Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ło Matko Boska: coś faktycznie humory wam dzisiaj nie dopisują 😁 a ja tam mam super dzień: może dlatego, że mój jeszcze śpi, bo wczoraj poszliśmy baaardzo późno spać 😉 😉 😉 ☺️ ☺️ ☺️
Nie wiem o co wy najczęściej u was są walki z Połówkami: ale ja z moim to wojny o jego bałaganiarstwo toczę już od kilku lat> niestety: ciągle przegrywam ze skarpetkami 🤪 🤪

Alexia w poniedziałek odbieram wyniki: niestety: lekarz podejrzewa cholestazę, właśnie po tym świądzie skóry. Boję się, nie ukrywam, bo jak się naczytałam do czego może doprowadzić choroba to poryczałam się troszkę i spanikowałam. No i modlę się, że może to będzie jednak alergia na proszek do prania czy coś..

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
Ło Matko Boska: coś faktycznie humory wam dzisiaj nie dopisują 😁 a ja tam mam super dzień: może dlatego, że mój jeszcze śpi, bo wczoraj poszliśmy baaardzo późno spać 😉 😉 😉 ☺️ ☺️ ☺️
Nie wiem o co wy najczęściej u was są walki z Połówkami: ale ja z moim to wojny o jego bałaganiarstwo toczę już od kilku lat> niestety: ciągle przegrywam ze skarpetkami 🤪 🤪

Alexia w poniedziałek odbieram wyniki: niestety: lekarz podejrzewa cholestazę, właśnie po tym świądzie skóry. Boję się, nie ukrywam, bo jak się naczytałam do czego może doprowadzić choroba to poryczałam się troszkę i spanikowałam. No i modlę się, że może to będzie jednak alergia na proszek do prania czy coś..

najczesciej awantura jak ewelinka nie dostaje czeg chce i tupanie nózką nie pomaga nawet 😁

• Mamusia
Cześć dziewczynki!
Wiola- masz tego brzucholka! Słodki, powiem, że też wolałabym mieć taki duży niż to co mam teraz- w autobusie by mi miejsca ustępowali! 🙂
Właśnie czytałam posty grudnióweczek ^^ I mają banię dziewczyny bo jedna rodzi 🙂 4 miechy i my też takie podjarane będziemy!

ewelinka1007 napisał(a):
czemu mi tak nie dobrze... 😞caly czas mi sie wymiotowac chce a w zoładku to chyba mam jakbym sie ołowiu na jadła...tak ciezko 😞

Ewelinka, coli kilka łyków i ci przejdzie 😉

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
czemu mi tak nie dobrze... 😞caly czas mi sie wymiotowac chce a w zoładku to chyba mam jakbym sie ołowiu na jadła...tak ciezko 😞

Ewelinka, coli kilka łyków i ci przejdzie 😉

no tak patrze własnie na ta cole i chyba sie skusze ☺️

• Mamusia
brechti napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):

Czy to jest związane z ciążą, czy po prostu tak nagle Cię naszło?

w zasadzie to od tej glukozy na okragło cos mi lezy na tym zoładku czsem jest normalnie a czasem ze ŁO MATKO zyc sie nie da ttak jak teraz 🥴
FRYTUS Ja bardzo nie lubie wymiotowac 😞

• Mamusia
Tutliputli napisał(a):

Nie martw się, ja też płakałam, lekarz mnie wystraszył i dostałam nawet skierowanie do szpitala, na szczęście po lekach wyniki wróciły do normy i teraz trzymam dietkę i jest git. ALAT i ASPAT miałam przekroczone dwukrotnie, na szczęście nie było białka w moczu ani bilirubina nie była wysoka (w normie). Brałam Esentiale Forte przez miesiąc, teraz też jeszcze prewencyjnie biorę 1 tabletkę dziennie i wyniki są ok. Trzeba uważać, żeby nie nabawić się zatrucia ciążowego bo to zdecydowanie za wcześnie 🥴 Będzie dobrze. Trzymam kciuki i daj znać jak odbierzesz wyniki.

Ja się załamuję, bo mi rybki chorują i pewnie trzeba coś będzie w sedesie pogrzebać żywcem 🤢
Dzień mi się tak dobrze zaczął, a tu trzeba na gwałtu rety akwarium porządkować. A tak mi się nie chce !!!