Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Beatko dzieki za slowa otuchy,a co do watku o piwie to ladnie ci dam dziewczyny nawrzucaly,ale coz nic na to nie poradzisz jedna madrzejsza od drugiej i zadna nie da sie przegadac 🙂
Ciesze sie ze udalo ci sie na placyku 😉
Wracajac do tych frytek ja ostatnio jadlam prawie codziennie na obiadek wyczytalam na forum ze to szkodzi dziecko ale czemu?
Dzis tez mialam zamiar zrobic frytki z suroweczka i teraz juz sama nie wiem???

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to było tak walnięte chyba z tymi frytkami. oj beatko zauważyłaś na dyskusji grudniówki są ok, jakieś tam ok - my chyba nie ok :/ ale ja nie będę się posuwać do takiego poziomu. bez sensu że cię tak nasmarowały. ja starałam się trochę to załagodzić. nie lubię waśni a w sumię każdy powiedział coś przesadnie i wcale nie świadczy to o tym że miały rację. zresztą już mnie wykończył ten temat :PP

• Mamusia
hehehe ode mnie 🙂 3mam kciuki o jak najmniejszą karę 🙂
Dziewczyny mi się nic dzisiaj nie chce, ten upał jest straszny 😞 nie mam czym oddychać, pije ilości napojów, że szkoda słów....na dobę chyba z 6 - 7 l będzie.... ten wątek o piwie rzeczywiście nabrał ogromnego tępa... Całusy 🙂

• Mamusia
no Kasia tu właśnie inteligencja sie kłania, jak komuś sprawia frajde, że napisze pare przekleństw i że zabierze oklaski, to widać jakim jest człowiekiem.
Z anulka to mi sie dyskutować nawet nie chciało bo jak twierdzi, że piła godzine piwko i przez ten czas nie doszło nic do dziecka bo zdążyła je wysiusiac a czesc wyparowało to zaczynam tracić nadzieje na mądry polski naród.
Ja sie na jakiś czas wyłączyłam z rozmowy no bo co miałam napisać: " to ty jesteś głupia i prosta" ? hehehe

• Mamusia
a tak z innej beczki, to zauważyłam że mój Szymon kopie zazwyczaj rano okolo 8 i wieczorem tak 22-23 🙂 juz ma swoje godziny na brykanie 😆
czasami w ciągu dnia też, ale narazie cały czas delikatne są kopniecia. A Wy jak czujecie? juz mocniejsze kopy? 🙂

• Mamusia
ja ostatnio różnie 🙂 ... i coraz mocniej 🙂 a mój mąż właśnie się męczy z wyfiletowaniem leszczy :PP - powiedziałam złowił to niech się bawi, bo kotlety chciałam zrobić :PP boję się dzieciom dawać tak rybę, wolę mielić na kotleta bo raz mi zuza łapneła sama z talerza i ość jej się prawię wbiła, było paniki !!

• Mamusia
Dzieki Karolcia za oklask 😉
Ja zajadam sie czeresniami ,grzebie na allegro wiatraczek chlodzi mi plecki jest tak fajnie ale musze chyba juz obiad robic bo o 3 wraca luby i bedzie glodny 😉
Czy wy tez tak macie ze non stop jadlybyscie jakies konkretne danie?Ja juz 3 dzien jak zjadam cala torebke kilogramowa bobu czy to nie zaszkodzi malenstwu?
...oj wlasnie kopnal mamusie....-moj synus to oznie ostatnio obudzilam sie o 1 w nocy to fikal koziolki ze spac niemoglam..
Kasiu to widze maz ci smaczny obiadek szykuje 🙂

• Mamusia
Beatko dla Ciebie równiesz oklaski nie dałaś sie złamać! 😉 Moja mała też kopie aż brzuch cały chodzi.Moja córka prowadzi z nią rozmowy . Ja leże a ona czyta bajki do mojego brzucha.I jak coś głośno powie to mała odpowiada kopniakie.Wczoraj na badaniu to nawet lekarz się usmiechną jak zobaczył mój ruchomy brzuch.Uwielbiam to uczucie. 🙂 Nie lubie tylko jak mi daje po pęcherzu.

• Mamusia
Nasza kick-bokseka 😉 mala sprzedaje takie kopniaki juz od ponad dwoch tygodn, ze tatus spokojnie moze je wyczuc a nawet zobaczyc 😁 Mnie najbardzije przeszkadza jak malutka robi sobie tramopline z mojego pecherza i co 5 min musze biegac na siusiu 🙂 A ze spedzam bardzo duzo czasu na swiezym powietrzu to jest to niewatpliwie pewien problem... No ale jakos daje rade mam tylko nadzieje zem oje wizyty w WC jeszcze sie nie zwieksza 😉 Poza tym mala chyba czesciej sie budzi i rozrabia m iw brzuszku bo jak tylko sie poloze, usiade spokojnie to zaraz dostaje strzaly - nie zawsze delikatne i bezbolesne... jednak zawsze przynoszace wiele radosci 🙂

Jakie to piekne uczucie, ze mieszka w nas kochana, mala istotka 🙂
... jeszcze troszke i bedzie juz z nami 😁

• Mamusia
ojej ale mnie dużo omineło 😞 ja dziś byłam u teściowej z siostrzeńcem, a potem niesttey mój tata zasłabł i musieliśmy karetkę wezwać okazało się że to zawał więc nic ciekaweego ;(

Kurcze musze przeczytać ten wątek o piwie bezalkocholowym 🙂 czyżby się szykował konflikt z grudniówkami??

• Mamusia
oj kotleciki były dobre musze pwoiedzieć. mąż narobił ich tyle że jeszcze jutro syty obiad będzie 🙂. ale to dobrze bo ja mało strasznie ryb jadam. moje dzieci też, a mąż wędkarz - jak to jest nie wiem 🙂
jejku w cieniu mam 38 stopni a już ta godzina!!