Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Dosik to może jakaś koleżanka/kuzynka z Tobą pojedzie? bo sama to może rzeczywiście nie jedź...

ja poprasowałam ciuszki i za chwilę najprzyjemniejszy moment - wkładanie ich do szafek 😁 pewnie już wszystkie macie tą radość za sobą, ale mi jakoś tak zeszło...a gorąco przy tym żelazku masakra!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczynki powiedzcie mi, bo ja się tak właśnie za fotelikami kręcę, jakie foteliki kupiłyście albo zamierzacie kupić? Ja mam w spadku po siostrzeńcu MAXI-COSI ale on jest bez budki i bez okrycia na nóżki 🤨 a na zimę pasowałoby to mieć żeby maluszkowi nie było zinmo przenosząc go do samochodu 🤔

• Mamusia
Kasia ja mam fotelik z 4BABY, ale skoro masz z M-C to szkoda kupować nowy, tylko może zainwestować w te elementy, albo jakiś grubszy, polarowy kocyk do okrycia.
Agaa ja też dopiero wczoraj skończyłam prasowanko, ale w między czasie dostałam jeszcze kilka nowych betów dla maleństwa więc znów mnie czeka 😉 😜
I jak tak prasowałam to chciałam móc już ubierać w te cudeńka moją kruszynkę 😜 🙃

qrka ja mam właśnie z maxi-cosi ale używany. wygląda jak nowy 🙂 i bardzo jestem zadowolona że akurat taki kupiłam i akurat używany...bo nie wiadomo ile pojeździmy do tego roku życia Ewy. a co do zimy...to o okryciu na nóżki szczerze nie myślałam, ale w takim kombinezonku i przykryta kocykiem to chyba jej na tą chwilkę nie będzie zimno? nie 🥴wiem

• Mamusia
Hej 🙂 Qrka ja jeszcze nie mam fotelika...Jak mój wróci to kupimy i wózek i fotelik. Więc nie pomogę...Już po wynikach. Obżarłam się jak świnka 😜 Taka mnie chętka na chipsy naleciała te z tuby ☺️ I wzięłam się za sprzątanie....Za 5 dni wraca mój parchaty dziad 😁

eloite i myślę że tych 'betów' to jeszcze nie koniec jest 🙂
a też macie tak, że poprana pościel czy rożki są strasznie pogniecione? mój rożek mimo że wyprany ręcznie i to tylko tak właściwie przepłukany wygląda jak psu z gardła wyciągnięty...! 😠

Aguś z bratem rozmawiałam i mnie zawiezie 😉
a teraz jade do mojej babci bo dawno u niej nie byłam 🙂
wiec zajrze do was jak wróce i powiem co tam lekarz powiedział 🤔

hahaha Elu 😁 Ty to jesteś śliczna kobieta, a Franuś słodziutki 🙂 przystojność zostaw Krystianowi 😁 😁

jeszcze go nie prasowałam...ale skoro mówisz że nie wygląda już tak fajnie...no trudno! ważne, dokładnie tak jak mówisz, że już nie śmierdzi!

• Mamusia
hej, ja wypralam moj rozek bez odwirowania, wysuszylam i wyprasowalam, no moze nie wyglada jak spod igły, ale nie ma z kolei takiej tragedii 🙂 ja wlasnie spakowalam do konca obie torby (no prawie do konca bo mi jeszcze klapki do spakowania zostal, pasta i szczoteczka do zębów) 🙂 a w ogole to mnie tak nosi, w nocy spac nie moglam, teraz jakby mi kto rakiete w tyłek włożył i cięzko sie powstrzymuje zeby nie umyc okien, ale może lepiej nie ryzykowac i odpuscic sobie jeszcze na te kilka tygodni 🤔 🤨 ogolnie to mam taka energie w sobie ze nawet mi sie lapki trzesa jak pisze.
Ktoras tu pisala o foteliku z maxi cosi, tam budka jest czesto ukryta w "zagłówku". ja tez nie mam nic na nóżki, ale wezmę ubiorę małego w kombinzeon, przykryje kocykiem i mysle ze starczy 🙂

raczej nie nadrobie wszystkiego co pisalyszcie 😞 ale troche przejzalam
Dzisiaj na 90% jade kupic wozek 🙂bylismy w sobote ale moj stwierdzil ze musi jeszcze sie zastanowic i to przemyslec fotelik tez kupujemy z maxi cosi duzo o nim czytalismy i jest jeden z najlepszych w crash testach a my duzo bedziemy jezdzic wiec chyba warto zainwestowac.

to ja pisałam 😁 z gęby nie z gardła 😁 😁
kurcze, my tez mieliśmy jechać dzisiaj po wózek...ale chyba znowu to się przełoży. ja nie wiem kompletnie jaki chce. tzn, chce z tako, ale są mega drogie, więc może ten coneco toledo co qrka ma? nie wiem!!! 🥴 😠

Agaa wybor wozka to jakas masakra jest 😮
My w sklepie to spedzilismy ponad godzine i nadal moj nie byl zdecydowany mowi ze to trudniejsze niz kupno samochodu.jak super wykonany to cena z nog zwala.Agaa a przeslesz linka tych swoich wozkow ?moze jeszcze zmienie zdanie. 🙂

nooo, masakra to jest. ale mam tyle dobrze, że ten 1tys mam od mamy na wózek więc mogę coś fajnego kupić 🙂 a znalazłam taki który ewentualnie mi się podoba to np ten:
http://allegro.pl/item1179253297_tako_jumper_x_2w1_wszystkie_kolory_9_gratisow.html
lub
http://allegro.pl/item1167648798_wozek_tako_fast_rider_kurier_parasol_mata_7xgrati.html

a teraz troche ponarzekam 😞
Od wczoraj boli mnie strasznie podbrzusze i pachwiny no i adas mnie tak opkopal wczoraj jak nigdy a teraz cisza.Wiem pewnie to normalne ale tak chcialam sie podzielic moim samopoczuciem 😜
Agaa pisalas jak wytrzymalam w sobote do 2:00 w nocy u znajomych?bez problemu bylo bardzo fajnie chlopaki grali na konsoli my plotkowalysmy a do tego oni sie tak mna opiekuja co chwile czy chce poduszke pod plecy a moze cos do pica a czy glodna nie jestem przygotowali nawet dietetyczne jedzenie na moja cukrzyce 🙂 wiec czulam sie jak w domku 🙂

Loli to dobrze 🙂 ciekawiej będzie jutro! 🤪

no i teraz patrze na te coneco wózki i wcale mi się nie podobają...więc zostaje przy tako 🙂 bo i jako spacerówka i gondolka wygląda na foto ślicznie 🙂 i fioletowo-różowa wersja kolorystyczna mi się podoba 🙂 a ceny między nimi też jakieś wielkiej różnicy nie robią...

bobas ja przez jakiś czas chciałam teź x-landera bo mi się mijany na ulicy podobał 🙂 ale cenowo zwala...