Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja chyba nie dam rady dziewczyny:-( Na ta chwilę Maja będzie miała druga operacje w poniedziałek zastawka mitralna tak jak by się porozrywała,ma cienkie naczynka i to dlatego. Wyszło z echa ale będą kontrolować i zobaczymy ale raczej mamy się przygotować na tą reoperacje. Stan kliniczny jest bez zmian nie będą jej odłączać od respiratora bo to by mogło się pogorszyć przy operacji. Dlaczego to musiało spotkać Maję:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

• Mamusie
będzie dobrze Natalia 🙂

mixi gratuluję zębolka 😉

U mnie też jest meeega sucho w mieszkaniu. nawilżacz kupiłam na allegro za 100 zł z przesyłką huyndaia 2,5 l i codziennie 2-3 l wlewam i jest 40-50 % wilgotności. jak nie nawilżam to jest 25 %. to tego pranie na suszarce czasami wisi w pokoju 😉

• Mamusie
To ja tez mam taki problem jak Ty Doti...
Nie bylo nas teraz 4 dni, i ogrzewana sypialnia nie byla i juz grzyb wylazl 😞(
W kuchni woda stoi na parapecie, w lazience wilgoc.. masakra..

Ja mam pochlaniacze wilgoci, ale nie sa w stanie poradzic sobie z taka iloscia 😞

Natala pewnie ,ze Majunia da rade!!!! Choc ciezki to czas dla Was, naprawde.. Ae mam nadzieje, ze zdrowko Majki bedzie najpieknieszym prezentem na swieta.. 🙂

Sasiadka wczoraj urodzila malutka, tydzien przed terminem.. i podejrzwaja u malutkiej zespol downa.. Ehhh teraz czekaja 10 dni ;(

• Mamusie
mały dopiero zasnął... siostra przyjechała i go wymęczyła więc mam nadzieje że będzie spokojna noc 😉
aa i mały dostał czopka bo już wysiadałam 😞 zrobił mało kupki (jak na 5 dni nie robienia) ale mega gęstą i zieloną i mega śmierdzącą kwasowato 😮 we wtorek musze pogadać z lekarzem bo to nie jest normalne...
ide zjeść kolacje i też spać bo jakoś jestem dzisiaj zmięta... ;/

mixidixi ale ślicznotka z Wiki 😉 a jak ładnie pcha piąstki... mój pochłania rączki podobnie ;D

dobranoc .

• Mamusie
Hej,
witam się wieczorową porą 🙂 Weszłam tylko na forum by zajrzeć, czy coś u Majeczki i Natalii nowego słychać i serce mi się kraje, jak czytam takie informacje jak ostatnia od Natalii 😞 😞 😞 Nawet nie wiem, co napisać, bo na samą myśl ciarki mnie przechodzą. I nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co czuje Natalia... 😞 😞 😞 Ale trzeba wierzyć, że mimo tych komplikacji wszystko skończy się dobrze.
Natalia, będę się modlić za Was obie, abyście znalazły w sobie dużo siły, by pokonać te wszystkie przeciwności losu.

Mixi, widzę, że WIki podjęła się nie byle jakiego zadania wepchnięcia sobie obu piąstek do buzi 😁
Tusia, i dobrze robisz, że zwijasz manatki. Jeśli facet podnosi rękę na kobietę, to na nią po prostu nie zasługuje. Uciekaj stamtąd jak najszybciej.

Mówię Wam już dobranoc, bo muszę skorzystać z tego, że Mała poszła spać po całym dniu wariactwa i trochę siebie ogarnąć przed snem 🙂 Dobrej nocki 😘

• Mamusie
U nas dziś dość męczący dzień... nie mógł nawet zasnąć nie wiem czy to przez zeby, bo pcha piastki na potęgę do buzi, palca ssie, aż go na wymioty ciągnie, wszystko co tylko się zbliży do ust pieluche, bluzeczke naciąga do buzi, nawet jak tylkotroche przez sen się przebuzi to od razu trzeba piastkami...no i chwilami dość rozdrazniony i najlepiej na raczkacch w pozycji żeby mógł elegancko otoczenie widzieć...
Właśnie już śpi chwilę więc czas na prysznic i do spania ....

Dobranoc 🙂.

• Mamusie
Od dwoch wieczorow Milena ma problem z zasypianiem....tak pcha raczki do buzi ze lafa moment paszcza jej sie rozerwie :ppp mysle ze to przez zabki bo stan podgoraczkowy miala. Podalam jej pol dawki nurofenu i odrazu zasnela... tak sie meczyla...

Kurcze zostal mi tydzien na zakup 8 prezentow :// czyli bedzie szal latania po sklepach na ostatnia chwile... myslalam zeby mlodej zafundowac sesje swiateczna zebymiala jakas pamiatke 🙂)
A co z mezem to kompletnie nie wiem...moze ksiazke "kamasutra" :> bo on lubi takie eksperymenty rozn xd
Mamie perfumy, tacie nie wiem i siostrze tez nie wiem... :/ to mam maly problem 🙂) ale tydzien na jego rozwiazanie ...

Tymczasem uciekam spac..Natalia badz silna. Musisz byc. Dla Majeczki . Dobranoc...i chcemy tu jutro przeczytac jakies dobre wiadomosci !! ;**

• Mamusie
A ja jak nigdy dotąd, tdzień do Świąt, a ja mam wszystkie prezenty pokupowane i już nawet zapakowane w papier... 😮 Człowiek się z dzieckiem musi bardziej organizować i w efekcie jest bardziej przewidujący niż przed dzieckiem 😁
Dobrej nocki i liczę na dobre wiadomości jutro od Natali i Majki 🙂

• Mamusie
No to ja jak zawsze otwieram forum 🙂
Mój ranny ptaszek zawsze musi mamie zafundować pobudkę o 6:00.
Dzisiaj nocka spoko, młody zasnął o 20:30, jedzonko o 3 i spał do 6, w miedzy czasie tylko jedna pobudka na smoczka 🙂
Dzisiaj jadę do fryzjera a później do babci w odwiedzinki, więc dzień napięty.
Miłego dzionka!

• Mamusie
Hej dziewczyny...jestem cały czas na tabletkach ziołowych niestety uspakajających,chociaż one coś czuję,że rady już nie dawają....no ja też czekam na lepsze wiadomości od lekarzy...ale raczej na 99% ta operacja będzie...Nie czytam wpsiów tylko od tego co Wam napisze trochę poczytam...Dzieki dziewczyny,że trzymacie kciuki i modlicie się za Maję...Wiecie najgorsze są noce ale ranek już ok,że nie było żadnego telefonu z oddziału...Jestem ciekawa co Nam przyniesie dzisiejszy dzień,oby chociaż troszkę dobrych informacji...Nikomu nawet najgorszemu wrogowi nie życzę tego co my teraz przechodzimy...Jeszcze i tak się sobie dziwie że jestem taka silna...W czwartek zmarła taka dziewczynka na tym oddziale co Maja leżała...Bosh masakra 😞 😞 😞 ide dziś kupić buty sobie na lepszy humor 😞 chociaz i tak raczej go nie będzie 😞 ale mam nadzieje,że Majulka dam Nam ten prezent na świeta swoje zdrowie i życie...Bo jak lekarz powiedział,tu już nie jest walka o zdrowie tylko o życie...eh dziewczyny kończe...łzy same napływają...Myślałam,że wczoraj przy lekarzu się nie poryczę,ale siła wyższa.....A i Maja nas wczoraj czuła i słyszała...bo jak weszliśmy to serduszko biło ok le jak zaczelismy gadac z lekarzem to odrazu jej poszło tętno do góry...Moja Kochana bidulka 😞 Miłego dzionkaa...bede Was informować