Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka.
ale ładne słoneczko 🙂)
Karolka ale fajny kolorek miałaś, też mi sie taki podoba ale nie jestem jeszcze na tyle odważna. Ostatnio połozyłam sobie na te moje rozjasnione włosy farbe z Garniera bursztynową czerwień ale do tego koloru to hja się muszę opalić bo wszycy mówią że jestem blada 😞
Nawet mój syn ma ciemniejsza karnacje ode mnie 😞(

• Mamusie
Czesc.

Doti widac ze dzien udany jakie dzieciaki zadowolone 🙂

U Nas tez troche grillowo, ale ja nie skorzystalama bo umieralam- zatrulam sie czyms przed poludniem mnie zlapalo;/ juz troche lepiej ale comnie wymeczylo;/

Ile moze sie utrzymywać ta wysypka po trzydniowce? .....

• Mamusie
U nas w sobote tez jakas masakryczna nawalniaca z gradem przeszla przez poznan. Wyjechalismy z dzialk jak zaczelo padac,a jechalismy juz w nieaamowitej nawalnicy i gradzie. Jak na zlosc, ja prowadzilam. Dojechalam do domu, wyciagnelam laski, titi sie obuszila bo tak lalo, ze od razu padac zaczelo. Wchodzimy do gory,a moj maz z usmiechem oznamia, ze nie wzial kluczy z dzialk. Myslalam ze gada udusze. Nadal atragicznie lalo, ale musialam awrocic na dzialke, tymbardziej ze bylismy umowieni ze znajomymi. Masakra. Uwierzcie, ze bylao tyle wddy, ze jechalam po chodniku, a kawalek dalej samochod zamokniety i stal w kaluzy, to trzeba bylo droga rowerowa jechac....
Ale nuc nie przebije nocki.. O 2 zapukala do mnie policija, i wzieli mneie na zlozenie zeznan, bo w aucie ktorego jestem wlascicielka doszlo do kradziezy lusterka i pech kolesia, ze policja go zlapala.. Ale nlrmalnie szok, kto normalny nachodzi ludzi o 2 w domu. ? Wrocilam o 3 30... Gamonie..:-)

• Mamusie
Dzień dobry 🙂 Dzieci zrobiły pobudkę o 5:30... mam piach w oczach a do tego przerwały mi takie przyjemne sny...

Sandra no to mieliście sobotę z przygodami 🙂

Karolka fajny kolorek miałaś 🙂 Mnie M namawia na zrobienie sie na blond ale ja tego jakoś nie widzę...

• Mamusie
Witam.
My wczoraj cały dzień na działeczce .
Sandra no niezłą miałaś przygode ja to bym chyba o 2 w nocy tych policjantów to pogoniła ,gdzie pieprz rośnie 😁 😁 😁
Dzisiaj dalszy ciag rozjasniania włosów ,tym razem mój M ma mi kupić rozjasniacz z Joanny .
Troszeczke włosy odpoczeły od sobotniego rozjasniacza wiec dzisiaj działamy dalej 😉
Pogoda piękna więc dłuższy spacerek mamy w planach.

• Mamusie
witam sie 🙂 weekend byl jak najbardziej udany, bo rodzinnie spedzony w dobrych humorach 🙂 wczoraj bylismy na festynie osiedlowym z okazji Dnia Dziecka, myslalam, ze Ulci oczy wyjda taka byla wszystkim zainteresowana 😁 fajnie bylo...
no a dzis powrot do pracy, pogoda beznadziejna, zapomnialam o praniu i zostawilam suche na noc na balkonie, no i znow jest mokre 😠 😠 ale sie wkurw...
a ja robie porzadki w szafach, ma tyle gratow, ze musze sie ich pozbyc od Ulci siedzika i nosidelka do gramofonu i plyt winylowych 😁...powystawialam na stronkach i na szczescie chetnych nie brakuje 😉
Doti bron Boże nie rób się na blond! 😉

• Mamusie
Witam się 🙂
Kolejny tydzień w pracy się zaczyna ... 🤢 Nata niestety ma jakiś ciężki okres. W nocy dała mi dziś popalić 😞 Jestem padnięta.

A ja dziś oddałam za darmochę koleżance z pracy nosidełko, kilka zabawek do wózka-gondoli, kropelki na kolkę, nieużywane pieluszki w rozmiarze 1 i parę innych gadżetów. Jej synowej urodziła się właśnie córeczka, więc z miłą chęcią pozbyłam się tych rzeczy. Być może uda mi się jeszcze za jakąś symboliczną kwotę upchnąć kilka ubranek.

Miłego dnia 🙂

• Mamusie
Mi wtedy 3 prania zmokly w tej ulewie 😁

zwariuje 😉 czemu nasz narod taki jest ;/ Dzwoni koles z teg mieszkania co tam idziemy i tekst : Musimy sie umowic, bo mamy wiele rzeczy, ktore babcia chciala zebysmy zostawili, a po co je niszczyc skoro mga sluzyc.. chca pewnie kase wyciagnac,,, ale ze dlug ikm 22 000 splacilismy to zapomnieli
??
Dzis wczesniej wcilam, bo w zlobku wody po kostki i sprzatanie wielki, bo straz pozarna nie dala rady wypompowac 😉
Nadia wczoraj dyrygowala prawdziwa orkiestra 😉