Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no nie powiem ale mój dwulatek przechodzi teraz piekło...dobrze że na ogół ktoś jest z rodziny u mnie bo tak to bym raczej nie dała rady...mąż dopiero wieczorami przejmuje pałeczkę a tak na zmianę babcia i bratowa...chociaż teraz jestem sama z synkiem to jakoś dajemy radę całe szczęście on już jest na tyle rozumny że rozumie że mama potrzebuje spokoju i musi leżeć nie tak jak kiedyś wygłupy na całego...widzę że jest smutny z tego powodu ale co poradzę jak tak trzeba...wynagrodzę mu to wszytko jak juz będzie po wszystkim...

no to capslocc masz mądrego i dobrego synka... Synek mojej koleżanki która teraz spodziewa się także drugiego dziecka i która też musi leżeć bo ma powikłania - daje jej ostro w kość... aż współczuje dziewczynie... bo ja chyba nie miałabym cierpliwości do takiego urwisa jak on...

• Mamusia
Capslocc garuluje tak madrego syna 🙂Masz prawdziwy skarb w domu.Kasjalenko mi tez,ale dzis to jest przesada.Do tego musze dzis do pracy jechac,bo moj szef zle wypisal papiery na macierzynski.Idiota.Jak pomysle,ze bede musiala jechac tam 2 autobusami a do tego napewno nie mam szans na miejsce siedzace,to mam po prostu dosc mam wszystkiego..A do tego mam jakies dziwne palpitacje serca od rana 😞 Co za porabany dzien.A to nawet 11 jeszcze nie ma 😞

• Mamusia
Problem w tym,ze nie mam kogo poprosic,bo wszyscy teraz pracuja.A jutro bedzie za pozno,bo on musi te papiery dzis przefaksowac,bo jesli tego nie zrobi,to mi w piatek nie zaplaca.Kurcze ten dzien jest tak powalony,ze az mi sie plakac chce 😞 😞Sorki dziewczyny,wiem ze smuce,ale musialam to z siebie wyrzucic

Spokojnie Monisia, forum jest po to żeby się wyżalić 🙂 Ja ciągle na coś narzekam... jak musisz pojechać to przynajmniej poproś kogoś o ustąpienie miejsca w autobusie, przecież muszą Ci ustąpić!

• Mamusia
kasjalena nie w tym kraju.Ostatnio jak jechalam ta sama trasa to mi sie nogi ugiely,bo stalam i duszno bylo.I skonczylo sie na tym,ze wysiadalm i czekalam pol godziny na inny autobus,gdzie byly wolne miejsca siedzace,bo w tamtym nikt mi nie ustapil.Tu panuje zasada odwroc glowe to ciezarna zniknie..Juz dawno nie mialam tak fatalnego dnia 😞

uuu to rzeczywiście Ci ludzie to chamy... W Polsce niestety też się zdarzają tacy ludzie, ale ja upominam się o swoje... W sklepie jak robie zakupy to podchodzę bez kolejki, tylko pytam się ekspedientki czy może mnie obsłużyć bez kolejki bo jestem w ciąży i się słabo czuje jak tak dlugo musze stać. I zawsze mnie obsługują bez kolejek, mimo że ludzie w stojący w kolejkach patrzą się chamskim wzrokiem to ja mam to gdzieś... Jestem w ciąży i mam swoje prawa, too nie chodzi o moją wygodę ale o bezpieczeństwo i zdrowie dziecka... 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny czasem do Was zagladam.
Jesli chodzi o zgage polecam syrop Maalox. Smakuje okropnie troche jak plyn do dezynfekcji ale ulga jest natychmiastowa. Można go kupić bez recepty i jest bezpieczny. Brało go dużo moich koleżanek w ciąży.

• Mamusia
Tu niestety jest inaczej.Ciezarnej nikt nigdzie nie ustapi.Ostatnio jak tesciowa u nas byla,to nie mogla uwierzyc,ze w 8 miesiacu ciazy stoje w ogromnej kolejce w markecie.Ja tylko raz bedac w sklepie chcialam,zeby mnie obsluzyli szybciej,bo slabo mi bylo.To ludzie w kolejce tak na mnie naskoczyli i zaczeli wyzywac,ze zostawilam te zakupy i po prostu stamtad wyszlam.Niestety w tym kraju jescli ktos ci ustepuje miejsca to musi to byc Polak albo ktos z Europy Wschodniej 😉Bo reszta to nie ma za grosz kulury

• Mamusia
edi81 jeśli bardzo cie swędzi może warto żeby to lekarz zobaczył, jeśli są to tylko miejscowe plamy to pewnie po ciąży zniknie, ale jeśli cały brzucho i w dodatku nogi to może warto zrobić próbę wątrobową.

A szyjka może się tylko skracać lub zostać w tej samej długości, mój lekarz twierdzi że się już nie wydłuża. Zresztą krotka szyjka nie koniecznie musi byc wyznacznikiem rychłego porodu - ja mam już na kilka mm od miesiąca, ale zamkniętą.

• Mamusia
No to ja sie dziewczyny zbieram.Na szczescie siotra mieszka niedaleko mojej pracy i potem pojde sobie do nie posiedziec i maz mnie wieczorem odbierze.W ten sposob musze tylko w jedna strone dojechac.Wiec prosze sie nie martwic,ze sie nie odzywam.Zycze wam kochane milego popoludnia i do wieczorka 🙂