Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agn36 napisał(a):
Dzień dobry 🙂

Marylu dzięki 😁 Przeoczyłam tę stronkę 🤔 Krzyś słodziutki, taki maleńki jeszcze 😁

Deira a może ten mail poszedł z automatu? 🤔 No chyba, że wyślą w niedzielę 😮

Aisza możesz wkleić zdjęcie tego skoczka 😁 Może zakupiłabym dla Mai co by mogła się gdzieś wyżyć 😁

LatkaNajlepszego dla Tymcia 😘
Moja pierwsza córka wychowała się w chodziku to i druga też będzie w nim śmigać. Ja zdecyduję się, jak Majka będzie już pewnie siedzieć, może za miesiąc 🤔

Mamusia znowu naprzywoziła ubranek i bucików dla Mai 😮 Ciekawe, kiedy ja jej to wszystko ubiorę 🤔 z wielu już powyrastała, nie mając na sobie 🤨 Ech, babcie 😁

Moja Majka wstała dziś o 6, pobawiła się dwie godzinki i śpi od 1,5 godz.

Synek w skoczku:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/833/ostatniozaktualizowanel.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/6673/ostatniozaktualizowanel.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
i na allegro:
http://allegro.pl/okazja-skoczek-fisher-price-las-tropikalny-i3125602931.html

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Sto lat dla Tymka 😘
Isa zdjęcie cudne, z resztą synek też. 😁
A u nas dzisiaj zlot rodzinny bo mama z Niemiec przyjechała więc cały dzień impreza i dieta poszła się paść. Ale od jutra znowu walcze a dzisiaj zrobiłam kilka brzuszków "za karę" he he
A takie Audi kupiliśmy na urodziny mojej chrześnicy. Jest super a Maja jaka dumna jak w nim siedzi. Lansuje się na wiosce. 😁

• Mamusie
Isa swietne fotki i sliczny Szymus 😘
Agn tak mi sie podobalo jak Majeczka bawi sie ta zabawka na filmiku ostatnio ze zgapilam i kupilam taka sama ☺️ zobaczymy jak Oli przypadnie do gustu_i jeszcze takie pianinko jej zamowilam za jeddna wysylka bo ostatnio bardzo lubi muzyke. Ostatnio sluchamy starych dobrych fasolek... Zajac poziomka gora:-D
Doti ale mnie zdjecie rozbawilo. Ja z. ola tak samo aktywnie spedzilam popoludnie hihi. Spalysmy półtora godziny i to byla jej jedyna drzemka dzisiaj....
Olka padla po 7 i ja tez juz uciekam
Dobranoc

• Mamusie
Czesc
Natalia to Maja szaleje! może w nocy ładnie pośpi 😉
Buziaki dla Tymka
agn są też skoczki firmy bright starts jakoś tak:P i chyba tańsze są
doti mega fotka 😉
isa Szymus przystojniak! aż się nie moge napatrzeć. a jakie włosy ma super

Ja dziś pierwszy raz zostawiłam małego z tata na 2 godzin. Pojechałam na zakupy, szybko zleciało ale tak smutno mi było!! 🤨
ja tez wciaz kaszkietu nie mam- bylam w hm i nie bylo:/ jeszcze w mamasandpapas musze zobaczyc, ale nie podorodze mi:/ no i też sie zastanawiam nad czapką. W ogóle ten cały strój na chrzciny mnie wkurza 😠 1h w kościele a na imprezie już będzie rozebrany więc nie będe chyba się specjalnie wysilać 🤔 na dodatek ja muszę ubrać spodnie i będę słabo wyglądać przy innych gościach 😞 smutno mi trochę bo jednak to chrzciny małego 😞

Z nowości to Krzysiowi prawie na pewno idzie ząbek, dolna dwójka. Chociaż możliwe że to nie ząbek tylko że się uderzył w dziąsełko. Ma takie lekko białe i widać czerwone żyłki 🤨 trochę się wystraszyłam jak to zobaczyłam. Ciekawe jak jutro to będzie wyglądąc 🤨 No i mały jak tylko próbuje posmarować Dentinoxem czy nawet pooglądać wpada w straszny ryk. Więc go boli... Ale ciekawa jestem co z tą kolejnością wychodzenia ząbków?! może jako trzeci ząbek wyjść dwójka dolna?!

AGN o coś takiego mi chodziło:
http://allegro.pl/sliczny-skoczek-centrum-bright-starts-jak-nowy-i3121039908.html

• Mamusie
Hej my już nie śpimy.
Wczoraj wróciliśmy o 20 do domu także tylko kąpiel i spanie .
Było fajnie Wiki grzeczna jak zawsze w gościach ,tylko psa się bala i nawet jak spojrzała na niego to był ryk .
Na ręce do nikogo nie chciała bo zaraz płacz ,także cały dzień na raczkach mama ,tata i tak na zmianę.
Nażarłam się ciast co nie miara 😮
A i od wczoraj boli mnie cycek ,kurcze nie wiem co się stało ,bo to raczej nie zastój .Twardy nie jest i nic poza bólem mi nie dolega.Tak promieniuje z boku jakby od pachy na cały bok piersi 🤔

• Mamusie
Dzień dobry. My nie śpimy od 6... Lusia dziś nie obudziła się w nocy na jedzenie, dopiero o 5 poczuła głód. Wcześniej tylko 3 razy na smoka 🥴

Marylu kolejność wychodzenia ząbków to sprawa indywidualna. Są pewne "normy" które są statystykami, ale różnie może być.
Ze strojem na chrzciny nie kombinujcie za bardzo, zwłaszcza z wierzchnim ubraniem bo szkoda wydawać kasę na coś co będzie założone przez góra 2 godziny. Oczywiście jak kogoś stać to może, prawda...

Mixi a może jakiś jeden kanalik Ci się przytkał?
A z naszymi dzieciaczkami teraz tak będzie, że będą się bały obcych osób i miejsc...

• Mamusie
My nie śpimy tradycyjnie od 5, nocka średnia chyba z 8 pobudek było w tym 2 na jedzenie o 23 i 2.
Młody już po 1. drzemce, gada w łóżeczku...
Ja na szczęście na chrzciny już wszystko mam, tylko czy będzie na tyle ciepło żeby kaszkiet ubrać, to nie wiem :/ najwyżej pójdzie w czapeczce w paski, którą nosi od kilku dni, taką wiosenna, trudno.

• Mamusie
dobry,

dziękujemy za miłe słowa... a Szymek tak - mój najwierniejszy model ! 🙂

a fotografią zajmuję się od około 5lat... amatrosko ale nawet sprawnie mi to idzie (nie chwaląc się już robiłam kilka sesji plenerowych 'narzeczeńskich' ) ... i od 3 lat szaleje za lustrzankami... rok temu kupiłam sobie nowiutką i dopiero ją rozkminiam... franca czasami mnie przerasta 😁
dodatkowo studiowałam grafikę komputerową więc przeróbki były na porządku dziennym.

czas na kawę i książkę!
🙂

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 Ula nam tez pobudke o 6 zrobila i teraz padla zemdlona przy jedzeniu kaszki 🙂 czegos takiego jeszcze u niej nie bylo 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/571/marzec20137.jpg/][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/732/marzec20137.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

jak ja sie ciesze, ze juz te chrzcimy mam za sobą 😜
Mixi jak twardy cyc to pewnie cos sie przytkalo...

• Mamusie
mixidixiaga napisał(a):
Hej my już nie śpimy.
Wczoraj wróciliśmy o 20 do domu także tylko kąpiel i spanie .
Było fajnie Wiki grzeczna jak zawsze w gościach ,tylko psa się bala i nawet jak spojrzała na niego to był ryk .
Na ręce do nikogo nie chciała bo zaraz płacz ,także cały dzień na raczkach mama ,tata i tak na zmianę.
Nażarłam się ciast co nie miara 😮
A i od wczoraj boli mnie cycek ,kurcze nie wiem co się stało ,bo to raczej nie zastój .Twardy nie jest i nic poza bólem mi nie dolega.Tak promieniuje z boku jakby od pachy na cały bok piersi 🤔

U nas Majka lubi pieski tylko na siebie spojrzą to sie Majka do niego śmieje 😁 😁 i to w glos,ale nie pozwalam jej dotykac bo wiadomo...a sowjego nie mamy i chodzimy do kolezanki...

• Mamusie
Ula ale super wyglada 🙂 a gdzie karolka kupilas tą lyzecke do botelki?? bomze Maja by tez lepiej jadla z butelki z lyzeczką chodzi mi juz o obiadki bo kaszki jej daje normalnie z butli,tylko czy to dobry pomysl??
....Dzien dobry u nas pobudka przed 6...Maja juz miala pierwsza drzemke...
Dzisiaj jutro i w środe same zostajemy bo M do Wrześni do pracy a my wracamy w czwartek.
Milego dzionka

• Mamusie
Hejka dziewczyny ! 🙂
Garyś wczoraj jak zasnał przed 19 tak spał do 5 🤪 ale chyba z 4 pobudkami ale to i tak szok ze tak długo spał 🙂)
Już mam dośc tego wstawania w nocy 😞 chciałabym się w końcu wyspać, próbowalam mu dac kaszke na noc a;le nawet nie chce chycic butelki... 🤢 ehhh

Ulcia jaki śpioszek 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Aisza widać, że Boryskowi podoba się skoczek 😁

Kasia ja jeszcze zamówiłam książeczkę-organki i bębenek od tego sprzedawcy ale ta pierwsza cieszy się tylko zainteresowaniem Mai 😁
Jak już przyjdzie do was ta zabawka to pochwal się, jak Ola się bawi 😁

Natalia moja Majka wczoraj prawie cały dzień przespała 😮 Ech, jak śpią mało - żle, jak dużo - też niedobrze 🤢

Marylu poczekam, aż sprzedam kilka niepotrzebnych zabawek i wtedy zdecyduję co do skoczka. Ten z Fischera fajny ale tylko do 11 kg a moja Majka już prawie 9 waży 😮 To na długo by nie miała 😁 No a ten z BS świetny, pomyślę 😁 Dzięki za pomysł 😁

Mixi my mamy w domu Yorka i Maja na szczęście przyzwyczajona do pieska. Jak go widzi to aż się trzęsie a ten biedny ucieka na jej widok, choć Maja nigdy mu krzywdy nie zrobiła 😮 Już widzę, jak zacznie raczkować i biegać za nim po domu, pies mi na zawał zejdzie 🤢

Isa ja mam w domu lustrzankę i dwa różne obiektywy ale nawet nie potrafię ich zmieniać a zdjęcia robię tylko na "auto" ☺️

Karolka Ulcia jak zwykle przesłodka 🤪 Moja od kilku dni buntuje się przeciwko łyżeczce i kaszę zjada z butelki 🤢

Wanilka ja dałam Mai kaszę na noc i miałam nadzieję, że pośpi a ona dwie pobudki na jedzenie sobie zrobiła i kilka na smoka 😮 Ech dobrze, że jeszcze do pracy nie wracam bo nie wiem, jak ja bym cały dzień za kierownicą funkcjonowała 🤢

Muszę w końcu pojechać wymienić prawko, bo mam baaaaardzo stare (już zdążyłam dwa razy nazwisko zmienić ☺️ )

• Mamusie
Witam się ja
Nie spimy od 5.30 😠
Tymek z babcią a ja w pracy- coś ledwo dziś widzę na oczy tak mi się chce spać 🤢
My na skoczka sie nie zdecydujemy bo najzwyczajniej nie mamy na niego miejsca 😁
Nie wiem jak mam zachęcić Tymka do jedzenia mleczka- za cholere nie pociągnie z butli, z łyżeczki też nie 😞 Robie mu kaszki na mleku,mieszam z sucharkami- ale czystego mleka albo lekko zagęszczonego za nic w swiecie nie chce.

• Mamusie
Moje dziecię zasnęło 🙂 a ja jem śniadanko.
Kubie szczerze mówiąc kaszka nic nie daje i tak się budzi 2 razy na jedzenie, więc to chyba od dziecka zależy, a kaszy mu zbyt często nie daję, bo uważam, że nie ma go co zapychać i takk dobrze wygląda 🙂 Tylko raz na kilka dni dostaje... Najlepsze jest to, że jak był młodszy i na mleku 1 to mniej razy jadł niż teraz na 2.
Wczoraj mnie pół dnia podbrzusze bolało, ciekawe dlaczego, dziś już lepiej...