na forum, aż dziwnie jakoś...
Kubuś zasnął przed chwilką, gorączki nie miał cały dzień, tylko stan podgorączkowy, mleka przed snem nie zjadł, to pewnie niedługo pobudka.
Dostał lekarstwa i czopek uspokajający, więc noc powinna być w miarę dobra, nawet nosek już tak bardzo nie charczy.
Dobranoc :*

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂

Inirtam nie martw się, dziecko da ci znać, jak będzie głodne 😁 Majka, jak zje cały słoik obiadku to nawet po 3 godzinnej przerwie nie chce deserku.

Isa powtarzam się ale Szymon jest przesłodki 😘

Latka nie daj rodzinie M zepsuć sobie humoru 😉

No i mój mały smyk 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/p4180005001.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/6743/p4180005001.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Pisałam posta od rana i na koniec mi wszystko wywaliło 😠
Nie mam siły pisać drugi raz 😞 Nawet nie pamiętam, co komu 🤢
Maja dziękuje za komplementy 😘 Zdążyłyśmy wszystkie przeczytać, zanim ten serwer uległ awarii.

Miłej i spokojnej nocki 😘

• Mamusie
Przepraszam, jest bardzo poważny problem z serwerem (uszkodzony dysk twardy).
Stronę od kilku godzin stawiałem od zera, a bazę danych przywróciłem z ostatniej kopii.
Niebawem będę musiał zgłosić dysk do wymiany, nie wiem jak to rozwiążą, nie wiem czy przez ten czas strona znów nie spadnie, w tej chwili jeszcze nic nie wiem.

• Mamusie
Kurcze nie wiem co mamy teraz zrobic...
A pozatym dzien dobry Maja przed chwiala zrobila mi pobudke swoim gaduleniem 🙂
nie pisze duzego posta by sie nie wkurzyc zaraz jak by mi nie weszedl 😁
Dzisiaj mama przyjezdza i idziemy na zakupy,oczywiscie bedzie wojna miedzy moja siorą jej chlopakiem i M a chodzi o samochod:-/ bo siora chce kupic,ale nie ma prawka i bedzie tylko dla jej chlopaka to auto bo on nigdzie nie pracuje nic....a pewnie z kazda naprawa Daria bedzie przychodzic do matki,jak on bedzie jezdzil caly czas....

• Mamusie
Witam.
Buffy zapraszamy na fb 🙂
Bo tu rzeczywiście niech rozwiążą problem najpierw ,bo się produkujemy ,a wszystko znika . 😞
I niektóre nie mogą w ogóle wejść ,coś jest nie tak z tym forum. 😁
Nocka ok.
Dzień zapowiada się zajeb...ie bo słońce wali drzwiami i oknami 😜 😜
Więc spacerki i jeszcze raz spacerki . 😎

• Mamusie
Cześć 🙂

U nas noc beznadziejna, nie wiem co się działo, ale pierwszy raz w życiu Kuba mi taki numer zrobił. Zasnął o 20, pobudka o 22, nie spał do 24, kolejna pobudka o 2 z przerwą do 3, kolejna o 4:30 z przerwą do 5:30 i stał na dobre o 6 :/
Nie kumam... Zamiast robić się lepiej z tym spaniem, to takie cyrki wyprawia.

Dzisiaj sesja zdjęciowa na 16, a ja zupełnie nie wyglądam po tej nocce, oczy spuchnięte jak u chomika :P więc chyba będę musiała się obejść ze smakiem fotki z synkiem, no chyba,że niezły retusz p. fotograf zrobi 🙂

Szkoda,że forum szwankuje 😞