Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂
dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Mai :* i wszystkiego najlepszego dla Ali 🙂 :*
a my dzis bylismy we 3a własciwie we 4 swiecic jajka w kosciele, Maja miała swoj mały koszyczek i była grzeczniutka, siedziała na kolenach u taty jak aniołek 🙂
a po poludniu bylismy tez razem na spacerku bo była piekna pogoda 🙂
wieczorem maja bedzie dmuchac torta 🙂 ale przyjecie urodzinowe dopiero za tydzien 🙂
to uciekam 🙂 Wesołych i Pogodnych Świąt :* 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
linkaa napisał(a):
hej 🙂
dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Mai :* i wszystkiego najlepszego dla Ali 🙂 :*
a my dzis bylismy we 3a własciwie we 4 swiecic jajka w kosciele, Maja miała swoj mały koszyczek i była grzeczniutka, siedziała na kolenach u taty jak aniołek 🙂
a po poludniu bylismy tez razem na spacerku bo była piekna pogoda 🙂
wieczorem maja bedzie dmuchac torta 🙂 ale przyjecie urodzinowe dopiero za tydzien 🙂
to uciekam 🙂 Wesołych i Pogodnych Świąt :* 🙂

• Mamusia
Ja żegnając się, życzę Wam spokoju, zdrowia i radości, przeżywajcie te święta tak jak czujecie, no i może do którejś jakiś bogaty zajączek przyjdzie 😁 Tego sobie i Wam życzę oooo 😉

Aha Nikola - dzisiaj widziałam reklamę snickersa 2 razy i jest tak jak pisałam wczoraj - "zajumał" 😉

Buziaki - do poniedziałku 😘

• Mamusia
Maju, sto lat, sto lat, piękności, miłości i wspaniałości z okazji pierwszych urodzinek!!!!
Alu, pociechy w życiu, sprytu i wszystkiego co najpiękniejsze!!!

i oczywiście wszystkim Wesołych Świąt 🙂

Nikola, 'zajumał' w reklamie snickersa jest (co za szyk zdania 😁), ale na początku myślałam tak jak ty 😁

• Mamusia
ale to wszystko wina mamy 😠
kiedyś już taki był
tak jak pisałam sama masa serowa z rodzynkami bez żadnych pierdół pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha
i zrobiłam go sama od podstaw do samego końca ( a ostatnio piekłam ciasto sama jakieś 10 lat temu 😉 )
no ale mama podała mi złą blachę
i kurwa mimo że w smaku dobry do ma dwa cm grubości 😁
ale co tam pokroję go na ciasteczka 😁

• Mamusia
Milenko kochana w tym pięknym dniu życzę Ci dużo radości, zdrowia i szcześcia 🙂 😘 100 latek ! 😘

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/714/22f9b9e0a66dd35e09794e6.jpg/][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/8279/22f9b9e0a66dd35e09794e6.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Witam Świątecznie 🙂
wpadłam na chwile tylko miedzy zaperdzielaniem w kuchni przed jutrzejszymi urodzinkami które organizujemy. I ledwo zyje.
A wpadłm tylko żeby Wam Wszystkim Życzyc Wesołych Świąt oraz Bardzo podziękować tym którzy pamiętali o urodzinach Ali 😘
Oczywiście ode mnie również Wszystkeigo najlepszego dla Naszych Solenizantów spóźnionych. Zdrówka zdrówka i słodkości w życiu 😘
uciekam dalej pracować.
Dobranoc.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Jak tam u Was? brzuszki wydymały po światecznym obzarstwie?? 😁 😁 😁

My o 11 wyruszamy w droge przeraza mnie ta podroz tyle godzin masakra;/
Najpierw jakos 3 godz do Niemiec do promu potem promem ponad 3 godz i po samej Szwecji autorstrada 7 godzin;/