Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A falujący brzuszek to zauważylam tak około tygodnia temuuu....Wczesniej moje łzysko było na przedniej scianie to ciezko było wyczuć teraz jest na tylniej wiec widze dokladnie jak Malec szaleje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Jeszcze troszke i też to zobaczysz) Brzusio też masz śliczny
:*

• Mamusia
Tutliputli jestem z Tobą i Twoimi rybkami ^^ wiem, co to znaczy spuszczać w sedesie...
Frytus kurczę, uwielbiam na to patrzeć! Jak wrócę do domu to ZMUSZĘ całą rodzinę, żeby siedziała i na to patrzyła! No i uczucie megawspaniałe; tak sobie ostatnio pomyślałam, że możliwość odczuwania ruchów maleństwa jest tak wspaniała, że już wcalę nie żałuję, że nie jestem chłopakiem i wcale nie boję się rodzić, bo te malutkie ruchy są nagrodą za wszystko i są warte nawet bólu trzykrotnego rodzenia pod rząd!

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
co jaki "ex" jaki "niby ojciec dziecka" nie kumam 😮
Wiesz, jak to sny, pomieszanie z poplątaniem: w moim śnie w poczekalni był mój były chłopak, z którym nie jestem i nie jest on ojcem mojego bejbika. Ale we śnie chyba on był ojcem bo inaczej skąd by się znalał tam? U lekarza? I pamiętam, że się stresowałam, że podsłuchiwał pod gabinetem i słyszał nasze jęki. Jakaś patolka ze mnie co to w ogóle za sny???????