Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
haj nie odzywam się bo w ogóle mam problem z kompem ( jutro go oddaję ) a do tego problem z brzuszkiem , to pewnie też przez wirusa 😮
wczoraj napisałam mega posta, nie mogłam go wysłać, skopiować ani nic 🤢, w ogóle na brzuszku nie działa mi mysza , ani prawy ani lewy nie mogę nic skopiować, zaznaczyć, odświeżyć , no masakra
odezwę się jak to wszystko naprawię 🤢

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dlaczego nie działa mi prawy przycisk ???????????
admin czy to moja wina czy tak sie zdarza ?????????????
bo teraz napisałam posta w wordzie , chciałam tu skopiować i wkleić i też się nie da 😞
z resztą zanim pojawił sie problem z kompem to i tak miałam problem z pisaniem na brzuszku 😞
tzn nie admin tylko Panie Piotrze ☺️

Cześć,
aby wkleić użyj CTRL + V.

Zrobiłem zabezpieczenie przed kopiowaniem treści z serwisu, bo w Internecie zaczęły masowo pojawiać się żywcem wzięte opisy poszczególnych tygodni ciąży z Brzuszka, dlatego wyłączyłem obsługę prawego klawisza. Może zrobię tak, żeby działał tylko na forum.

• Mamusia
admin napisał(a):
Cześć,
aby wkleić użyj CTRL + V.

Zrobiłem zabezpieczenie przed kopiowaniem treści z serwisu, bo w Internecie zaczęły masowo pojawiać się żywcem wzięte opisy poszczególnych tygodni ciąży z Brzuszka, dlatego wyłączyłem obsługę prawego klawisza. Może zrobię tak, żeby działał tylko na forum.

aha
dziękuję
zaraz spróbuję 😉
☺️

• Mamusia
może teraz mi się uda
dziewczyny jeśli nie odpowiadam na jakieś pytanie albo cóś to znaczy ze zwyczajnie nie mam o tym pojęcia albo mnie to nie interesuje
sama zadawałam może 200000 różnych pytań i nie dostałam na nie odpowiedzi i nie mam o to do nikogo pretensji
Alice odpowiedziałam ci o „naszych” parówkach , co do parówek w żłobku nie mam pojęcia bo nawet nie znam żadnego dziecka uczęszczającego do żłobka więc nie wiem, napisałam o przedszkolach gdzie są dzieci już od 2go roku życia
Magda również czytałam o tym że pisałaś że w żłobku u Ciebie nie dają parówek ale co miałam to jakoś skomentować czy jak ??? bo masz pretensje że nikt nie czyta tego co piszesz 
U mnie nie za Ciekawie , mamy kryzys , chyab najpoważniejszy od 10 lat ale damy radę bo kto jak nie my 😉
LENA ok.
Ola dziękuję 😉 LEON ma się dobrze , lezy, liże ranę , wcina wszystko i załatwia się za trzech 😉 , ciągle jest na lekach tzn na antybiotyku i ma coś na uczulenie , wiec trochę otumaniony , nie mogę z nim wychodzić żeby podczas biegania nie rozerwał sobie szycia , ale widze że ma straszną ochotę żeby wyjść . za tydzień ściąganie szwów i szczepienie i jeszcze jakies tam inne zabiegi
Teraz robię obiad – UWAGA bardzo wykwintny 😉 ziemniaki zapiekane ze skwarkami do tego zapiekana cukinia i zsiadłe mleko 😉 😉 🙂 –ale akurat do dziś zdobyłam i na to mam ochotę
Piszcie cokolwiek , to że nie odpisuję nie oznacza że nie czytam , ale teraz nawet przez ten komputer ciężko mi odpowiedzieć

dzięki Piotr DZIAŁA

• Mamusia
admin napisał(a):
no muszę mieć jakąś kontrolę nad tyloma postami na raz ;-)
Martynka jak zwykle o tej porze roku - przeziębiona (właśnie w tej chwili żona ją oklepuje).
Tylko kaszel i katar na szczęście.

😞
może wyrośnie niebawem z tego wszystkiego co się JEJ czepia i później już nie będzie z nią żadnych problemów , oby tak było
wszystkiego dobrego życzę i zdrówka dla MAŁEJ 😉

• Mamusia
Witam
to już wiem dlaczego ostatnio mi się nie chciał zmienić i wkleić podpis na forum 🙂 a ja głupia już męża katowałam że z kompem coś znów nie tak bo myszka nie chodzi tak jak powinna ☺️ 😁 😁 😁
Ja już w domu młody też ;( rano został z P. teraz zmiana on do pracy poleciał a ja na posterunku. wziełam jeden dzień dodatkowo wolny i bede z nim do czwartku włącznie w domu w sumie już mu lepiej i bryka ale niech sie do końca wykuruje żeby się kompletnie nie rozłożył
a i zapomniałam dodać że sama też się przeziębiłam 🤢

• Mamusia
O Jezu, Matylda, nie o to chodziło.
Po prostu raz odpowiedziałam na pytanie.
I pojawiło się 2 dni później znowu to samo zapytanie, więc dlatego napisałam, że nie czytacie.
Skoro odpowiedź już padła.

A odpowiedź dotyczyła wszystkich żłobków państwowych w Polsce.
Nie tylko tego w którym pracuje. Bo w każdym jest to samo.

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
O Jezu, Matylda, nie o to chodziło.
Po prostu raz odpowiedziałam na pytanie.
I pojawiło się 2 dni później znowu to samo zapytanie, więc dlatego napisałam, że nie czytacie.
Skoro odpowiedź już padła.

A odpowiedź dotyczyła wszystkich żłobków państwowych w Polsce.
Nie tylko tego w którym pracuje. Bo w każdym jest to samo.

aha

• Mamusia
Witam Panie 🙂
Od wczoraj zastanawiam się nad tym czy poszłabym na spotkanie klasowe, po maturze.
Ola właśnie wspominała, że była. Mogłabyś Olu nap. cos więcej 🙂 Może spotkałaś jakąś starą miłość ??? 😉
No i tak mogę pisać, siedzi mi już na plecach 🤢

• Mamusia
halo
Ewelina dobrze że już lepiej
u sąsiada dzieci zasmarkane do pasa a LEN sie z nimi bawi może nic nie złapie 😮
Nina co do spotkań klasowych to co nigdy nie miałaś ??? nie mam na myśli zjazdu tylko zwykłego "prywatnego" spotkania , my mieliśmy dwa razy do roku zimą i latem ale różnie to bywało z obecnością ale zawsze tak połowa klasy była
ale odkąd nie ma Tomka to już się nie spotykamy, na pogrzebie zorganizował nam "spotkanie" i to najliczniejsze z 35 osobowej klasy było 25 osób 😞
teraz już nie ma sensu sie spotykać 😞
ale tez się zastanawiałam kto?? kiedy ?? i po co?? organizuje takie zjazdy absolwentów ??? czy t ojest jakaś reguła ?? czy to się w szkole odbywa ?? czy jak ??
nie wiem sama jestem ciekawa OLU ??? 😉

• Mamusia
Bry 🙂

Zjazd był z okazji 50-lecia szkoły i były tzn powinny być wszystkie roczniki.

Nina - tak spotkałam miłość ale to bardziej ja się jemu podobałam niż on mnie a co gorsza nachlał się i mi dupę truł wspomnieniami z przysłowiowego 49-ego roku 😁

Nie było mnie bo wczoraj leżałam w szpitalu z sobą - mam anginę i rzygam jak kot, szczegółów zaoszczędzę bo nic miłego 🤢
Wyglądam jak potwór z bagien.. Idę leżeć bo łeb mi pęka 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Bry 🙂

Zjazd był z okazji 50-lecia szkoły i były tzn powinny być wszystkie roczniki.

Nina - tak spotkałam miłość ale to bardziej ja się jemu podobałam niż on mnie a co gorsza nachlał się i mi dupę truł wspomnieniami z przysłowiowego 49-ego roku 😁

Nie było mnie bo wczoraj leżałam w szpitalu z sobą - mam anginę i rzygam jak kot, szczegółów zaoszczędzę bo nic miłego 🤢
Wyglądam jak potwór z bagien.. Idę leżeć bo łeb mi pęka 🥴

Ola ale masz młodą szkołę 😉
moja to juz chyba ze sto lat ma
a nawet zaraz z ciekawości sprawdzę 😉